Cel mai bătrân concurent de la "Românii au talent". Bunicul de 84 de ani cu suflet tânăr

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Dinu Blănaru a venit la cei 84 de ani ai săi la "Românii au talent" cu o reprezentație de voie-bună și o lecție de viață importantă pentru jurați. 

image

Dinu Blănaru, în vârstă de 84 de ani, este cel mai bătrân concurent de la "Românii au talent". Bunicuțul simpatic din zona Moldovei a urcat pe scenă cu un tonus de invidiat și le-a readus juraților buna-dispoziție și i-a uimit cu personalitatea lui dinamică dar și cu caracterul glumeț și înțelept în același timp. 

Bătrânul este trecut prin viața și a înfruntat o mulțime de greutăți, însă nu a lăsat suferința să îi umbrească pofta de viață, ci din contră, l-a făcut recunoscător pentru tot ceea ce i-a dăruit destinul.

Bunicuțul lucrează de 20 de ani în agricultură și a fost 32 de ani profesor. Dinu Blănaru e un bărbat de-a dreptul carismatic, iar dovada acestui fapt este faptul că a reușit să se însoare cu o femeie mult mai tânără decât el, care i-a fost elevă. 

Am 84 de ani, mă mențin pentru că nu știu ce e beția, nu știu ce e țigara. Am lucrat în învățământ 32 de ani și 20 de ani în agricultură. Am fost profesor de mecanizare, am avut laboratorul meu de mecanică, învățam elevii. Chiar dacă ești urât, talentul te face să fii frumos.

Pensia e mediocră, dar aș vrea să o mânânc încă 10 ani, dar nu cred.

E viața grea, dar cu viața pe care o am, cu hrana pe care o am, cred că o mai duc.

Într-un accident cumva m-a lăsat Dumnezeu fără dantură și nu pot să mai rod, femeia, în special. Încă conduc mașina, fără ochelari, din Germania mă duc în Tulcea la pescuit.

Nu vă spun câți ani are nevasta, e tânără, mi-a fost elevă.

Trăiește numai din gluma mea, e și simpatică, o bucătărească jos pălăria și tot timpul sunt ușor la toate”, a povestit bunicul de la Românii au Talent, sezonul 12.

Dinu Blănaru a oferit o lecție de viață pe scena de la "Românii au talent"

Dinu Blănaru a venit în fața juraților de la "Românii au talent" cu un număr la muzicuță, instrument la care bătrânul a cântat mai multe melodii populare. Andrei i-a plăcut atât de mult prestația bunicuțului că l-a și acompaniat vocal la una dintre piese. 

Andi Moisescu a fost de asemenea impresionat de atitudinea bătrânului și a declarat că prezența concurentului de 84 de ani pe scena de la "Românii au talent" a fost o adevărată lecție de viață pentru toată lumea. 

Bătrânul a suferit un accident în urma căruia a rămas fără dantură, iar la acum la bătrânețe pensia mică abia dacă îi ajunge, însa aceste aspecte nu a i-au copleșit spiritul. 

Bătrânul a făcut un adevărat show la "Românii au talent", iar jurații i-au dat patru de "DA".

Mihai Bobonete a fost de-a dreptul fascinat de bătrân și de aceea i-a propus să meargă împreună la pescuit la Tulcea. 

Mi-ați dat visul și speranța că la 84 de ani aș putea să fiu și eu cu zâmbetul pe buze tot timpul și să binedispus lumea, numai pentru asta meritați o sută de DA, nu numai patru, dar de la noi în seara asta aveți patru de DA”, i-a spus Bobonete lui Dinu Blănaru.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net