Cine pleacă acasă de la Survivor? Nominalizări în echipa Vulturilor și o nouă schimbare în joc

#Survivor România
Ultima actualizare:

Jocurile de la Survivor devin din ce în ce mai strânse. Luni seara, pentru a șasea oară la rând, Vulturii și Tigrii s-au văzut în fața ștafetei. Imunitatea a fost însă câștigată de Tigri, așa că în echipa Vulturilor s-au făcut nominalizări. Iată cine este în pericol să plece acasă!

Nominalizări în echipa Vulturilor. Foto: PRO TV
Nominalizări în echipa Vulturilor. Foto: PRO TV

După ce duminică s-au desfătat cu o masă copioasă de Paște și cu surprize în lanț, concurenții Survivor s-au întâlnit luni pe traseu, în jocul pentru imunitate. Au câștigat Tigrii, cu 10-9, și s-au bucurat că și-au prelungit șederea în concurs: "Avem un consiliu liniștit și provizii integrale. Am mai câștigat o săptămână în Republica Dominicană", au spus ei. Pentru Vulturi seara nu a fost ușoară, mai ales că Daniel Pavel a comunicat și o schimbare în joc.

"Am un anunț important de făcut. Ceea ce urmează să se întâmple este o nouă schimbare la Survivor România. Tribul care a pierdut astăzi nu mai dispută imunitatea individuală. Ne întâlnim cu toții la consiliul de nominalizare", a anunțat Daniel Pavel.

Schimbare de joc, la Survivor

Ediția de luni seară a venit și cu o schimbare, anunțată în consiliu. Din tribul celor care au pierdut, și anume Vulturii, au scăpat de nominalizare doi concurenți care au bifat cel mai bun timp pe traseu.

"Deși nu mai avem colanele de imunitate, există imunitate individuală. Nu este reprezentată de un colan, ci este derivată direct și nemijlocit de performanțele voastre de mai devreme, de pe traseu. Există, printre voi, doi concurenți care au adus punctul cel mai rapid. Voi rosti numele lor, ei au imunitate și vor putea face, la rândul lor, nominalizări. Cei doi se salvează, fac nominalizări, iar ceilalți patru merg și fac nominalizare colectivă.

Vulturul care a adus punctul în cel mai bun timp, dintre voi șase, la jocul pentru imunitate, este cel care se salvează și cel care face o nominalizare la rândul său. Acesta este Alex Delea", a fost anunțul lui Daniel Pavel, în consiliu. Al doilea concurent care a avut cel mai bun timp a fost Doru Răduță. 

Concurenții nominalizați spre eliminare

Elena Chiriac este concurenta în pericol de eliminare, după nominalizarea colectivă. Alex Delea, cel care a obținut timpul cel mai bun, a nominalizat-o pe Alexandra Duli, ținând cont strict de criteriile sportive. Doru Răduță, al doilea Vultur cu cel mai bun timp pe traseu, l-a nominalizat pe Marian Drăgulescu. Astfel, în ediția de marți vor afla cine dintre Alexandra, Elena și Marian va părăsi concursul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net