Roxana Ciuhulescu, scandal pe aproape jumătate de milion de euro cu fostul soț. A pierdut faimoasa lupta în instanță?

Ultima actualizare:

Roxana Ciuhulescu se află în Republica Dominicană, acolo unde participă la competiția Survivor, însă problemele continuă să o urmărească. Vedeta a fost citată în instanță, în luna martie. Procesul de partaj cu fostul soț este unul complicat, iar miza este uriașă! 

Roxana Ciuhulescu se află în proces cu fostul soț
Roxana Ciuhulescu se află în proces cu fostul soț

Roxana Ciuhulescu se află la mii de kilometri depărtare de casă, însă problemele din România par să o urmărească. Vedeta a fost citată în fața judecătorilor în cadrul procesului de partaj în care este implicată.

Procesul a început în anul 2022 cu o nouă amânare întrucât la dosar nu a fost depusă expertiza solicitată de instanță, pentru a se stabili cum se va împărți averea. Miza procesului este una considerabilă: peste 450.000 de euro. 

Admite în parte cererea de acordare a ajutorului public judiciar formulată de reclamanta Bulugioiu (Ciuhulescu) Roxana-Isabela. Dispune eşalonarea taxei de timbru, astfel cum a fost stabilită la suma de 26.003,93 lei, aceasta urmând a fi achitată de reclamantă pe parcursul a 12 rate lunare, începând cu luna martie 2019, fiecare rată, în cuantum de 2.166,994 lei, urmând a fi plătită până cel târziu la data de 30 a lunii în curs”, se arată în decizia magistraților.

Roxana Ciuhulescu și fostul ei soț au divorțat în anul 2017, după 10 ani de relație. La puțin timp după separare, Roxana Ciuhulescu s-a îndrăgostit de un alt bărbat, cel care i-a devenit soț și alături de care are un băiețel în vârstă de patru ani. 

Relația dintre Roxana și fostul soț nu este una bună, vedeta declarând că acesta nu orește să se implice deloc în viața fiicei pe care o au împreună, o adolescentă de 14 ani pe nume Ana. 

Roxana Ciuhulescu alături de Mihai Ivănescu
Roxana Ciuhulescu alături de Mihai Ivănescu

Roxana Ciuhulescu a fost cea care l-a dat în judecată, în anul 2018, pe fostul soț Mihai Ivănescu pentru a rezolva problema împărțirii bunurilor comune pe timpul mariajului. După divorțul celor doi, fata cuplului, Ana Cleopatra, a rămas în îngrijirea mamei, iar tatăl ei nu a  dorit să se implice în creșterea adolescentei. 

Trecutul este trecut, nu-mi face plăcere. Nu există niciun fel de relația între Ana și tatăl ei, el nici nu vrea să existe în viața ei și e opțiunea lui", declara Roxana Ciuhulescu. 

Roxana s-a recăsătorit în anul 2018

Roxana s-a recăsătorit la mai puțin de un an de la divorțul de Mihai Ivănescu. Roxana Ciuhulescu și Silviu Bulugioiu au fost buni prieteni înainte de a deveni iubiți. Cea care a dezvăluit atunci relația a fost Roxana.

Vedeta a povestit cum în decursul a câtorva luni a trecut de la un divorț dureros la o nouă poveste de iubire care o face să se simtă împlinită din toate punctele de vedere.

Roxana Ciuhulescu alături de actualul ei soț, Silviu Bulugioiu
Roxana Ciuhulescu alături de actualul ei soț, Silviu Bulugioiu

2017 a fost pentru mine un an de agonie și extaz. Prima jumătate de an era să dau în depresie… decesul bunicii, boala, divorțul, mutarea. Dacă cineva mi-ar fi zis că 2017 se va încheia fericit pentru mine, aș fi zis că bate câmpii! Să intru în 2018 cu iubire, armonie și… logodită, ce puteam visa mai mult?", scria la acea vreme, pe contul personal de Facebook, Roxana Ciuhulescu. 

Roxana Ciuhulescu, început dificil la Survivor România

Roxana Ciuhulescu a acceptat provocarea Survivior și se află în Republica Dominicană. Nici nu a început bine concursul, iar discuțiile în contradictoriu au apărut deja. Roxana a fost propusă spre eliminare de către colegii nemulțumiți de eforturile sale.

Andreea Tonciu a intervenit în conflictul dintre Roxana Ciuhulescu și CRBL, cel care a nominalizat-o pe prezentatoare, iar schimbul de replici a fost unul destul de dur. 

Roxana se simte dezamăgită de echipa din care face parte și susține că nu găsește un sprijin real în coechipierii săi. 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net