Elena Chiriac, viață demnă de scenariul unui film, la doar 19 ani. De ce a ales să trăiască în Londra

#Survivor România

Elena Chiriac a devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea Ferma Vedetelor și a reușit să obțină un loc în finală. Acum, ea se dueleză pentru marele premiu Survivor, în Republica Dominicană. Sportiva are însă o viață interesantă și puțini sunt cei care știu că a părăsit țara natală pentru a locui în Marea Britanie. 

image

Elena Chiriac locuiește de ceva vreme la Londra, alături de mama sa, unde urmează cursurile unei școli de actori pentru că într-o bună zi visează să devină actriță. Înainte de a deveni majora, Elena s-a remarcat în lumea sportului și a practicat taekwondo.

Părinții Elenei Chiriac sunt separați de ceva vreme. Mama locuiește în Londra, în timp ce tatăl său, jurnalistul Romeo Chiriac trăiește în București. În urma divorțului, Elena a ales să locuiască cu mama sa, însă tatăl ei este foarte implicat în viața tinerei și au o legătura foarte bună, după cum ea însăși a povestit. 

În cadrul unui interviu acordat publicației Viva!, Elena a povestit despre viața pe care o are în Londra și despre oportunitățile pe care acest oraș i le oferă. Conform tinerei, Londra este o a doua casă pentru ea, iar traiul aici este unul pe placul său. 

"Eu și mama aveam nevoie de un nou început. Londra ne-a oferit posibilitatea de a avea viața la care am visat întotdeauna. Eu studiez la o universitate de top, de care sunt foarte mulțumită. Mama a reușit să își construiască drumul către cariera la care a visat. Mama mea este persoana care mă cunoaște cel mai bine, iar faptul că locuim împreună și suntem prietene îmi face foarte bine", a povestit Elena.

Sportiva a dezvăluit că are o relație foarte bună și cu tatăl său, căruia îi va fi veșnic recunoscătoare pentru eforturile pe care le-a depus pentru a se asigura că nu îi lipsește nimic. 

"Chiar și când familia nu avea o situație financiară prea bună, tata întotdeauna găsea bani pentru cantonamentele noastre. El m-a învățat să nu renunț niciodată. El a fost mereu acolo să mă susțină în cariera sportivă. Fapt pentru care îi sunt veșnic recunoscătoare", a mărturisit Elena. 

Elena Chiriac luptă în Dominicană pentru premiul de 100.000 de euro 

Elena Chiriac se află în competiția Survivor și speră să obțină premiul cel mare. Ea face parte din echipa Faimoșilor care, deși au trecut abia trei săptămâni de la începerea concursului, a pierdut deja trei membri: pe Xonia, Roxana Ciuhulescu și Andreea Tonciu. În ultimul concurs, Cătălin Zmărăndescu a reușit însă să obțină o victorie pentru echipa sa și să reaprindă speranța. 

    Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

florin zalomir
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet jpg
sotie Arsinel jpg
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
foto 1 bec economic jpg
colaj mormant elisabeta a II-a
selly si victor grosu
maisni vanzare automobile noi parcare foto shutterstock
poddddd jpg
image
image
image
image
selly si victor grosu
andreea mantea 2 JPG
Ion Hristescu png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
marilyn monroe
cub bromania png