Drama lui Daniel Pavel. Mama lui a murit de cancer la sân: «Am plâns cum am plâns de puține ori»

#Survivor România
Ultima actualizare:

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii ”Survivor România” de la Pro TV, a dezvăluit că mama sa a murit de cancer la sân în urmă cu mai bine de șapte ani, în 2014.

Daniel Pavel a fost afectat de moartea mamei, în 2014 foto: Instagram
Daniel Pavel a fost afectat de moartea mamei, în 2014 foto: Instagram

Invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, Daniel Pavel a povestit drama vieții sale, moartea mamei sale, care a avut cancer la sân, în 2014. Prezentatorul a spus că mama lui s-a operat inițial, în 2009, dar boala a recidivat și a fost fatală. Daniel a recunoscut că această cumpănă a fost cea mai grea din viața lui.

”Acum șapte ani în 2014, a fost un cancer, s-a luptat mult cu el. A avut încredere în sistemul medical, nu ne-am înșelat, a luptat. A fost o experiență grea. Am plâns atunci cum urma să mai plâng de puține ori. Mama a fost mereu o prezență delicată, fragilă, puternică, dar pe care  viața a luat-o prima. A avut cancer la sân care a recidivat. S-a operat, a revenit după 5 ani. E pragul peste care e bine să treci, cinci ani, exact în buza a revenit si asta a fost bătălia finală”, a declarat Daniel Pavel.

Daniel a mai spus că ar fi vrut ca mama lui să fie încă alături de el și să îl vadă unde a ajuns acum. Mai mult, el a recunoscut că nu a ”digerat” bine trauma pe atunci când s-a întâmplat și că poate ar fi trebuit să fie mai atent la ce a vrut să spună viața.

”Ar fi fost minunat să mă vadă aici, la Survivor. Eu am plecat la Viena imediat după, așa a fost conjuctura. Nu a fost un boost, e o suferintă asupra căruia ar fi trebuit să ma aplec mai mult”, a completat Daniel.

Mama lui Daniel Pavel a fost asistentă medicală

Prezentatorul Survivor a mai povestit că mama lui era o femeie bândă, care lucra ca asistentă și diferită de tatăl lui.

”Mama era foarte blandă, avea blondă, avea ochi verde pădure, mama cânta la chitară, mama vorbea limba engleză într-un București al anilor 60, era asistentă. Era opusul tatei. Tata era mereu nervos. Eu l-am moșnetit pe tata. Tot ce mai am de la tata, acolo, pe traseu, la Survivor”, a spus Daniel.

Fiul lui Daniel Pavel poartă numele mamei

Daniel Pavel, alături de fiul său Foto: Instagram
Daniel Pavel, alături de fiul său Foto: Instagram

Daniel Pavel are un băiat, Antoniu Constantin, care poartă numele mamei sale. Băiatul are 17 ani și provine dintr-o relație anterioară, cu o femeie de afaceri, Anca. El și mama lui locuiesc la Viena. Daniel are numai cuvinte de laudă pentru fiul său, dar și pentru mama sa.

"Îl cheamă Antoniu Constantin, după mama. E un copil astral, mă uit la el și nu știu cum să exprim cât de multe sentimente am pentru el. Cred ca a venit sa ne așeze vietile, sigur, e o povară mare pentru un copil, dar e special. E la Viena, a nativ în germană, franceză și engleză, e la școala franceză acolo. E un copil dorit, iubit, nu am fost căsătorit cu mama lui, valurile vietii ne-au facut sa nu oficializam. Mama lui e o femeie incantatoare, e femeie de afaceri, fiica de diplomati”, a povestit Daniel Pavel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net