Dan Negru d─â de p─âm├ónt cu divele din Rom├ónia: ÔÇ×Au disp─ârut vedetele ca Andreea Marin sau Mihaela R─âdulescuÔÇŁ

27 ianuarie 2022

Dan Negru a povestit ├«ntr-un interviu recent pentru Viva.ro c─â nu mai exist─â vedete ├«n Rom├ónia, iar singurele prezen╚Ťe feminine din media care pot fi considerate a╚Öa sunt Mihaela R─âdulescu ╚Öi Andreea Marin.

image
Dan Negru crede că nu mai sunt vedete ca Andreea Marin și Mihaela Rădulescu

Dan Negru este considerat ÔÇ×Regele audien╚ŤelorÔÇŁ, iar asta pentru c─â timp de 21 de ani a fost pe primul loc ├«n cele mai importante show-uri tv, ├«n special revelioanele de la Anten─â. Prezentatorul tv a declarat cu dezam─âgire c─â nu mai vede personalit─â╚Ťi tv marcante, a╚Öa cum s-au format Andreea Marin ╚Öi Mihaela R─âdulescu, care au reu╚Öit s─â reprezinte ceva ├«n showbiz chiar ╚Öi dup─â 30 de ani de media.

Dup─â p─ârerea lui Dan Negru, nicio vedet─â din zilele noastre nu a ajuns la nivelul celor dou─â dive, ambele prezentatoare tv ╚Öi jurnaliste cu merite deosebite. Moderatorul tv sus╚Ťine c─â nu se mai fabric─â astfel de personaje, iar televiziunea ├«ncepe s─â nu mai fie un reper important ├«n Rom├ónia.

ÔÇ×Exist─â azi vreo vedet─â TV feminin─â care s─â le fi luat locul? Televiziunea azi nu mai are puterea s─â construiasc─â branduri a╚Öa cum o f─âcea ├«n golden age. Nici show-urile TV din Rom├ónia nu mai sunt cele care s─â pun─â ├«n valoare astfel de personalit─â╚Ťi. Italia, Spania, America ├«nc─â au divertismentul clasic bazat pe variet─â╚Ťi TV, dar la noi genul ─âsta de format TV a disp─ârut. A╚Öa c─â au disp─ârut ╚Öi vedetele de felul Andreea sau Mihaela. Am prezentat cu ambele ╚Öi pe am├óndou─â le caracteriza generozitatea pe scen─â.ÔÇŁ, a declarat Dan Negru, pentru Viva.ro.

Prezentatorul tv a povestit ╚Öi despre m├óndria lui cea mai mare, aceea de a fi pe scen─â cu personalit─â╚Ťi din toate categoriile, de la muzic─â l─âut─âreasc─â, clasic─â, arti╚Öti din toate domeniile, actori importan╚Ťi, nume marcante din Rom├ónia. Dan Negru este de p─ârere c─â fiecare genera╚Ťie are c├óte un personaj care s─â o reprezinte, a╚Öa cum se ├«nt├ómpla pe vremea lui, poate ├«n ╚Öi ├«n anii 50, dar ╚Öi ├«n alte epoci.

ÔÇ×A╚Öa e, i-am prezentat pe Dan Sp─âtaru ╚Öi Stela Popescu, dup─â cum i-am prezentat pe Selly sau Smiley. Fiecare genera╚Ťie are str─âlucirea ei. Nu cred ├«n teoria c─â cei de dinainte aveau calitate ╚Öi cei de acum sunt lipsi╚Ťi de farmec. Problema celor de acum e abunden┼úa, pentru c─â au ap─ârut multe medii de exprimare ÔÇô online, streaming, Tik Tok, YouTube, TV, de toate. ├Änainte exista doar televizorul. De asta ideea de golden age.

Chiar ╚Öi ├«n televiziune, ast─âzi sunt zeci de posturi TV cu sute de prezentatori, pe c├ónd ├«n golden age, ├«n anii 1990-2000, existau doar dou─â-trei televiziuni. De asta Esca, R─âduleasca, Negru sau Brenciu suntem branduri pe care publicul le asociaz─â cu TV-ul. Pentru c─â venim din golden age-ul televiziunii rom├óne╚Öti. Abunden┼úa e problema genera╚Ťiei de acum. Azi po╚Ťi s─â fii celebru f─âr─â TV, doar cu ajutorul online-ului, ba chiar po╚Ťi s─â intri ├«n Parlament f─âr─â s─â te sus╚Ťin─â vreo televiziune.ÔÇŁ, a mai men╚Ťionat moderatorul tv.

Dan Negru a plecat la Kanal D dup─â 22 de ani de Antena 1

Dup─â ├«nfr├óngerea de la revelionul din Antena 1, Dan Negru a decis s─â ├«ncheie colaborarea cu trustul Intact Media, unde a prezentat mai multe emisiuni tv timp de 22 de ani. De╚Öi a c├ó╚Ötigat audien╚Ťele an de an de Revelion, la petrecerea dintre ani 2021-2022, moderatorul tv a pierdut ├«n fa╚Ťa Pro TV.

Dan Negru se afla ├«n discu╚Ťii de ceva timp cu Kanal d, cu care a b─âtut palma pentru o sum─â fabuloas─â. Mai multe pe acest subiect pute╚Ťi urm─âri aici.

Pute╚Ťi urm─âri ╚Ötirile Click! ╚Öi pe Google News

oana zavoranu jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
image png
maria dragomiroiu
cub radu stefan banica png
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
survivor2 png
cheloo iumor jpg
6survivor romania individuale png
image
alina puscas png
netflix laptop jpg