Dan Negru dă de pământ cu divele din România: „Au dispărut vedetele ca Andreea Marin sau Mihaela Rădulescu”

Ultima actualizare:

Dan Negru a povestit într-un interviu recent pentru Viva.ro că nu mai există vedete în România, iar singurele prezențe feminine din media care pot fi considerate așa sunt Mihaela Rădulescu și Andreea Marin.

Dan Negru crede că nu mai sunt vedete ca Andreea Marin și Mihaela Rădulescu
Dan Negru crede că nu mai sunt vedete ca Andreea Marin și Mihaela Rădulescu

Dan Negru este considerat „Regele audiențelor”, iar asta pentru că timp de 21 de ani a fost pe primul loc în cele mai importante show-uri tv, în special revelioanele de la Antenă. Prezentatorul tv a declarat cu dezamăgire că nu mai vede personalități tv marcante, așa cum s-au format Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, care au reușit să reprezinte ceva în showbiz chiar și după 30 de ani de media.

După părerea lui Dan Negru, nicio vedetă din zilele noastre nu a ajuns la nivelul celor două dive, ambele prezentatoare tv și jurnaliste cu merite deosebite. Moderatorul tv susține că nu se mai fabrică astfel de personaje, iar televiziunea începe să nu mai fie un reper important în România.

„Există azi vreo vedetă TV feminină care să le fi luat locul? Televiziunea azi nu mai are puterea să construiască branduri așa cum o făcea în golden age. Nici show-urile TV din România nu mai sunt cele care să pună în valoare astfel de personalități. Italia, Spania, America încă au divertismentul clasic bazat pe varietăți TV, dar la noi genul ăsta de format TV a dispărut. Așa că au dispărut și vedetele de felul Andreea sau Mihaela. Am prezentat cu ambele și pe amândouă le caracteriza generozitatea pe scenă.”, a declarat Dan Negru, pentru Viva.ro.

Prezentatorul tv a povestit și despre mândria lui cea mai mare, aceea de a fi pe scenă cu personalități din toate categoriile, de la muzică lăutărească, clasică, artiști din toate domeniile, actori importanți, nume marcante din România. Dan Negru este de părere că fiecare generație are câte un personaj care să o reprezinte, așa cum se întâmpla pe vremea lui, poate în și în anii 50, dar și în alte epoci.

„Așa e, i-am prezentat pe Dan Spătaru și Stela Popescu, după cum i-am prezentat pe Selly sau Smiley. Fiecare generație are strălucirea ei. Nu cred în teoria că cei de dinainte aveau calitate și cei de acum sunt lipsiți de farmec. Problema celor de acum e abundenţa, pentru că au apărut multe medii de exprimare – online, streaming, Tik Tok, YouTube, TV, de toate. Înainte exista doar televizorul. De asta ideea de golden age.

Chiar și în televiziune, astăzi sunt zeci de posturi TV cu sute de prezentatori, pe când în golden age, în anii 1990-2000, existau doar două-trei televiziuni. De asta Esca, Răduleasca, Negru sau Brenciu suntem branduri pe care publicul le asociază cu TV-ul. Pentru că venim din golden age-ul televiziunii românești. Abundenţa e problema generației de acum. Azi poți să fii celebru fără TV, doar cu ajutorul online-ului, ba chiar poți să intri în Parlament fără să te susțină vreo televiziune.”, a mai menționat moderatorul tv.

Dan Negru a plecat la Kanal D după 22 de ani de Antena 1

După înfrângerea de la revelionul din Antena 1, Dan Negru a decis să încheie colaborarea cu trustul Intact Media, unde a prezentat mai multe emisiuni tv timp de 22 de ani. Deși a câștigat audiențele an de an de Revelion, la petrecerea dintre ani 2021-2022, moderatorul tv a pierdut în fața Pro TV.

Dan Negru se afla în discuții de ceva timp cu Kanal d, cu care a bătut palma pentru o sumă fabuloasă. Mai multe pe acest subiect puteți urmări aici.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net