EXCLUSIV Primele declaraţii ale Nicoletei Luciu şi ale lui Zsolt Csergo despre divorţ

Ultima actualizare:

    Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo au negat vehement zvonurile divorţuluifoto: facebook
Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo au negat vehement zvonurile divorţuluifoto: facebook

Divorțează Nicoleta Luciu de Zsolt Csergo? Știrea unei presupuse despărţiri a celor doi a explodat în această dimineață! Apropiații afaceristului Zsolt Csergo ar fi dezvăluit că cei doi soți ar fi tranșat deja separarea și că urmează să se prezinte, în curând, la notar pentru a încheia căsnicia. Click! a aflat, în exclusivitate, care este adevărul privind presupusul divorț!

După nouă ani de căsnicie și patru copii, Nicoleta Luciu s-ar afla la un pas de divorț de soțul ei, Zsolt Csergo. Apropiați ai afaceristului de la Miercurea Ciuc au dezvăluit, pentru spynews.ro, că divorțul dintre cei doi ar fo fost deja tranșat în sânul cuplului și că aceștia ar urma să se prezinte, în zilele următoare, la notar pentru a parafa încheierea căsniciei. Contactați de Click!, atât Nicoleta Luciu cât și Zsolt Csergo au infirmat vehement vestea unui posibil divorț.

Mutată de ani buni la Miercurea Ciuc, unde și-a urmat soțul, Nicoleta Luciu s-a arătat contrariată când a aflat de știrea unui posibil divorț. „Nu divorțez. Nu este adevărat!”, a declarat Nicoleta Luciu, în exclusivitate pentru Click!

Zsolt Csergo: ”Unde a aparut prostia asta? Nici vorbă să divorțăm!”

Și Zsolt Csergo a avut aceeași poziție ca a soției sale. „Nu e adevărat! Unde a aparut prostia asta? Nici vorbă să divorțăm. E o prostie. Nu divorțăm!”, a declarat omul de afaceri Zsolt Csergo, în exclusivitate pentru Click!.

Citeşte şi

Nicoleta Luciu, de nerecunoscut. Poartă haine largi și și-a schimbat culoarea părului

Dinu Maxer a recunoscut abia acum! De ce s-a despărțit de Nicoleta Luciu: «Au fost trei motive»

Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo au patru copii

Nicoleta Luciu (40 de ani) s-a căsătorit în 2012 cu omul de afaceri Zsolt Csergo (45 de ani). Aceştia au împreună patru copii: Zsolt jr. (12 ani) şi tripleţii Kevin, Kim şi Karoly (9 ani). Afaceristul deţine în oraşul natal un complex rezidenţial de blocuri şi două vile estimate la 400.000 se euro fiecare. Soţul Nicoletei mai deţine un lanţ de cazinouri în toată ţara. Zsolt Csergo, prosper om de afaceri, cu o avere estimată, în 2012, la 60 de milioane de euro, bani câştigaţi din afaceri imobiliare şi din cazinouri, obosise să mai facă săptămânal naveta Miercurea-Ciuc - Bucureşti. Prin urmare, după ce a văzut că soţia lui, Nicoleta, nu şi-a mai găsit un loc de muncă stabil în Capitală, el i-a propus să se mute cu cei patru copii ai lor, în oraşul lui natal, acolo unde câştigă suficienţi bani încât să le asigure un trai regesc.

Nicoleta Luciu și-ar doi să se reîntoarcă în televiziune, în cazul în care i s-ar oferi un contract pe bani buni. Nicoleta Luciu lipsește de doi ani de pe sticlă. Ultimul proiect al vedetei a fost la Prima TV, la o emisiune de nunţi alături de Denis Ştefan, fost partener în telenovela „Inimă de ţigan”. La sfârşitul lui 2018, Nicoleta Luciu a apărut, în noaptea dintre ani, într-un serial difuzat de TVR2, „Primăverii”.

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net