Daniel Pavel și Ana Maria Pop au arătat ca un cuplu de Hollywood, la un eveniment de gală!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Toată lumea bună din showbiz s-a strâns în marți seară, într-o locație selectă din Capitală, pentru un eveniment cu ștaif, unde au fost celebrate personalitățile marcante din domeniul divertismentului. Printre prezentatorii TV care nu au lipsit de la memorabila petrecere a fost și Daniel Pavel (45 de ani), gazda show-ului Survivor România, care a venit însoțit de iubita sa. Cuplul a arătat superb, ambii fiind îmbrăcați elegant, precum două vedete de la Hollywood. 

Daniel Pavel și iubita sa au arătat ca un cuplu de la Hollywood
Daniel Pavel și iubita sa au arătat ca un cuplu de la Hollywood

Vedetele din lumea divertismentului s-au etalat la un eveniment de gală, în cadrul căruia au fost premiate personalitățile din showbiz. Unul dintre cele mai frumoase cupluri a fost Daniel Pavel și iubita sa, superba actriță, Ana Maria Pop. Cei doi au fost un exemplu de rafinament, în ținute de culoare neagră, optând pentru un stil clasic, mereu actual. 

Citește și: Cum a început povestea de iubire dintre Daniel Pavel, prezentatorul ,,Survivor’’, și Ana Maria Pop

Daniel Pavel și Ana Maria Pop au fost surprinși de paparazzi Click! la o petrecere exclusivistă. Prezentatorul a venit îmbrăcat la costum negru, cu cămașă albă și papion, având alura unui adevărat gentleman. Partenera sa Anamaria Pop a optat pentru o rochie neagră, cu croială tip sirenă, cu umerii dezgoliți și plete blonde, în stil Marylin Monroe. 

Dan Pavel și Ana Maria Pop trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

Daniel Pavel și Ana Maria Pop sunt împreună de la începutul anului, dinainte ca prezentatorul să plece în Republica Dominicană, pentru show-ul Survivor România. Ana Maria Pop este o prezență discretă pe scena showbiz-ului autohton, dar ea a avut deja un rol într-un film românesc, în 2014, e vorba de „Palatul Pionierilor", care a fost prezentat la Festivalul de Film de la Cannes. 

Daniel Pavel și Ana Maria Pop sunt de nedespărțit și par extraordinar de îndrăgostiți de fiecare dată când sunt împreună. Cei doi au mers și la Festivalul Saga, unde au întors toate privirile, fiind printre cele mai atrăgătoare cupluri.

«Dragostea a făcut parte din viaţa mea, m-a maturizat şi mi-a oferit lecţii preţioase pe care le voi purta în suflet şi creier. În acest moment, fizic sunt 100% prezent în tot ceea ce înseamnă Survivor şi filmările pe care le avem aici. Experienţa mi-a arătat că o poveste frumoasă şi împlinită de dragoste necesită timp, necesită prezenţă şi implicare. Iar eu acum ofer cât de mult din toate acestea. Ca să-ţi răspund la întrebare, dragostea a ocupat şi va ocupa mereu un loc fruntaş în viaţa mea. Fie că vorbim despre dragostea pentru părinţi, copil sau iubită.», a declarat Daniel Pavel pentru Click!. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner biserica gigi becali png
banner laurențiu reghecampf png
image
actualitate.net
image
actualitate.net