Câți bani primește Cătălin Zmărăndescu pentru fiecare săptămână petrecută la Survivor

Ultima actualizare:

Cătălin Zmărăndescu se numără printre cele 12 vedete care participă la Survivor România, competiție desfășurată în Republica Dominicană. Pentru participarea la concursul care testează limitele fizice și psihologice ale concurenților, sportivul va primi săptămânal o sumă de bani. 

image

Cătălin Zmărăndescu a acceptat să facă parte din echipa Faimoșilor de la Survivor România din dorința de a trăi o experiență plină de adrenalină, dar și de a câștiga marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Chiar dacă nu va fi câștigător, el tot se va întoarce acasă mai bogat din punct de vedere finaciar, căci va primi nu mai puțin de 4.500 de lei pentru fiecare săptămână pe care o va petrece în concurs, informează Playtech.ro.

Deși au trecut abia câteva zile de la începerea concursului, echipa Faimoșilor a pierdut deja un membru pentru că a fost înfrântă în toate etapele desfășurate până în prezent. Cea care a părăsit competiția fost cântăreața Xonia. 

Cătălin Zmărăndescu, atacat dur de propriul copil 

Cătălin Zmărăndescu a avut conflicte cu mai mulți coechipieri, iar atitudinea sa a fost criticată de fiul său, Mihai, cu care sportivul nu a mai vorbit de aproximativ trei ani. 

Mihai este de părere că, în cadrul emisiunii Survivior, telespectatorii au ocazia să îl vadă pe tatăl său așa cum este acesta în realitate și să observe că atitudinea lui nu este una dintre cele mai bune.

Tânărul a distribuit un clip video pe Tik-Tok în care și-a exprimat ferm punctul de vedere. Mai mult decât atât, a comentat situația tatălui său și pe contul personal de Instagram, acolo unde a vorbit fără menajamente. „Cătăline, mare greșeală că te-ai dus la Survivor, acum nu îți mai știu caracterul doar oamenii pe care i-ai ruinat, ți-l știe toată România”, au fost cuvintele dure ale tânărului. 

La ora actuală, Alexandra și Mihai, copiii din prima căsătorie a lui Cătălin Zmărăndescu nu au o relație bună cu tatăl lor și refuză să îl contacteze întrucât susțin că sportivul nu s-a comportat așa cum ar fi trebuit să o facă un părinte. Cătălin Zmărăndescu mai are doi copii cu actuala soție, Luiza. Pe Cătălin Otto, născut în septembrie 2020, și pe Matilda Victoria. 

Suma pe care o primește Roxana Ciuhulescu pentru participarea la Survivor

Și Roxana Ciuhulescu și-a negociat dur suma de bani pe care o va primi pentru participarea la concursul din Republica Dominicană. Se pare că pentru fiecare săptămână pe care o va petrece în junglă, departe de casă, prezentatoarea va primi 4.000 de lei, informează Playtech.ro.

Ea a fost deja implicată într-un conflictu cu CRBL, colegul său de echipă și s-a declarat dezamăgită avută de unii dintre coechipierii ei.  

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net