Mihai Tr─âistariu, lovitur─â teribil─â pentru afacerea din Mamaia

6 ianuarie 2022

Mihai Tr─âistariu a dat drumul, zilele acestea, la rezerv─âri la mare pentru sezonul estival, care ├«ncepe ├«n luna aprilie. Tr─âistariu, ├«ns─â, s-a trezit cu un bloc imens ├«n fa╚Ťa garsonierelor sale. Priveli╚Ötea s-a dus pe apa s├ómbetei!

image
Mihai Trăistariu trăiește de pe urma garsonierelor de la mare Sursa: Facebook

Mihai Tr─âistariu a dat deja startul pentru rezerv─ârile de anul acesta de la mare unde de╚Ťine ╚Öase garsoniere. A m─ârit pre╚Ťul ├«n sezon, ├«ns─â nu foarte mult! Blocul ├«n care de╚Ťine garsonierele, la etajul cinci, nu mai are vedere la mare ca ├«n anii trecu╚Ťi. ╚śi asta pentru c─â a mai ap─ârut chiar ├«n fa╚Ťa cl─âdirii un alt hotel, mai ├«nalt, care i-a distrus artistului priveli╚Ötea la mare care f─âcea to╚Ťi banii.

Dac─â ├«n primii ani, atunci c├ónd a a dat ├«n folosin╚Ť─â garsonierele din Mamaia Nord, aveai vedere din pat la mare, blocul fiind situat chiar pe malul m─ârii, la 100 de metri de plaj─â, acum po╚Ťi s─â te ui╚Ťi lini╚Ötit doar ├«n camera turi╚Ötilor caza╚Ťi ├«n blocul din fa╚Ť─â!

ÔÇ×La ├«nceput c├ónd s-a construit aici blocul ├«n care am garsonierele, era zon─â deschis─â. Aveam vedere la mare, din pat. ├Äntre timp, au ap─ârut cl─âdiri noi ╚Öi hoteluri ca ciupercile dup─â ploaie. S-a dezvoltat foarte mult zona de Nord ├«n Mamaia ╚Öi toat─â lumea vrea hotel la malul m─ârii. Bine m─âcar c─â suntem amplasa╚Ťi foarte aproape de plaj─â. Ie╚Öi din bloc ╚Öi imediat ai plaja la picioareÔÇŁ, a declarat Mihai Tr─âistariu, pentru Click!

stanga
dreapta
traistariu turisti JPG
traistariu garsoniera JPG
traistariu garsoniera 2 JPG
traistariu 3 JPG
traistariu mare  JPG

Mihai Tr─âistariu ÔÇ×E b─âtaie pe rezerv─âri!ÔÇŁ

Artistul a anun╚Ťat ╚Öi pre╚Ťurile pentru sezonul estival 2022. Dac─â ├«n luna aprilie pre╚Ťul unei garsoniere este de 150 ron pe noapte, ├«n plin sezon, ├«n luna august, o garsonier─â ajunge la 350 de ron pe noapte.

ÔÇ×Am dat drumul la rezerv─âri la apartamente. Deja am 10 rezev─âri de ieri p├«n─â azi! Eu am anun╚Ťat pentru aprilie deschidere de sezon ╚Öi a vrut cineva a vrut s─âmb─âta asta! Deja trebuie s─â preg─âtesc apartamentul. ├Än principiul lumea rezerv─â pentru luniile iunie, c─â e mai ieftin. Pentru iulie ╚Öi august e mai scump. Vara trecut─â, luna august a fost plin─â, am avut record. Primii patru-cinci ani vreau s─â m─âocup eu, dup─â care o s─â angajez un manger c─â nu mai am timp. Acum am doar o camerist─â ╚Öi un administratorÔÇŁ, a mai declarat Tr─âsiatriu, pentru click.ro

Garsonierele de la mare, salvarea lui Tr─âstariu pe pandemie!

Mihai Tr─âistariu a fost unul dintre soli╚Ötii afecta╚Ťi din plin la buzunare de pandemie. Artistul nu a mai avut dec├ót c├óteva concerte, a╚Öa c─â s-a v─âzut nevoit s─â v├ónd─â un teren mo╚Ötenit din familie la N─âvodari ╚Öi s─â-╚Öi fac─â o afacere cu garsoniere de ├«nchiriat la malul m─ârii. Cele ╚Öase aprtamente de la malul m─ârii au fost salvarea lui Tr─âistariu pe pandemie. Artistul a avut, ini╚Ťial, ╚Öapte apartamente, ├«ns─â unul l-a v├óndut.

ÔÇ×Pe mine m-au salvat practic apartamentele de la malul m─ârii, care s-au dat foarte bine. ├Än primul an de pandemie am scos din garsoniere, din cele ╚Öase, 25.000 de euro. Apartamentele sunt noi-nou╚Ťe, curate ╚Öi elegante, c─âci au fost inaugurate abia acum dou─â veri. Sunt foarte mari ╚Öi ├«nc─âp─âtoare, fiind ideale pentru familii cu mai multe persoane. ├Äntr-un astfel de apartament ├«ncap lejer 4-6 persoane, cu tot cu copiiÔÇŁ, a declarat Mihai Tr─âistariu, pentru click.ro.

Dac─â ├«n primul an de pandemie pre╚Ťurile la apartamente au au variat ├«ntre 200 ┼či 350 de lei pe noapte, ast─â var─â acestea au ajuns ╚Öi la patru milioane pe noapte.

irina tanase 13 jpg
andre JPG
irinel columbeanu
2 neti sandu in tinerete 2 jpg jpeg
meghan markle masacru texas AFP (1) jpg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
irina iubit 1 jpg
cub cristi borcea valentina pelinel png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Moartea lui Michael Jackson era aproape inevitabilă! Dezvaluirile din cadrul autopsiei sale arata starea groaznică în care se afla Regele Pop la momentul morţii sale jpeg
irina iubit 1 jpg
ruby goala click jpeg
0C8A2914 JPG
andre JPG
irina tanase 13 jpg