Raisa Radu, al treilea Golden Buzz de la "Românii au talent". Bobonete a izbucnit în lacrimi

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Radu Raisa, fetița de 12 ani, a primit ce de-al treilea Golden Buzz de la "Românii au talent". Copila l-a impresionat până la lacrimi pe Bobonete. 

image

Radu Raisa este copila de  12 ani, care a primit cel de-al treilea Golden Buzz la "Românii au talent", sezonul 12. 

Copila a învățat singură cum să cânte și a depășit toate obstacolele din viața ei, chiar dacă tatăl le-a părăsit pe ea și pe mama ei, pentru a-și reface viața.

"Mă susține mama mea, ea a fost singura care mi-a dat acest imbold să mă apuc și să mă țin de treabă, să repet, că poate ajung undeva cu asta.

La un an și jumătate, tatăl meu a plecat și și-a refăcut viața într-un oraș din orașul meu. Nu știu unde lucrează, nu știu ce face. Mă mai întâlnesc uneori cu el la mine în oraș, ne salutăm, dar nimic mai mult.", a mărturisit Raisa Radu. 

Radu Raisa a oferit juraților și publicului de pe scena de la "Românii au talent" un adevărat spectacol de emoție, sensibilitate și expresivitate artistică. Copila a fost o adevărată revelație în cadrul concursului, vocea ei fiind mai mult decât o demonstrație de armonii vocale, ci o adevărată interpretare artistică a liniei melodice. 

Mihai Bobonete a izbucnit în lacrimi și i-a dăruit cel de-a treilea Golden Buzz din cadrul concursului, "Românii au talent" și a trimis-o pe talentata fată direct în semifinală. 

Nu înțeleg cum un copil de 12 ani poate să transmită atât de bine sau să găsească calea să mă răscolească pe mine ca adult și cred că și pe mulți de acasă. Tu care cânți muzică așa cum ai cântat tu și o piesă de genul ăsta, o transmiți sută la sută, mă întreb oare dacă nu e cumva un miracol, dacă nu e peste un talent. Eu nici nu am auzit instrumentele, am auzit doar vocea și vocea ei se ducea mai mult de percepție, nu știu cum să vă spun.

Și background-ul meu pe care vi l-am spus cu soția, cu povestea mea de iubire, nu mai are legătură. Totul este despre momentul ăsta care m-a răscolit total. La 12 ani, datoria mea e să spun lumii, fiți atenți la fata asta, nu e orice copil, are ceva. Cred că tu meriți mult mai mult decât patru de DA”, a spus Mihai Bobonete, apoi a apăsat butonul de Golden Buzz.

Micuța a venit cu o atitudine surprinzător de înțeleaptă și matură, iar Bobonete s-a declarat copleșit de capacitatea fetei de a-l răscoli atât de mult la nivel emoțional. 

Raisa Radu de la "Românii au talent" a fost ironizată de colegi

Raisa Radu de la "Românii au talent" are 12 ani și vine din Slobozia, iar fata a povestit că nu a luat niciodată lecții de canto și a studiat singură muzică, chiar dacă colegii și ceilalți copii i-au spus mereu că este lipsită de talent. 

Copila nu a putut renunța niciodată la dragostea ei pentru muzica și a continuat să învețe și să evolueze în pasiunea ei. Raisa a recunoscut că mama a încurajat-o mereu să-și urmeze visurile, dar a menționat că nu are prieteni adevărați și nici nu crede că există astfel de oameni pentru ea, în această etapă a vieții. 

"Mama mea mă iubește cât doi părinți la un loc. Mereu a făcut să fie bine, nu știu cum, dar a făcut și n-am dus niciodată lipsă de nimic. Este foarte mândră de mine și indiferent de ce o să se întâmple, ea o să fie mândră de mine”, a mai spus Raisa.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
survivor domnul dan jpg
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net