De ce a fost Dan Negru la un pas de ceartă cu Cătălin Măruţă. Ce a testat prietenia lor

Podacast-urile sunt foarte populare în acest moment, iar mulţi prezentatori tv şi radio au unul, la care invită diverse vedete. Dan Negru a explicat însă că el nu vrea să participe la un podcast şi a fost chiar la un pas de ceartă cu Cătălin Măruţă din acest motiv. 

dan negru kanal d png
Dan Negru nu vrea să participe la podcast-uri foto: Instagram

Dan Negru a explicat, pe pagina sa de Facebook, că nu vrea să participe la niciun podcast, în ciuda faptului că există destul de multe pe piaţa din România. Prezentatorul Kanal D a dezvăluit chiar că a fost la un pas de ceartă cu bunul lui prieten, Cătălin Măruţă, pentru că a refuzat să meargă la podacat-ul acestuia. 

 ‘’Nu mă duc la podcast-uri și le mulțumesc realizatorilor că m-au înțeles. Cu prietenul meu Măruță am fost la un pas de sfadă, Speak m-a înțeles din prima dar alții au rămas supărați pe mine’’, a scris Dan Negru, pe Facebook.

Dan Negru a participat la podcast-ul lui Andi Moisescu

Fostul prezentator de la Antena 1 nu a refuzat, însă, să participe la podcast-uri de la început, ba chiar a adus aminte de un interviu făcut deAndi Moisescu, acum ceva vreme

‘’Am fost la Andi,demult, la inceputuri. Îmi plac podcasturile. Damian s-a reinventat, Măruță e vârf pe monden, Mihai e radio-talk, pe Joe Rogan îl urmăresc de niște ani și țin pasul cu "Coin Talk" de pe Spotify’’, a completat Dan Negru.

Dan Negru a mai povestit că este fascinat de podacast-urile din străinătate, pe care le ascultă cu plăcere.

‘’Primul podcast care m-a marcat a fost "Dark side of The Earth" cu povestea astronautului Dave Wolf care, în 1997, a rămas blocat în afara stației spațiale Mir timp de câteva ore – în timpul primei lui ieșiri în spațiu. Fantastică poveste!’’, a spus Dan Negru.

Dan Negru crede că podcast-urile românești trebuie regândite

Despre podcast-urile românești, Dan Negru este de părere că ar trebui regândite. Crede că nu toată lume are ce povesti la un interviu.

‘’Podcast-urile românești trebuie să se reinventeze. Multe nu s-au ridicat peste clasicele interviuri pe care le au televiziunea si radioul. "Legendele" mele din YouTube nu sunt podcast. Podcast-urile românești se vor reinventa atunci când vor descoperi poveștile interesante ale oamenilor obișnuiți. Sau vorba lui Mircea Eliade: "Ce oameni excepţionali trec pe lângă noi, anonimi, şi noi admirăm prosteşte atâţia neghiobi, numai pentru că au vorbit de ei presa şi "opinia publică"", a conchis Dan Negreu

Dan Negru a plecat de la Antena 1 după 22 de ani

Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de emisiuni din România. Recent, acesta a uimit opinia publică după ce a anunțat plecarea de la trustul Intact, la care a lucrat 20 de ani, la postul de televiziune Kanal D. Într-o postare pe contul său de socializare, moderatorul a mărturisit că a rămas șocat după ce a citit sutele de articole despre el. Nu se aștepta ca decizia lui să fie atât de importantă pentru presă sau pentru fani.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

FotoJet jpg
florin salam jpeg
andrew tate 1 PNG
corneliu vadim tudor lm 0008 0 jpeg
1 Uttam Parmar jpg
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
anda adam jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub dan negru jocul cuvintelor png
FotoJet jpg
280373009 5243539509036447 3539731529366902014 n jpg
cub mara ciubotaru png
Splash Juriu jpg
PRY 02792 R jpg