Daniel Pavel, despre relaţia şi despărţirea de logodnică. Vorbele care l-au ajutat să treacă peste ruptură

#Survivor România 17 ianuarie 2022

Daniel Pavel a avut o relație de șapte ani cu fosta sa logodnică, Marina, de care s-a despărțit subit în 2021. Prezentatorul Survivor România a recunoscut însă că despărțirea a fost una de bun augur, pentru că cei doi nu mai aveau un drum comun în viață.

image
Daniel Pavel şi Marina au fost logodiţi scurt timp înainte de despărţire foto: Instagram

Daniel Pavel a povesitit că, deși despărțirea a fost una foarte dureroasă, mai ales că a venit la scurt timp după logodnă, a încercat să înveţe din experienţa trăiată. 

”O bună prietenă de-a mea mi-a spus, în momentele grele care au urmat despățirii, că un inel închide un cicul. Pe vremuri se dădeau și inele de despratire. Sigur, nu asta a fost intenția, dar m-a ajutat să trec peste momentele alea”, a povestit Daniel Pavel.

Prezentatorul a recunoscut că cei șapte ani alături de Marina, originară din Basarabia, s-au simțit ca zece ani, pentru că s-au mutat împreună în multe țări și au învățat unul de al altul.

”Ne-am mutat unul după altul, la Bratislava, la Viena, a fost o viață intensă, am învățat mult unul de la altul. Au fost șapte ani ca zece ani. Moldovenii au o vorbă, că ai venit în ospteție. Ea a venit în ospeție în sufletul meu, eu am fost în ospeție în al ei”, a spus Daniel Pavel.

stanga
dreapta
daniel pavel iubita2 jpg
daniel pavel iubita3 jpg
daniel pavel iubita1 jpg
daniel pavel iubita jpg
daniel pavel1 jpg
daniel pavel2 jpg
daniel pavel6 jpg

Distanţa şi pandemia au jucat un rol în despărţire

Întrebat de Cătălin Măruță de ce au ajuns să se despartă, Daniel a recunoscut că cele șapte luni pe care el le-a petrecut în Dominicană, filmând emisiunea Survivor, a creat o ruptură între ei. Marina se afla, pe atunci, în Viena și a fost greu să țină legătură. În plus, pandemia a însemnat că nu au putut călători pentru a fi alături unul dealtul. Deși s-au bucurat în momentul în care au fost reuniți și au vrut să se căsătorească, viața a avut alte planuri.

”Ne-am despărțit pentru că așa e viața. Oamenii fac alegerile astea. E un drept divin dreptul la iubire. Experiența Survivor ne-a afectat, ea era la Viena, acasă, eu în Dominicană. A jucat și pandemia un rol, Austria a ieșit ultima din izolare.

Aș fi vrut să topesc distanța dintre noi. Ne-am recuplat, dar conexiunea nu a mai existat. Ea era pe alt drum. Am fost spulberat, m-am întrebat ce am greșit, m-am gândit că am facut tot ce trebuie.  Sunt motive, sigur, dar realitatea când m-am întors acasă e că eram deja separați. Ideea pe care se fondase cuplul dispăruse, lucrurile s-au surpat.

Slavă Domnului și spun asta cu toată iubirea și recunoștința pentru Marina. Experiența mi-a arătat că pot îndura mai mult”, a completat Daniel.

Daniel Pavel a cerut-o în căsătorie pe Marina la întoarcerea din Dominicană

Daniel Pavel şi Marina, iubit cu 17 ani mai tânără, s-au despărţit îm august 2021, după şapte ani de relaţie şi în prag de nuntă. Pe atunci, Daniel spunea că au decis să pună punct relației din cauza “priorităților și a opțiunilor de viitor diferite”,

Cu puţin timp înainte, Daniel o ceruse în căsătorie pe Marina, după revenirea din Republica Dominicană şi spunea că “Marina va fi prima și singura soție”. Nu a fost însă să fie.

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
IMG 1520 JPG
cub maria constantin animat gif
kate middleton jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
insula iubirii (3) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
eda marcus 23 jpg
image png
TJ Miles Survivor Romania nominalizare jpg
WhatsApp Image 2022 05 15 at 02 04 25 jpeg