Nicoleta Luciu, de nerecunoscut. Poartă haine largi și și-a schimbat culoarea părului

Ultima actualizare:

    Nicoleta Luciu, pe vremea când era bombă-sexy
Nicoleta Luciu, pe vremea când era bombă-sexy

Ajunsă la 40 de ani și mamă a patru copii, Nicoleta Luciu este de nerecunoscut! Vedeta și-a uimit fanii cu ultima ei apariție. Nicoleta a postat pe contul ei de socializare o poză în care nu mai amintește cu nimic de vedeta Playboy din anii 2000.

Nicoleta Luciu nu mai aduce deloc cu bomba sexy de altădată, care făcea furori cu nurii ei apetisanți în revista Playboy. Vedeta pare că și-a pierdut tot sex-appeal-ul, în ciuda faptului că are foarte mare griă de imaginea ei și vine săptămânal la București, ca să-și facă proceduri și noi intervenții estetice, de la epilare definitivă, la botox și acid hialuronic.


    Așa arată acum Nicoleta Luciufoto: Instagram
Așa arată acum Nicoleta Luciufoto: Instagram

Nicoleta Luciu s-a retras din lumina reflectoarelor acum câțiva ani, atunci când a decis să se mute definitiv la Miercurea Ciuc, împreună cu cei patru copii, totul pentru a fi mai aproape de soțul ei, omul de afaceri Zsolt Csergo. De când cu pandemia, Nicoleta Luciu a devenit gospodina perfectă, face mâncare, dar se ocupă și de copiii ei, Zsolt jr. (12 ani) şi tripleţii Kevin, Kim şi Karoly (9 ani). Vedeta face lecții de limba română și caligrafie cu cei mici, care sunt foarte talentați la desen. „Sunt exigentă ca mămică, sunt mai rau ca Hitler eu. Eu nu știu cum se descurcă altele cu mulți copii, că mie patru mi-au pus capac”, ne-a declarat Nicoleta.

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo au 4 copii

Nicoleta Luciu (40 de ani) s-a căsătorit în 2012 cu omul de afaceri Zsolt Csergo (45 de ani). Aceştia au împreună patru copii: Zsolt jr. (12 ani) şi tripleţii Kevin, Kim şi Karoly (9 ani). Afaceristul deţine în oraşul natal un complex rezidenţial de blocuri şi două vile estimate la 400.000 € fiecare. Soţul Nicoletei mai deţine un lanţ de cazinouri în toată ţara. Zsolt Csergo, prosper om de afaceri, cu o avere estimată, în 2012, la 60 de milioane de euro, bani câştigaţi din afaceri imobiliare şi din cazinouri, obosise să mai facă săptămânal naveta Miercurea-Ciuc - Bucureşti. Prin urmare, după ce a văzut că soţia lui, Nicoleta, nu şi-a mai găsit un loc de muncă stabil în Capitală, el i-a propus să se mute cu cei patru copii ai lor, în oraşul lui natal, acolo unde câştigă suficienţi bani încât să le asigure un trai regesc. Nicoleta Luciu lipsește de doi ani de pe sticlă. Ultimul proiect al vedetei a fost la Prima TV, la o emisiune de nunţi alături de Denis Ştefan, fost partener în telenovela „Inimă de ţigan”. La sfârşitul lui 2018, Nicoleta Luciu a apărut, în noaptea dintre ani, într-un serial difuzat de TVR2, „Primăverii”.

Citește și:

EXCLUSIV Nicoleta Luciu s-a operat în mare secret. Intervenţia a durat 4 ore

Nicoleta Luciu, campioana operațiilor estetice, șochează: «Mi-am alungit dinții»

image
image
image
image
image
image
Tora Vasilescu
image png
image png
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
banner Ozana Barabancea png
image png
banner catalin bordea png