Cine pleacă acasă de la Survivor? Nominalizări în echipa Vulturilor și o nouă schimbare în joc

Jocurile de la Survivor devin din ce ├«n ce mai str├ónse. Luni seara, pentru a ╚Öasea oar─â la r├ónd, Vulturii ╚Öi Tigrii s-au v─âzut ├«n fa╚Ťa ╚Ötafetei. Imunitatea a fost ├«ns─â c├ó╚Ötigat─â de Tigri, a╚Öa c─â ├«n echipa Vulturilor s-au f─âcut nominaliz─âri. Iat─â cine este ├«n pericol s─â plece acas─â!

Vulturii JPG
Nominalizări în echipa Vulturilor. Foto: PRO TV

Dup─â ce duminic─â s-au desf─âtat cu o mas─â copioas─â de Pa╚Öte ╚Öi cu surprize ├«n lan╚Ť, concuren╚Ťii Survivor s-au ├«nt├ólnit luni pe traseu, ├«n jocul pentru imunitate. Au c├ó╚Ötigat Tigrii, cu 10-9, ╚Öi s-au bucurat c─â ╚Öi-au prelungit ╚Öederea ├«n concurs: "Avem un consiliu lini╚Ötit ╚Öi provizii integrale. Am mai c├ó╚Ötigat o s─âpt─âm├ón─â ├«n Republica Dominican─â", au spus ei. Pentru Vulturi seara nu a fost u╚Öoar─â, mai ales c─â Daniel Pavel a comunicat ╚Öi o schimbare ├«n joc.

"Am un anun╚Ť important de f─âcut. Ceea ce urmeaz─â s─â se ├«nt├ómple este o nou─â schimbare la Survivor Rom├ónia. Tribul care a pierdut ast─âzi nu mai disput─â imunitatea individual─â. Ne ├«nt├ólnim cu to╚Ťii la consiliul de nominalizare", a anun╚Ťat Daniel Pavel.

Schimbare de joc, la Survivor

Edi╚Ťia de luni sear─â a venit ╚Öi cu o schimbare, anun╚Ťat─â ├«n consiliu. Din tribul celor care au pierdut, ╚Öi anume Vulturii, au sc─âpat de nominalizare doi concuren╚Ťi care au bifat cel mai bun timp pe traseu.

"De╚Öi nu mai avem colanele de imunitate, exist─â imunitate individual─â. Nu este reprezentat─â de un colan, ci este derivat─â direct ╚Öi nemijlocit de performan╚Ťele voastre de mai devreme, de pe traseu. Exist─â, printre voi, doi concuren╚Ťi care au adus punctul cel mai rapid. Voi rosti numele lor, ei au imunitate ╚Öi vor putea face, la r├óndul lor, nominaliz─âri. Cei doi se salveaz─â, fac nominaliz─âri, iar ceilal╚Ťi patru merg ╚Öi fac nominalizare colectiv─â.

Vulturul care a adus punctul ├«n cel mai bun timp, dintre voi ╚Öase, la jocul pentru imunitate, este cel care se salveaz─â ╚Öi cel care face o nominalizare la r├óndul s─âu. Acesta este Alex Delea", a fost anun╚Ťul lui Daniel Pavel, ├«n consiliu. Al doilea concurent care a avut cel mai bun timp a fost Doru R─âdu╚Ť─â. 

Concuren╚Ťii nominaliza╚Ťi spre eliminare

Elena Chiriac este concurenta ├«n pericol de eliminare, dup─â nominalizarea colectiv─â. Alex Delea, cel care a ob╚Ťinut timpul cel mai bun, a nominalizat-o pe Alexandra Duli, ╚Ťin├ónd cont strict de criteriile sportive. Doru R─âdu╚Ť─â, al doilea Vultur cu cel mai bun timp pe traseu, l-a nominalizat pe Marian Dr─âgulescu. Astfel, ├«n edi╚Ťia de mar╚Ťi vor afla cine dintre Alexandra, Elena ╚Öi Marian va p─âr─âsi concursul.

stanga
dreapta
Tigri   victorie Joc Recompens─â JPG
Daniel Pavel   Joc Imunitate JPG
TJ Miles Survivor 3 jpg
Daniel Pavel JPG
Elena Chiriac 4 jpg
Alexandra Duli nominalizata spre eliminare Survivor Romania (13) jpg

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image png
card ajutor jpg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
trans bhutan cnn
12 linda evangelista main jpg jpeg
1 carmen tanase jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
giani vladimir 25713800 jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png
BeFunky collage (37) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg