Survivor România 2022: Melina, sfaturi de aur pentru concurenţii din junglă

#Survivor România

Odată cu începutul noului sezon al reality-showului «Survivor - România» de la Pro TV, au început şi comentariile foştilor concurenţi din sezoanele trecute. Ne-am gândit să vedem ce mai face Mellina, cea mai comentată apariţie a sezonului trecut şi cum a ajuns în tabăra Războinicilor.

Fosta Războinică a  revenit la muzică și  cursurile de canto pe  care le face cu elevii ei
Fosta Războinică a revenit la muzică și cursurile de canto pe care le face cu elevii ei

Noul sezon al reality-showului «Survivor România» a scos în faţă noi conflicte, vedete nefardate şi problemele pe care le au în taberele din junglă. Click! a stat de vorbă cu Mellina - Mădălina Dumitru (35 de ani) care ne-a povestit ce face după «Survivor» şi «Bravo, ai stil! Celebrities». 

«Mă uit la noul sezon «Survivor», la Pro TV, avem un grup pe telefon Războinicii unde comentăm. Îmi place ce văd şi încercăm să ne găsim sosiile din noul sezon. Îmi place că ai noştrii Războinici câştigă, suntem mândrii de ei că sunt mai buni ca Faimoşii.

Cum am ajuns eu la ei în echipă? Pe mine nu m-a sunat nimeni să mă duc la acest show de televiziune, eu m-am înscris, am aplicat ca orice alt om normal şi de acolo m-au luat. Era bine să aibă şi o cântăreaţă la Războinici», spune Mellina. 

Mellina a trecut prin  multe transformări la  „Survivor” - a slăbit apoi  s-a îngrășat 7 kilograme
Mellina a trecut prin multe transformări la „Survivor” - a slăbit apoi s-a îngrășat 7 kilograme

«A fost o muncă titanică»

Ce sfat le-ar da fetelor din competiţie? «Eu am slăbit şi apoi m-am îngrăşat 7 kilograme. Nu prea ai ce sfaturi să le dai pentru că dezechilibrul hormonal de care suferi acolo nu este controlat de tine. Pentru că nu e că şi când poţi să obţii condiţii speciale bune de stat în junglă. Tu nu eşti în nişte condiţii excepţionale. Dacă stai foarte mult acolo asta se va întâmpla. Prima oară slăbeşti foarte mult şi apoi te îngraşi. Am văzut şi ce bronzaţi erau, cât stai la joc, o oră, două, imediat te prinde soarele şi trebuie să te protejezi. Venit de la frig la soare, imediat te arzi. Nu am niciun favorit, nu mi-a atras nimeni atenţia», spune solista. „

A fost o muncă titanică, care mi-a plăcut la nebunie, a fost o experienţă total diferită faţă de toate experienţele avute pînă acum. Atmosfera de acolo, poate că uneori la tv se vede altfel, că suntem numai pe contre, este una frumoasă. În ciuda a ceea ce se vede la tv, noi ne simţeam foarte bine acolo şi ne înţelegeam. Lucrurile s-au spus cu respect. Singurele de care m-am apropiat au fost Amna şi Adina”, spune ea. 

Duminica de la 20.00 - luni și  marți de la 20.30 pe Pro Tv noi episoade din Survivor!
Duminica de la 20.00 - luni și marți de la 20.30 pe Pro Tv noi episoade din Survivor!

Cu ce se ocupă acum

Mellina s-a pus pe treabă după ce a plecat de la «Bravo ai stil, Celebrities». «Redeschidem porţile şcolii de voce şi a studioului, alături de Maria Sepovenco. După doi ani de zile ne apucăm de treabă. Avem cursanţi, aceiaşi care veneau de la început, s-a mai făcut online. Printre ei sunt şi copii din trupa 6Teen, care se pregătesc de o nouă lansare. Pregătesc şi o piesă nouă desigur, fac piese şi pentru alţi artişti, practic mă apuc din nou de compus după ce m-am eliberat de la emisiunea de la Kanal D. Am mai mult timp de muzică, de compus. O să mă ocup de partea de înregistrat coveruri, de compus, elevii după ce învaţă să cânte, îşi inregistrează o piesă, cam aşa merg la noi lucrurile. Maria se ocupă de voce şi eu să le înregistrez piese», ne-a mărturisit Mellina.      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net