George Buhnici, declarații scandaloase: „Mai mergeţi pe la sală, fetelor! Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră”

Ultima actualizare:

Fosta vedetă Pro TV George Buhnici (41 de ani) a făcut declarații scandaloase, într-un interviu pentru Capatos. Acum vlogger, jurnalistul se afla la Neversea, împreună cu soția sa, Lorena, pe care a lăudat-o pentru siluetă, însă a ținut să critice toate femeile care au kilograme în plus. George Buhnici a mărturisit că nu-i face plăcere să vadă femei cu celulită, scrie Adevărul.ro.

George Buhnici nu vrea să vadă celulită și vergeturi la mare!
George Buhnici nu vrea să vadă celulită și vergeturi la mare!

George Buhnici nu suportă să vadă femei grase!

După declarațiile de la TV, George Buhnici a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare. Majoritatea oamenilor îl condamnă pentru felul în care gândește, dar mai ales pentru că a fost atât de tranșant cu femeile care cântăresc mai mult decât ... soția lui.

Iată și: INTERVIU Secretele Iuliei Ionescu, de la "iLike IT": "Sunt genul de om pe care ai vrea să-l cunoști"

George Buhnici este fire sportivă, motiv pentru care nu înțelege cum femeile nu reușesc să se întrețină. Jurnalistul a declarat, printre altele, că „mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine şi am văzut fete care arată foarte bine aici”.

„Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor!

Vezi și: Casa lui Buhnici, cea mai «deşteaptă» din Europa de Est

George Buhnici: „Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră”

Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi.  Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a precizat Buhnici. 

George Buhnici a lăsat audiența mască după ce a afirmat că e foarte norocos că are o parteneră de viață care arată spectaculos. „Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, a spus jurnalistul.

„Dar nu e minoră, aşa cum ai zis”, a răspuns reporterul Antena Stars. „Nu, nu sunt, Doamne fereşte!”, a intervenit Lorena.

Mai citește și: George Buhnici pleacă de la PRO TV după 15 ani. iLikeIT va avea un alt prezentator

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net