Elena Chiriac, fată rea în ring, divă pe podiumul de modă. Cele mai senzuale poze cu mezina de la Survivor

#Survivor România

Elena Chiriac, mezina de la Survivor, are doar 19 ani, dar CV-ul ei este impresionant. Și în sport, dar și în televiziune. Elena este multiplă campioană națională la taekwondo, are la activ două reality-show-uri, dar și câteva prezentări de modă! Uite cum se transformă din fata rea din ring, în diva senzuală de pe podium!

Elena Chiriac 4 jpg

Elena Chiriac s-a născut pe 28 mai 2002, iar de la vârsta de 5 ani a început să apară în diverse reclame. A fost mereu atrasă de camera de luat vederi, dar și de ideea de a face performanță într-un sport în care disciplina și ambiția sunt valori de bază: artele marțiale.

Citește și: Elena Chiriac, viață demnă de scenariul unui film, la doar 19 ani. De ce a ales să trăiască în Londra

Elena Chiriac a reușit să păstreze aceste pasiuni atât de antitetice și să le valorifice frumos. A studiat actoria la colegiul Westminster Kingsway, din Anglia, a prezentat diverse evenimente, dar a defilat și pe podiumul de modă, ca o adevărată profesionistă, mai ales în colecțiile lui Cătălin Botezatu. În tot acest timp, performanța sportivă nu s-a diminuat, ba dimpotrivă.

Elena Chiriac: "Modelling-ul m-a ajutat să ajung la un nivel mult mai înalt de încredere"

Legitimată la clubul Steaua, Elena a devenit multiplă campioană națională, a câștigat trei titluri ale Cupei României, medalia de bronz la Campionatul Balcanic de la Sofia și trofee la competițiii internaționale. A participat la Campionatul European de Taekwondo WTF, ediția 2016. "De taekwondo aveam nevoie, iar modelling-ul era o pasiune care m-a ajutat să ajung la un nivel mult mai înalt de încredere de sine”, declara Elena Chiriac înainte să plece la Survivor, în Republica Dominicană. Elena mai are un reality-show la activ, "Ferma vedetelor", de la PRO TV, unde a participat în 2020.

A rămas în cursa pentru 100.000 de euro de la Survivor

La început, Elena Chiriac a intrat în competiția Survivor alături de nume puternice, însă care au ieșit, rând pe rând, din concurs. Robert Niță, Roxana Ciuhulescu, Andreea Tonciu, Otilia Bilionera, Xonia și Emil Rengle au părăsit show-ul difuzat de PRO TV. Elena Chiriac se luptă alături de Faimoșii Cătălin Zmărăndescu, TJ Miles, CRBL, Laura Giurcanu pentru premiul în valoare de 100.000 de euro.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net