C├ó╚Ťi bani prime╚Öte C─ât─âlin Zm─âr─ândescu pentru fiecare s─âpt─âm├ón─â petrecut─â la Survivor

C─ât─âlin Zm─âr─ândescu se num─âr─â printre cele 12 vedete care particip─â la Survivor Rom├ónia, competi╚Ťie desf─â╚Öurat─â ├«n Republica Dominican─â. Pentru participarea la concursul care testeaz─â limitele fizice ╚Öi psihologice ale concuren╚Ťilor, sportivul va primi s─âpt─âm├ónal o sum─â de bani. 

image

C─ât─âlin Zm─âr─ândescu a acceptat s─â fac─â parte din echipa Faimo╚Öilor de la Survivor Rom├ónia din dorin╚Ťa de a tr─âi o experien╚Ť─â plin─â de adrenalin─â, dar ╚Öi de a c├ó╚Ötiga marele premiu ├«n valoare de 100.000 de euro.

Chiar dac─â nu va fi c├ó╚Ötig─âtor, el tot se va ├«ntoarce acas─â mai bogat din punct de vedere finaciar, c─âci va primi nu mai pu╚Ťin de 4.500 de lei pentru fiecare s─âpt─âm├ón─â pe care o va petrece ├«n concurs, informeaz─â Playtech.ro.

De╚Öi au trecut abia c├óteva zile de la ├«nceperea concursului, echipa Faimo╚Öilor a pierdut deja un membru pentru c─â a fost ├«nfr├ónt─â ├«n toate etapele desf─â╚Öurate p├ón─â ├«n prezent. Cea care a p─âr─âsit competi╚Ťia fost c├ónt─ârea╚Ťa Xonia. 

C─ât─âlin Zm─âr─ândescu, atacat dur de propriul copil 

C─ât─âlin Zm─âr─ândescu a avut conflicte cu mai mul╚Ťi coechipieri, iar atitudinea sa a fost criticat─â de fiul s─âu, Mihai, cu care sportivul nu a mai vorbit de aproximativ trei ani. 

Mihai este de părere că, în cadrul emisiunii Survivior, telespectatorii au ocazia să îl vadă pe tatăl său așa cum este acesta în realitate și să observe că atitudinea lui nu este una dintre cele mai bune.

T├ón─ârul a distribuit un clip video pe Tik-Tok ├«n care ╚Öi-a exprimat ferm punctul de vedere. Mai mult dec├ót at├ót, a comentat situa╚Ťia tat─âlui s─âu ╚Öi pe contul personal de Instagram, acolo unde a vorbit f─âr─â menajamente. ÔÇ×C─ât─âline, mare gre╚Öeal─â c─â te-ai dus la Survivor, acum nu ├«╚Ťi mai ╚Ötiu caracterul doar oamenii pe care i-ai ruinat, ╚Ťi-l ╚Ötie toat─â Rom├óniaÔÇŁ, au fost cuvintele dure ale t├ón─ârului. 

stanga
dreapta
catalin zmarandescu fiu jpeg
catalin zmarandescu jpeg
catalin zmarandescu (3) jpg
catalin zmarandescu (4) jpg
catalin zmarandescu (2) jpg
catalin zmarandescu (1) jpg
catalin zmarandescu (5) jpg

La ora actual─â, Alexandra ╚Öi Mihai, copiii din prima c─âs─âtorie a lui C─ât─âlin Zm─âr─ândescu nu au o rela╚Ťie bun─â cu tat─âl lor ╚Öi refuz─â s─â ├«l contacteze ├«ntruc├ót sus╚Ťin c─â sportivul nu s-a comportat a╚Öa cum ar fi trebuit s─â o fac─â un p─ârinte. C─ât─âlin Zm─âr─ândescu mai are doi copii cu actuala so╚Ťie, Luiza. Pe C─ât─âlin Otto, n─âscut ├«n septembrie 2020, ╚Öi pe Matilda Victoria. 

Suma pe care o primește Roxana Ciuhulescu pentru participarea la Survivor

╚śi Roxana Ciuhulescu ╚Öi-a negociat dur suma de bani pe care o va primi pentru participarea la concursul din Republica Dominican─â. Se pare c─â pentru fiecare s─âpt─âm├ón─â pe care o va petrece ├«n jungl─â, departe de cas─â, prezentatoarea va primi 4.000 de lei, informeaz─â Playtech.ro.

Ea a fost deja implicat─â ├«ntr-un conflictu cu CRBL, colegul s─âu de echip─â ╚Öi s-a declarat dezam─âgit─â avut─â de unii dintre coechipierii ei.  

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!    

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
trans bhutan cnn
giani vladimir 25713800 jpeg
FotoJet (5) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
giani vladimir 25713800 jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png
BeFunky collage (37) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg