Nicoleta Luciu revine la TV? Vedeta negociază trei proiecte-bombă

Ultima actualizare:

Bomba începutului de an în televiziune este că Nicoleta Luciu (41 de ani), fosta actriţă în telenovelele de la Acasă TV şi în alte producţii de televiziune, ar putea reveni pe micile ecrane cu un nou proiect.

cub luciu png

Se aude că vedeta ar avea mai multe oferte de unde să aleagă, la posturi diferite, şi că urmează negocierile cu acestea.

Diva a mai avut câteva încercări, o dată la Prima TV, alături de Denis Ştefan, la „Nunţi de poveste”, iar în urmă cu trei ani era anunţată ca şi concurentă, împreună cu sora ei mai mică, Iuliana Luciu, la reality-show-ul „Asia Express”, însă s-a răzgândit pe ultima sută de metri şi au fost înlocuite.

Nicoleta Luciu, proiect la Antena 1?

De data aceasta, sursele Click! spun că fosta vedetă de televiziune ar vrea să se întoarcă pe micile ecrane: „Una dintre oferte se pare că este legată tot de copii, o emisiune cu puşti talentaţi”.

Nicoleta este mama tripleţilor Kim, Kevin şi Karoly, dar şi a lui Zsolt Jr., primul născut, care acum are deja 13 ani. O altă propunere pe care Nicoleta a primit-o ar fi un reality-show nou, dar şi un nou rol într-un serial de televiziune, ne-au mărturisit sursele noastre.

Cum singurul reality-show care se face acum este „Dancing on ice”, la Antena 1, ne gândim că spre acest proiect s-ar putea îndrepta Nicoleta Luciu, mai ales că şi sora ei lucrează la acest post de televiziune.  Însă rămâne de văzut ce propunere va accepta fosta vedetă Playboy. 

Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo au patru copii

Nicoleta Luciu (40 de ani) s-a căsătorit în 2012 cu omul de afaceri Zsolt Csergo (45 de ani). Aceştia au împreună patru copii: Zsolt jr. (12 ani) şi tripleţii Kevin, Kim şi Karoly (9 ani). Afaceristul deţine în oraşul natal un complex rezidenţial de blocuri şi două vile estimate la 400.000 se euro fiecare.

Soţul Nicoletei mai deţine un lanţ de cazinouri în toată ţara. Zsolt Csergo, prosper om de afaceri, cu o avere estimată, în 2012, la 60 de milioane de euro, bani câştigaţi din afaceri imobiliare şi din cazinouri, obosise să mai facă săptămânal naveta Miercurea-Ciuc - Bucureşti. Prin urmare, după ce a văzut că soţia lui, Nicoleta, nu şi-a mai găsit un loc de muncă stabil în Capitală, el i-a propus să se mute cu cei patru copii ai lor, în oraşul lui natal, acolo unde câştigă suficienţi bani încât să le asigure un trai regesc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
image
actualitate.net
image
actualitate.net