Ce emisiune va prezenta Dan Negru la Kanal D. "E o provocare! E o schimbare!"

Dan Negru a anunţat ce emisiune va prezenta la Kanal D, după 22 de ani de realizat show-uri pentru postul Antena 1, Prezentatorul va avea un quiz de cultură generală, despre care a declarat că e “un pariu”.

image
Dan Negru foto: Instagram

Dan Negru a dezvăluit emisiunea pe care o va prezenta la Kanal D, unde începe un nou capitol în cariera sa. Postul tv a dat drumul deja audiţiilor pentru quiz-ul de cultură generală, iar persoanele peste 18 ani sunt aşteptate să se înscrie.

Dan Negru a scris, pe pagina sa de Instagram, că a făcut un pariu cu aceast format, deşi multe persoane nu au încredere în reuşita unui astfel de gen de show. El a enumerate ţările care au quiz-uri incluse în lista de emisiuni şi a mai spus că era momentul ca aşa ceva să existe şi pe micile ecrane din România.

“Am pus un pariu! Toate marile televziuni din lume au concursuri cu întrebări de cultură generală. România e singura țară europeană unde quiz-urile cu intrebări de cultura generală lipsesc din programele marilor televziuni. 12 quiz-uri difuzează principalele televiziuni englezești, italieni au 11 și francezii 8. Până și bulgarii le au la marile televiziuni! În America, quizz și știrile sunt cele mai de succes programe tv. Noi le ocolim! Asta e pariul meu la Kanal D: oamenii smart care-și pot arăta mintea la televizor. Pe ei marile tv generaliste i-au ocolit.

Concursul creierelor e pariul pe care-l punem in televiziune, la Kanal D . În primul pas aducem cel mai simplu și ușor de înțeles quiz din istoria televiziunii mondiale. Azi am dat drumul înscrierilor. Cultura generală este tot ce oamenii au și maimuțele nu au. Să o arătam și la televizor! E o provocare! E o schimbare! Dar dacă nu schimbi, nu crești și dacă nu crești, nu trăiești! Cultura generală la televizor in concursuri quiz.

"Esti nebun, e un risc in România", îmi spun toți ! Cel mai mare risc e sa nu-ți asumi nicunul”, a spus Dan Negru, pe pagina sa de Instagram.

De ce a plecat Dan Negru de la Antena 1

Plecarea lui Dan Negru de la Antena 1 la Kanal D, după 22 de ani, este mutarea anului în televiziune. Prezentatorul a povestit, într-un interviu pentru Click!, când a realizat că devine previzibil. El a recunoscut că simţea că se plafonase, iar atunci a decis să facă o schimbare. Nu este însă una prea mare, pentru că echipa cu care a venit la Kanal D este aceeaşi pe care o avea la Antena 1. 

"M-am speriat când am început să citesc despre mine prin ziare doar că sunt cel mai longeviv sau că sunt cel mai medaliat prezentator, și toate astea făceau referire la o viața profesională care începea să fie previzibilă. Atunci am simțit prima dată că mi-am atins limita, că m-am plafonat. Devenisem un previzibil, nimic care să mă scoată dintr-o leneveală.

Și atunci am decis că de longevitate o să am timp mai târziu. Decizia nu a fost deloc grea pentru că oamenii sunt aceiași. Nu m-am speriat când am plecat să fac televiziune într-o altă țară, cum ar fi Moldova, de ce m-aș speria de ai noștri? Echipele sunt aceleași. Am schimbat doar tricourile", a declarat Dan Negru, pentru Click!

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

FotoJet jpg
florin salam jpeg
andrew tate 1 PNG
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
1 Uttam Parmar jpg
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
irina rimes foto Facebook Irina Rime
anda adam jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub dan negru jocul cuvintelor png
FotoJet jpg
280373009 5243539509036447 3539731529366902014 n jpg
cub mara ciubotaru png
Splash Juriu jpg
PRY 02792 R jpg