George Buhnici pleacă de la PRO TV după 15 ani. iLikeIT va avea un alt prezentator


    George Buhnici a pleacat de la PRO TV după 15 anifoto: PRO TV
George Buhnici a pleacat de la PRO TV după 15 anifoto: PRO TV

Sâmbătă, 26 octombrie, George Buhnici prezintă ultima ediție iLikeIT. Sezonul 13 al emisiunii de gadget-uri și tehnologie se oprește în această săptămână, iar niul sezon va continua cu un alt prezentator.

După 8 ani de la lansare, emisiunea iLikeIT va continua într-un alt format, cu cele mai noi informații despre tehnologie, gadget-uri si aplicații, având un alt prezentator. Colaborarea cu George Buhnici se încheie în această săptămână. Asta scrie într-un comunicat trimis azi, 23 octombrie, de către postul din Pache Protopopescu.

”Sunt onorat că am putut realiza atât de mult la PRO TV. Sunt recunoscător întregii familii de la Știrile PRO TV, care m-a transfornat dintr-un jurnalist de investigație cu camera ascunsă într-unul capabil să meargă oriunde și să facă o știre bună pentru ora 19. Câteva dintre cele mai periculoase, emoționante și spectaculoase reportaje din carieră le-am făcut aici și le voi păstra mereu în suflet. Sunt însă și mai recunoscător pentru șansa de a crea un show de tehnologie și internet care a fost prima opțiune pentru publicul nostru în ultimii 8 ani. Povestea iLikeIT se încheie pentru mine!”, a spus George Buhnici.

Potrivit informațiilor publicate de paginademedia.ro, de la PRO TV pleacă nu numai George Buhnici, ci și Marian Andrei, coprezentatorul emisiunii iLikeIT, care va prelua managementul Cavaleria.ro, proiect dezvoltat de George Buhnici.

Citește și:

Casa lui Buhnici, cea mai «deşteaptă» din Europa de Est

George Buhnici a devenit tătic: «Bun venit, Ariana Maria!»

oana roman si marius elisei
horoscop zilnic 1 martie jpeg
condimente jpeg
antonia sexy jpg
FotoJet jpg
cub ioana ginghină png
cub iuliana marciuc png
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
image
image
image
image
image
image
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg