Luciu nu mai arată ca în Playboy! Cât de mult s-a schimbat fosta asistentă a lui Teo

Ultima actualizare:

După mai mulți ani pe care Nicoleta Luciu i-a petrecut în televiziune, aceasta și-a dedicat viața exclusiv familiei sale. După mai mulți ani solicitanți în postura de mamă, aceasta a fost surprinsă trecând pragurile unei clinici de înfrumusețare, unde investește timp și bani în imaginea și plăcerile ei.

nicoleta luciu jpg

Nicoleta Luciu infirmă zvonurile privind divorțul acesteia

Conform paparazzilor, Nicoleta Luciu a fost întrebată despre o posibilă întoarcere în televiziune, dar și despre zvonurile privind veridicitatea mariajului ei șubred. În ciuda zvonurilor, aceasta a negat fiecare afirmație „În primul rând, nu sunt adevărate, iar, în al doilea rând, nu mai dau interviuri”, conform cancan.ro

Aceasta a fost surprinsă în București, îmbracată într-o ținută sport, fiind complet acoperită cu o mască de protecție și ochelari de soare. Aceasta ținea în mână o pungă de alune și cheile de mașina personală. Îmbrăcată în ținuta sport de culoare bej, bruneta nu s-a dat în spate de la a răspunde paparazzilor.

În comparație cu perioada în care aceasta a lucrat în televiziune, Nicoleta Luciu se prezintă acum într-o ținută la care nimeni nu s-ar fi așteptat, cu trening și ghete, vedeta părea de nerecunoscut.

Totuși, aceasta nu a dat mai multe informații privind tratamentele pe care aceasta le-a făcut în cadrul clinicii de frumusețe. Zvonurile atrag atenția unei posibile reveniri în televiziune. 

În perioada anilor 2000, Nicoleta Luciu făcea furori în postul de asistentă TV, fiind apreciată la nivel național de foarte multe persoane. După aceea, aceasta a jucat în mai multe telenovele de succes și era cap de afiș în mai toate televiziunile mondene.

Vedeta s-ar putea întoarce într-un talent show

Chiar și așa, faima nu a oprit-o în a-și îndeplini rolul de mamă în familia sa. La nașterea copilului ei, vedeta a renunțat la viața mondenă și la aparițiile la televiziune pentru a se axa pe creșterea copilului. Zvonurile indică că o potențială revenire în televiziune a fost adusă în discuție cu soțul ei. 

Luna aceasta, sursele Click! au indicat că vedeta se pregătește să se întoarcă pe micile ecrane, într-un proiect ce are în vedere descoperirea copiilor talentați. Chiar dacă nu se cunosc multe detalii despre proiect, zvonurile indică o posibilă colaborare cu postul de televiziune Antena 1, „una dintre oferte se pare că este legată tot de copii, o emisiune cu puşti talentaţi”

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net