Daniel Pavel, despre relaţia şi despărţirea de logodnică. Vorbele care l-au ajutat să treacă peste ruptură

#Survivor România
Ultima actualizare:

Daniel Pavel a avut o relație de șapte ani cu fosta sa logodnică, Marina, de care s-a despărțit subit în 2021. Prezentatorul Survivor România a recunoscut însă că despărțirea a fost una de bun augur, pentru că cei doi nu mai aveau un drum comun în viață.

Daniel Pavel şi Marina au fost logodiţi scurt timp înainte de despărţire foto: Instagram
Daniel Pavel şi Marina au fost logodiţi scurt timp înainte de despărţire foto: Instagram

Daniel Pavel a povesitit că, deși despărțirea a fost una foarte dureroasă, mai ales că a venit la scurt timp după logodnă, a încercat să înveţe din experienţa trăiată. 

”O bună prietenă de-a mea mi-a spus, în momentele grele care au urmat despățirii, că un inel închide un cicul. Pe vremuri se dădeau și inele de despratire. Sigur, nu asta a fost intenția, dar m-a ajutat să trec peste momentele alea”, a povestit Daniel Pavel.

Prezentatorul a recunoscut că cei șapte ani alături de Marina, originară din Basarabia, s-au simțit ca zece ani, pentru că s-au mutat împreună în multe țări și au învățat unul de al altul.

”Ne-am mutat unul după altul, la Bratislava, la Viena, a fost o viață intensă, am învățat mult unul de la altul. Au fost șapte ani ca zece ani. Moldovenii au o vorbă, că ai venit în ospteție. Ea a venit în ospeție în sufletul meu, eu am fost în ospeție în al ei”, a spus Daniel Pavel.

Distanţa şi pandemia au jucat un rol în despărţire

Întrebat de Cătălin Măruță de ce au ajuns să se despartă, Daniel a recunoscut că cele șapte luni pe care el le-a petrecut în Dominicană, filmând emisiunea Survivor, a creat o ruptură între ei. Marina se afla, pe atunci, în Viena și a fost greu să țină legătură. În plus, pandemia a însemnat că nu au putut călători pentru a fi alături unul dealtul. Deși s-au bucurat în momentul în care au fost reuniți și au vrut să se căsătorească, viața a avut alte planuri.

”Ne-am despărțit pentru că așa e viața. Oamenii fac alegerile astea. E un drept divin dreptul la iubire. Experiența Survivor ne-a afectat, ea era la Viena, acasă, eu în Dominicană. A jucat și pandemia un rol, Austria a ieșit ultima din izolare.

Aș fi vrut să topesc distanța dintre noi. Ne-am recuplat, dar conexiunea nu a mai existat. Ea era pe alt drum. Am fost spulberat, m-am întrebat ce am greșit, m-am gândit că am facut tot ce trebuie.  Sunt motive, sigur, dar realitatea când m-am întors acasă e că eram deja separați. Ideea pe care se fondase cuplul dispăruse, lucrurile s-au surpat.

Slavă Domnului și spun asta cu toată iubirea și recunoștința pentru Marina. Experiența mi-a arătat că pot îndura mai mult”, a completat Daniel.

Daniel Pavel a cerut-o în căsătorie pe Marina la întoarcerea din Dominicană

Daniel Pavel şi Marina, iubit cu 17 ani mai tânără, s-au despărţit îm august 2021, după şapte ani de relaţie şi în prag de nuntă. Pe atunci, Daniel spunea că au decis să pună punct relației din cauza “priorităților și a opțiunilor de viitor diferite”,

Cu puţin timp înainte, Daniel o ceruse în căsătorie pe Marina, după revenirea din Republica Dominicană şi spunea că “Marina va fi prima și singura soție”. Nu a fost însă să fie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net