Cum s-a sărbătorit Paștele la Survivor, în Dominicană. Concurenții au urlat când au văzut surprizele

#Survivor România
Ultima actualizare:

Ediția Survivor difuzată duminică, la PRO TV, a fost total atipică, iar asta pentru că producătorii au avut grijă ca și cei 12 concurenți să simtă Paștele așa cum se cuvine. Surprizele s-au ținut lanț, dar cele mai apreciate au fost cel culinare. Chef FOA le-a gătit concurenților, direct în Dominicană, o mulțime de bunătăți.

Chef FOA, la masă cu concurenții
Chef FOA, la masă cu concurenții

Veți avea astăzi o selecție de surprize, de momente inedite, de premiere, pentru că în această zi specială meritați asta și pentru că aveți de oferit, la rândul vostru, multă bucurie și multe surprize plăcute. Surpriza următoare, care este prima surpriză de mare proporție și de mare magnitudine, vine chiar acum.

Veți petrece împreună Paștele în Dominicană, la aceeași masă. Ceea ce urmează să aveți pe masă este pregătit special pentru voi de către cineva care vine de departe, de peste mări și țări, ca să facă asta. Este pregătită masa pascală din acest sezon de către un chef autentic de la noi din țară. Să intre Chef Foa!”, a dezvăluit prezentatorul Daniel Pavel, iar concurenții au urlat de bucurie. 

Așa a arătat Paștele, în Dominicană
Așa a arătat Paștele, în Dominicană

Tribul câștigător a dormit la vilă

Au fost și mai motivați să intre pe traseu, în jocul pentru recompensă, care în cele din urmă a ajuns la ștafetă și a fost câștigat de echipa Tigrilor. La masa de Paște, pregătită de chef FOA, cu tot felul de bunătăți tradiționale, aceștia au primit un răvaș, care mai conținea o surpriză de proporții. Tribul câștigător a avut privilegiul să doarmă într-o vilă, unde concurenții au beneficiat de duș, de confort și de relaxare. 

Însă chef FOA, juratul de la Masterchef, le-a mai pregătit concurenților câteva daruri culinare: burgeri și cartofi prăjiți, de la un celebru lanț de fast-food, cu care el are contract de imagine. Cei 12 pofticioși au sărit în sus și au luat cu asalt masa cu bunătăți. Clar, a fost o seară festivă de care își vor aminti mult timp de acum înainte!

Cine a mai rămas în concurs la Survivor România

Se strâng rândurile la Survivor România. După 3 luni au mai rămas în concurs 12 concurenți: Alexandra Duli, Blaze, Alex Delea, Doru Răduță, Elena Chiriac și Marian Drăgulescu, în echipa Vulturilor. În echipa Tigrilor, după plecarea lui Relu Pănescu au mai rămas Mari Fica, TJ Miles, Oana Ciocan, Alexandru Nedelcu, Ionuț Popa și Ștefania Ștefan. CRBL a fost eliminat din motive medicale.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net