Andreea Tonciu și CRBL, scandal fără precedent la Survivor România 2022! S-au jignit în ultimul hal

Ultima actualizare:

A trecut mai puțin de o săptămână de când a începuit Survivor România, însă tensiunile deja își fac simțită prezența în cadrul celor două echipe. Faimoșii au pierdut deja trei etape, iar Roxana Ciuhulescu, Andreea Tonciu și CRBL au fost protagoniștii unui schimb dur de replici.

Andreea Tonciu i-a luat apărarea Roxanei Ciuhulescu la Survivor
Andreea Tonciu i-a luat apărarea Roxanei Ciuhulescu la Survivor

Faimoșii par depășiți momentan de situația din Republica Dominicană. Până acum au avut loc trei jocuri, pierdute toate de către echipa formată din vedete. Tensiunea încep să se acumuleze, iar în urma propunerilor pentru eliminare au avut loc câteva discuții neplăcute. 

Roxana Ciuhulescu a fost atacată de către CRBL, artistul considerând că aceteia îi lipsește determinarea și dorința de a rămâne în competiție, așadar ea a fost cea pe care a propus-o pentru eliminare. Roxana nu i-a răspuns folosind același ton agresiv, iar Andreea Tonciu a intervenit în discuție, teribil de deranjată din cauza atitudinii avute de cântăreț.

Roxana e foarte emotivă, nu mai are putere și cred că e singura cu care mă înțeleg de la mamă la mamă. Nu ești bărbat! Noi suntem femei…ia-te de bărbați dacă ești șmemcher. Nu mai țipa la mine! De aia te-am votat! Nu permit nimănui să vorbească așa cu mine. Dacă vrea, să se creadă șef la el acasă. Eu am venit aici cu inima deschisă", a spus Andreea Tonciu. 

CRBL nu a fost impresionat de argumentele aduse de Andreea. Din contră, a subliniat că vedeta ar trebui să își păstreze opiniile doar pentru ea. În plus, a subliniat că nici ea nu se află în afara oricărui pericol ținând cont că este cea care acuză cele mai multe probleme medicale. CRBL i-a spus Andreei că ar fi trebuit să se aștepte la astfel de momente pentru că se află într-o competiție dură, în care menajamentele nu își găsesc deloc locul.

CRBL și-a exprimat, fără prea multe menajamente, punctul de vedere Sursă: PRO TV
CRBL și-a exprimat, fără prea multe menajamente, punctul de vedere Sursă: PRO TV

De ce să nu țip? De ce te bagi tu în discuția mea cu Roxana! Cu mine nu merge. Când vorbești cu mine să ridici două degete! Nu am făcut-o cu răutate, eu o respect în continuare (n.r. pe Roxana Ciuhulescu), dar nu am avut altă opțiune. Xonia arată că vrea. Tu ești cea care are cele mai multe probleme medicale. Nu poți să vrei să vii la Survivor și să nu te aștepți la asta dacă ai probleme fizice. Nu-mi plac oamenii care dau sfaturi și nu pun mâna. Sper să părăsească Faimoșii!", a fost replica lui CRBL. 

În urma discuției aprinse pe care au avut-o colegii săi, Roxana Ciuhulescu a concluzionat că este foarte dezamăgită de replicile dure ale solistului și mai ales de faptul că nimeni din echipa sa nu i-a luat apărarea în fața valului de critici pe care l-a primit, exceptând-o pe Andreea Tonciu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net