Cum era Elena Chiriac de la Survivor România în copilărie / FOTO

#Survivor România
Ultima actualizare:

Anul acesta a început bine pentru Elena Chiriac, fosta concurentă "Ferma Vedetelor", actualmente la "Survivor România". Tânăra face 20 de ani și acum este din nou în atenția fanilor, căci iubește competiția și sportul, la fel că și tatăl sau jurnalist de profesie și organizator de evenimente sportive.

Elena Chiriac
Elena Chiriac

Zilele trecute tatăl Elenei Chiriac, jurnalistul Romeo Chiriac, a publicat niște imagini cu fiica să în copilărie, concurență la Survivor România. Am aflat că tânăra are 1.73 înălțime și este sportivă de performanță.

Începând să practice sportul încă din copilărie, devenind campioană multinațională la Taekwondo. Elena Chiriac s-a născut în București, dar multă vreme a locuit la Londra alături de mama ei, deoarece și-a dorit să facă o facultate acolo. Însă iubește sportul și era prezentă mereu la competițiile pe care le organiza tatăl ei și ea se află acolo împreună cu fratele ei printre picioarele invitaților. Multă vreme a făcut și înot și s-a lăsat la un moment dat.

„Eram o fire destul de energică și după toate luptele cu fratele meu prin casă pot spune că eram și antrenată. După primul antrenament, mi-am dat seama că acela este locul meu, iar tată m-a încurajat să rezist pe tot parcursul performanței mele. În viața mea, taekwondo-ul a fost felul principal, iar modelling-ul a fost deșertul, pentru că a venit mai târziu. De taekwondo aveam nevoie, iar modelling-ul era o pasiune care m-a ajutat să ajung să ajung la un nivel mult mai înalt de încredere de sine. S-au îmbinat foarte bine chiar dacă au existat și obstacole", povestea Elena.

În 2015, Elena Chiriac a fost victima unui atac de-al unor colege de liceu. Atunci, Elena a fost lovită de către alte cinci fete mai mari decât ea. Atunci, Elena a fost nevoită să depună plângere la Poliție. După acest moment în care s-a trezit cu notă scăzută la purtare, Elena Chiriac a decis să se mute la alt liceu.

„Ba mai mult, cu complicitatea părinţilor fetelor mai mari și al profesorilor au inventat că ar mai fi avut loc o altă bătaie, că să muşamalizeze incidentul filmat şi cu martori de la o clinică. O diversiune ieftină pentru a mută atenţia de la incident şi pentru a da senzaţia că ar fi vinovată și fetiţa, că să ni le taie fondurile”, spunea tatăl Elenei Chiriac, la scurt timp după incident.

După Fermă a început să facă din nou sport, și împreună cu tatăl și fratele ei au făcut drumeții prin munți. Iar acum este în Republica Dominicană.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
image
actualitate.net
image
actualitate.net