Roxana Ciuhulescu, scandal pe aproape jum─âtate de milion de euro cu fostul so╚Ť. A pierdut faimoasa lupta ├«n instan╚Ť─â?

20 ianuarie 2022

Roxana Ciuhulescu se afl─â ├«n Republica Dominican─â, acolo unde particip─â la competi╚Ťia Survivor, ├«ns─â problemele continu─â s─â o urm─âreasc─â. Vedeta a fost citat─â ├«n instan╚Ť─â, ├«n luna martie. Procesul de partaj cu fostul so╚Ť este unul complicat, iar miza este uria╚Ö─â! 

image
Roxana Ciuhulescu se afl─â ├«n proces cu fostul so╚Ť

Roxana Ciuhulescu se afl─â la mii de kilometri dep─ârtare de cas─â, ├«ns─â problemele din Rom├ónia par s─â o urm─âreasc─â. Vedeta a fost citat─â ├«n fa╚Ťa judec─âtorilor ├«n cadrul procesului de partaj ├«n care este implicat─â.

Procesul a ├«nceput ├«n anul 2022 cu o nou─â am├ónare ├«ntruc├ót la dosar nu a fost depus─â expertiza solicitat─â de instan╚Ť─â, pentru a se stabili cum se va ├«mp─âr╚Ťi averea. Miza procesului este una considerabil─â: peste 450.000 de euro. 

stanga
dreapta
roxana ciuhulescu antrenament jpg
roxana ciuhulescu miramagica herastrau 7 jpg jpeg
roxana ciuhulescu miramagica jpeg
roxana ciuhulescu survivor jpg
roxana ciuhulescu miramagica herastrau 4 jpg jpeg
roxana ciuhulescu copii jpg
roxana ciuhulescu survivor jpg
roxana ciuhulescu jpeg
roxana ciuhulescu sot jpg
roxana ciuhulescu jpg

ÔÇ×Admite ├«n parte cererea de acordare a ajutorului public judiciar formulat─â de reclamanta Bulugioiu (Ciuhulescu) Roxana-Isabela. Dispune e┼čalonarea taxei de timbru, astfel cum a fost stabilit─â la suma de 26.003,93 lei, aceasta urm├ónd a fi achitat─â de reclamant─â pe parcursul a 12 rate lunare, ├«ncep├ónd cu luna martie 2019, fiecare rat─â, ├«n cuantum de 2.166,994 lei, urm├ónd a fi pl─âtit─â p├ón─â cel t├órziu la data de 30 a lunii ├«n cursÔÇŁ, se arat─â ├«n decizia magistra╚Ťilor.

Roxana Ciuhulescu ╚Öi fostul ei so╚Ť au divor╚Ťat ├«n anul 2017, dup─â 10 ani de rela╚Ťie. La pu╚Ťin timp dup─â separare, Roxana Ciuhulescu s-a ├«ndr─âgostit de un alt b─ârbat, cel care i-a devenit so╚Ť ╚Öi al─âturi de care are un b─âie╚Ťel ├«n v├órst─â de patru ani. 

Rela╚Ťia dintre Roxana ╚Öi fostul so╚Ť nu este una bun─â, vedeta declar├ónd c─â acesta nu ore╚Öte s─â se implice deloc ├«n via╚Ťa fiicei pe care o au ├«mpreun─â, o adolescent─â de 14 ani pe nume Ana. 

image
Roxana Ciuhulescu al─âturi de Mihai Iv─ânescu

Roxana Ciuhulescu a fost cea care l-a dat ├«n judecat─â, ├«n anul 2018, pe fostul so╚Ť Mihai Iv─ânescu pentru a rezolva problema ├«mp─âr╚Ťirii bunurilor comune pe timpul mariajului. Dup─â divor╚Ťul celor doi, fata cuplului, Ana Cleopatra, a r─âmas ├«n ├«ngrijirea mamei, iar tat─âl ei nu a  dorit s─â se implice ├«n cre╚Öterea adolescentei. 

ÔÇ×Trecutul este trecut, nu-mi face pl─âcere. Nu exist─â niciun fel de rela╚Ťia ├«ntre Ana ╚Öi tat─âl ei, el nici nu vrea s─â existe ├«n via╚Ťa ei ╚Öi e op╚Ťiunea lui", declara Roxana Ciuhulescu. 

Roxana s-a recăsătorit în anul 2018

Roxana s-a rec─âs─âtorit la mai pu╚Ťin de un an de la divor╚Ťul de Mihai Iv─ânescu. Roxana Ciuhulescu ╚Öi Silviu Bulugioiu au fost buni prieteni ├«nainte de a deveni iubi╚Ťi. Cea care a dezv─âluit atunci rela╚Ťia a fost Roxana.

Vedeta a povestit cum ├«n decursul a c├ótorva luni a trecut de la un divor╚Ť dureros la o nou─â poveste de iubire care o face s─â se simt─â ├«mplinit─â din toate punctele de vedere.

image
Roxana Ciuhulescu al─âturi de actualul ei so╚Ť, Silviu Bulugioiu

ÔÇ×2017 a fost pentru mine un an de agonie ╚Öi extaz. Prima jum─âtate de an era s─â dau ├«n depresieÔÇŽ decesul bunicii, boala, divor╚Ťul, mutarea. Dac─â cineva mi-ar fi zis c─â 2017 se va ├«ncheia fericit pentru mine, a╚Ö fi zis c─â bate c├ómpii! S─â intru ├«n 2018 cu iubire, armonie ╚ÖiÔÇŽ logodit─â, ce puteam visa mai mult?", scria la acea vreme, pe contul personal de Facebook, Roxana Ciuhulescu. 

Roxana Ciuhulescu, început dificil la Survivor România

Roxana Ciuhulescu a acceptat provocarea Survivior ╚Öi se afl─â ├«n Republica Dominican─â. Nici nu a ├«nceput bine concursul, iar discu╚Ťiile ├«n contradictoriu au ap─ârut deja. Roxana a fost propus─â spre eliminare de c─âtre colegii nemul╚Ťumi╚Ťi de eforturile sale.

Andreea Tonciu a intervenit ├«n conflictul dintre Roxana Ciuhulescu ╚Öi CRBL, cel care a nominalizat-o pe prezentatoare, iar schimbul de replici a fost unul destul de dur. 

Roxana se simte dezam─âgit─â de echipa din care face parte ╚Öi sus╚Ťine c─â nu g─âse╚Öte un sprijin real ├«n coechipierii s─âi. 

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!  

cub oana roman png
survivor3 png
BeFunky collage (7) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
Johnny Depp ┼či Amber Heard au divor┼úat ├«n 2017, dup─â 15 luni de c─âsnicie jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Amber Heard jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
FotoJet jpg
BeFunky collage (7) jpg
leni klum 2 jpg
cub oana roman png