Luciu a renunțat la “Asia Express” după ce a primit analizele

18 ianuarie 2018
simeon stalpnicul png
Nicoleta și Iuliana Luciu s-au retras din show înainte de a începe filmărilefoto: Antena 1

Fanii fostei actriţe de telenovele erau fericiţi că Nicoleta Luciu va reveni pe micile ecrane, într-un reality-show, alături de sora ei, Iuliana. La începutul lui noiembrie a fost anunţată oficial prezenţa lor în concursul “Asia Express”, însă trei săptămâni mai târziu a venit ştirea că se retrag. Click! a aflat adevăratul motiv pentru care Luciu n-a putut să mai participle.

Atunci când au fost chemate să participe la reality-show-ul “Asia Express”, care va începe în curând, la Antena 1, Nicoleta (37 de ani) şi Iuliana Luciu (30 de ani) au spus, cu bucurie, “prezent”. Departamentul de PR al postului a comunicat deja participarea lor, ba chiar făcuseră şi şedinţa foto specială. Au urmat analizele medicale, obligatorii în astfel de situaţii, întrucât concurenţii urmau să plece în zone exotice, unde riscul de îmbolnăvire e ridicat: Thailanda, Laos, Cambodgia şi Vietnam. Iuliana şi Nicoleta Luciu s-au conformat şi ele, au fost la medic, iar de aici s-a stricat treaba. Rezultatele analizelor n-au fost îmbucurătoare pentru Nicoleta, care a fost nevoită să se retragă.

simeon stalpnicul png
Cea mai recentă poză cu surorile Luciu: de ziua mamei lor

“Nicoleta are mai multe probleme de sănătate, care s-ar fi putut agrava dacă nu ar fi mers imediat la medic, să le trateze. Acesta este adevăratul motiv pentru care n-a mai participat la show, nu faptul că nu avea cu cine să îşi lase cei patru copii. Nu uitaţi că ea deja îşi confirmase prezenţa, dar asta înainte să vadă analizele”, ne-au spus surse din apropierea vedetei. Pe lângă problemele descoperite acum, fostul “iepuraş” Playboy mai are de tras şi din cauza coloanei, pentru că în trecut a făcut terapie pentru rehidratarea discurilor vertebrale şi decompresia vertebrală, dar şi din cauza miopiei. În 2014 s-a operat la ochi, la o clinică din Istanbul. Se pare că problemele de sănătate actuale sunt şi motivul celor câteva kilograme în plus, de pe trupul vedetei, iar absenţa de la evenimentele mondene şi de la emisiuni are legătură tot cu necazurile cu care Nicoleta se confruntă acum. La reality-show-ul de la Antena 1, surorile Luciu au fost înlocuite cu solistele Ana Baniciu şi cu Raluka.

florin calinescu png
Mădălina Ghenea, ca o divă autentică jpg
BeFunky collage (16) jpg
BeFunky collage (17) jpg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
anamaria prodan png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
iubit rihanna
cub lili sandu animat gif
vangelis afp jpg
catrinel menghia cannes (4) jpg
delegatie romania stilisti moroccanoil eurovision 2 jpeg
cub theo rose animat gif