Daniel Pavel a reușit imposibilul. Fosta soție și actuala iubită se înțeleg de minune!

#Survivor România
Ultima actualizare:

Daniel Pavel (45 de ani) se află în Republica Dominicană, căci pe 9 ianuarie începe Survivor România. Înainte să plece în mult așteptata competiție, prezentatorul de la Pro Tv a a avut o perioadă de liniște, iar sărbătorile au fost pe cinste. Și-a reunit la masă toată familia, pe fiul lui, fosta soție, părinți, bunici, însă prezentă a fost și Ana, actuala iubită.

Click! Dan, ce surprize ne așteaptă în următorul sezon la “Survivor”? Vor apărea probe noi?

Surprizele apar întotdeauna chiar de la concurenți, de la membrii celor două triburi – FAIMOȘI și RĂZBOINICI. Rezistența lor, dorința de a da mai mult pe traseu și de a-și depăși limitele fac ca niciun sezon să nu semene cu altul. Așa că recomandarea mea ar fi să îi descoperiți, să vedeți ce provocări îi așteaptă și surprizele vor apărea, cu siguranță.

Click! Fiul tău ce face? Ați petrecut sărbătorile împreună?

Fiul meu a venit de sărbători în țară, alături de mama lui. Mă bucur tare mult că în acest an am fost cu toții la masă și ne-am bucurat de energia frumoasă pe care o aduc sărbătorile de iarnă.

Domnul Dan, alături de familie de Crăciun
Domnul Dan, alături de familie de Crăciun

Click! A cunoscut-o pe Ana? Cum se înțelege cu ea?

Sigur! Ana l-a cunoscut atât pe fiul meu, cât și pe mama lui. De altfel, în această vară am petrecut cu toții timp în România, dar și în Viena. Totodată, la masa de Crăciun ne-am regăsit în formulă completă.

Click! Dacă nu erai prezentator la “Survivor” ce îți doreai să fii? Unde te vedeai?

Cred că viața ne poartă întotdeauna exact unde trebuie să fim, așa că nu m-aș vedea în niciun alt loc. Experiența mea în navigație și cea din presă s-au combinat perfect în acest proiect incredibil, “Survivor România”, așa că sunt absolut convins că la acest moment al vieții mele trebuia să fiu aici!

Survivor România, show-ul vizionat de milioane de români

Survivor România 2023 începe pe 9 ianuarie, la Pro TV. Concursul sportiv urmează să fie prezentat și în acest sezon tot de către Daniel Pavel, zis și Domnul Dan. Vedeta de la Pro TV are o experiență în presă de 13 ani.

Înainte de a profesa în acest domeniu, Daniel Pavel a avut o carieră de ofițer în marina comercială. După alegerea sa de a renunța la această meserie,  prezentatorul Survivor a ajuns moderator al unor emisiuni la radio, dar și la TV. În ceea ce privește viața amoroasă, el are o relație serioasă de un an cu Ana, o tânără avocată ce îi face fericit. în trecut, el a mai fost căsătorit, apoi a mai trecut printr-o relație de lungă durată, însă toate pare că s-au așezat pentru Dan Pavel.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
image
actualitate.net
image
actualitate.net