Cum era Elena Chiriac de la Survivor România în copilărie / FOTO

#Survivor România 26 ianuarie 2022

Anul acesta a ├«nceput bine pentru Elena Chiriac, fosta concurent─â "Ferma Vedetelor", actualmente la "Survivor Rom├ónia". T├ón─âra face 20 de ani ╚Öi acum este din nou ├«n aten╚Ťia fanilor, c─âci iube╚Öte competi╚Ťia ╚Öi sportul, la fel c─â ╚Öi tat─âl sau jurnalist de profesie ╚Öi organizator de evenimente sportive.

1 elena chiriac mare copy jpg
Elena Chiriac

Zilele trecute tat─âl Elenei Chiriac, jurnalistul Romeo Chiriac, a publicat ni╚Öte imagini cu fiica s─â ├«n copil─ârie, concuren╚Ť─â la Survivor Rom├ónia. Am aflat c─â t├ón─âra are 1.73 ├«n─âl╚Ťime ╚Öi este sportiv─â de performan╚Ť─â.

├Äncep├ónd s─â practice sportul ├«nc─â din copil─ârie, devenind campioan─â multina╚Ťional─â la Taekwondo. Elena Chiriac s-a n─âscut ├«n Bucure╚Öti, dar mult─â vreme a locuit la Londra al─âturi de mama ei, deoarece ╚Öi-a dorit s─â fac─â o facultate acolo. ├Äns─â iube╚Öte sportul ╚Öi era prezent─â mereu la competi╚Ťiile pe care le organiza tat─âl ei ╚Öi ea se afl─â acolo ├«mpreun─â cu fratele ei printre picioarele invita╚Ťilor. Mult─â vreme a f─âcut ╚Öi ├«not ╚Öi s-a l─âsat la un moment dat.

ÔÇ×Eram o fire destul de energic─â ╚Öi dup─â toate luptele cu fratele meu prin cas─â pot spune c─â eram ╚Öi antrenat─â. Dup─â primul antrenament, mi-am dat seama c─â acela este locul meu, iar tat─â m-a ├«ncurajat s─â rezist pe tot parcursul performan╚Ťei mele. ├Än via╚Ťa mea, taekwondo-ul a fost felul principal, iar modelling-ul a fost de╚Öertul, pentru c─â a venit mai t├órziu. De taekwondo aveam nevoie, iar modelling-ul era o pasiune care m-a ajutat s─â ajung s─â ajung la un nivel mult mai ├«nalt de ├«ncredere de sine. S-au ├«mbinat foarte bine chiar dac─â au existat ╚Öi obstacole", povestea Elena.

├Än 2015, Elena Chiriac a fost victima unui atac de-al unor colege de liceu. Atunci, Elena a fost lovit─â de c─âtre alte cinci fete mai mari dec├ót ea. Atunci, Elena a fost nevoit─â s─â depun─â pl├óngere la Poli╚Ťie. Dup─â acest moment ├«n care s-a trezit cu not─â sc─âzut─â la purtare, Elena Chiriac a decis s─â se mute la alt liceu.

ÔÇ×Ba mai mult, cu complicitatea p─ârin┼úilor fetelor mai mari ╚Öi al profesorilor au inventat c─â ar mai fi avut loc o alt─â b─âtaie, c─â s─â mu┼čamalizeze incidentul filmat ┼či cu martori de la o clinic─â. O diversiune ieftin─â pentru a mut─â aten┼úia de la incident ┼či pentru a da senza┼úia c─â ar fi vinovat─â ╚Öi feti┼úa, c─â s─â ni le taie fondurileÔÇŁ, spunea tat─âl Elenei Chiriac, la scurt timp dup─â incident.

Dup─â Ferm─â a ├«nceput s─â fac─â din nou sport, ╚Öi ├«mpreun─â cu tat─âl ╚Öi fratele ei au f─âcut drume╚Ťii prin mun╚Ťi. Iar acum este ├«n Republica Dominican─â.

stanga
dreapta
elena chiriac jpeg
elena chiriac si tatal lui jpeg
Elena Chiriac jpg
5 elena chiriac familie copy jpg
1 elena chiriac mare copy jpg
elena chiriac ferrma vedetelor jpeg
elena chiriac viteza in coasta jpeg
elena chiriac jpg

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News! 

fuego iubita2 png
cub pepe png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan (1) jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
razvan si irina fodor
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
survivor 1 5 jpg
insula iubirii5 png
tj miles
image png
Dan Negru TVR jpg
andreea balan (2) jpg