Xonia o atacă pe Elena Chiriac, după eliminarea de la Survivor România: «A avut ceva cu mine. Se vedea pe fața ei»

Survivor România a început în urmă cu mai puțin de două săptămâni, dar conflictele par să fie la ordinea zilei. Echipa Faimoșilor a pierdut deja un membru, pe Xonia. După eliminare, artista a spus cuvinte dure la adresa coechipierei sale, Elena Chirac. 

image

Survivor România este o competiție care testează limitele fizice și psihologice ale concurenților, iar mediul ostil pare să îi pună la încercare pe curajoșii care au plecat în Republica Dominicană. 

Echipa Faimoșilor este divizată, iar conflictele sunt frecvente. În urma votului, cea care a părăsit prima competiția a fost Xonia. Invitată de Zanni în platoul emisiunii sale, Xonia a dezvăluit că nu s-a simțit apreciată de coechipierii săi și că a știut din prima clipă că Elena Chiriac, cea care a propus-o spre eliminare, nu o simpatiza. 

Cred că Elena Chiriac a avut ceva cu mine. Se vede pe fața ei. Sincer, din punctul meu de vedere… Eu la proba de imunitate am stat 27 de minute în genuflexiuni. Oricine care face sport știe. S-a văzut. Tremuram. Nu puteam să mă mai țin. Nu s-a văzut, dar am avut eu niște emoții după. Știam ce urma. Eu cred că Elenei îi era frică de mine. Aveam aceleași punctaje", a declarat Xonia, în emisiunea lui Zanni, difuzată pe platforma VOYO. 

Pe de altă parte, Xonia a mulțumit fanilor pentru mesajele de încurajare pe care le-a primit și subliniază că nu ar fi apelat niciodată la manipulare pentru a-și prelungi șederea în competiție întrucât nu îi stă în caracter să apeleze la astfel de artificii.

„Nu îmi place să manipulez. Sunt liniștită, sunt un om echilibrat. N-aș fi putut să fac nimic să schimb păreri sau perspective”, a adăugat Xonia. 

Conflictele se țin lanț la Survivior

Competiția de la Survior devine din ce în ce mai aprigă, iar lupta pentru premiul cel mare este una care îi determină pe concurenți să renunțe la prietenii și amiciție.

CRBL a atacat-o pe Roxana Ciuhulescu și o consideră una dintre cele mai slabe verigi ale competiției. Andreea Tonciu intervine adesea în disputele care nu o privesc personal, iar coechipierii săi sunt deranjați de atitudinea pe care o afișează. În ultima ediție a emisiunii, Andreea Tonciu a acuzat o stare de rău și a fost scoasă de pe teren de către medici, pe o targă.

Cătălin Zmărăndescu continuă luptă pentru premiul de 100.000 de euro, însă nu este sprijinit de propria familie. Acasă, în România, Mihai, fiul sportivului a distribuit mai multe mesaje în care l-a denigrat pe tatăl său și în care a menționat că la Survivior acesta își va arăta adevărata față. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
FotoJet (31) jpg
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net