Ce emisiune va prezenta Dan Negru la Kanal D. "E o provocare! E o schimbare!"

Dan Negru a anunţat ce emisiune va prezenta la Kanal D, după 22 de ani de realizat show-uri pentru postul Antena 1, Prezentatorul va avea un quiz de cultură generală, despre care a declarat că e “un pariu”.

Dan Negru foto: Instagram
Dan Negru foto: Instagram

Dan Negru a dezvăluit emisiunea pe care o va prezenta la Kanal D, unde începe un nou capitol în cariera sa. Postul tv a dat drumul deja audiţiilor pentru quiz-ul de cultură generală, iar persoanele peste 18 ani sunt aşteptate să se înscrie.

Dan Negru a scris, pe pagina sa de Instagram, că a făcut un pariu cu aceast format, deşi multe persoane nu au încredere în reuşita unui astfel de gen de show. El a enumerate ţările care au quiz-uri incluse în lista de emisiuni şi a mai spus că era momentul ca aşa ceva să existe şi pe micile ecrane din România.

“Am pus un pariu! Toate marile televziuni din lume au concursuri cu întrebări de cultură generală. România e singura țară europeană unde quiz-urile cu intrebări de cultura generală lipsesc din programele marilor televziuni. 12 quiz-uri difuzează principalele televiziuni englezești, italieni au 11 și francezii 8. Până și bulgarii le au la marile televiziuni! În America, quizz și știrile sunt cele mai de succes programe tv. Noi le ocolim! Asta e pariul meu la Kanal D: oamenii smart care-și pot arăta mintea la televizor. Pe ei marile tv generaliste i-au ocolit.

Concursul creierelor e pariul pe care-l punem in televiziune, la Kanal D . În primul pas aducem cel mai simplu și ușor de înțeles quiz din istoria televiziunii mondiale. Azi am dat drumul înscrierilor. Cultura generală este tot ce oamenii au și maimuțele nu au. Să o arătam și la televizor! E o provocare! E o schimbare! Dar dacă nu schimbi, nu crești și dacă nu crești, nu trăiești! Cultura generală la televizor in concursuri quiz.

"Esti nebun, e un risc in România", îmi spun toți ! Cel mai mare risc e sa nu-ți asumi nicunul”, a spus Dan Negru, pe pagina sa de Instagram.

De ce a plecat Dan Negru de la Antena 1

Plecarea lui Dan Negru de la Antena 1 la Kanal D, după 22 de ani, este mutarea anului în televiziune. Prezentatorul a povestit, într-un interviu pentru Click!, când a realizat că devine previzibil. El a recunoscut că simţea că se plafonase, iar atunci a decis să facă o schimbare. Nu este însă una prea mare, pentru că echipa cu care a venit la Kanal D este aceeaşi pe care o avea la Antena 1. 

"M-am speriat când am început să citesc despre mine prin ziare doar că sunt cel mai longeviv sau că sunt cel mai medaliat prezentator, și toate astea făceau referire la o viața profesională care începea să fie previzibilă. Atunci am simțit prima dată că mi-am atins limita, că m-am plafonat. Devenisem un previzibil, nimic care să mă scoată dintr-o leneveală.

Și atunci am decis că de longevitate o să am timp mai târziu. Decizia nu a fost deloc grea pentru că oamenii sunt aceiași. Nu m-am speriat când am plecat să fac televiziune într-o altă țară, cum ar fi Moldova, de ce m-aș speria de ai noștri? Echipele sunt aceleași. Am schimbat doar tricourile", a declarat Dan Negru, pentru Click!

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
image
actualitate.net
image
actualitate.net