Andreea Tonciu și CRBL, scandal fără precedent la Survivor România 2022! S-au jignit în ultimul hal

19 ianuarie 2022

A trecut mai puțin de o săptămână de când a începuit Survivor România, însă tensiunile deja își fac simțită prezența în cadrul celor două echipe. Faimoșii au pierdut deja trei etape, iar Roxana Ciuhulescu, Andreea Tonciu și CRBL au fost protagoniștii unui schimb dur de replici.

image
Andreea Tonciu i-a luat apărarea Roxanei Ciuhulescu la Survivor

Faimoșii par depășiți momentan de situația din Republica Dominicană. Până acum au avut loc trei jocuri, pierdute toate de către echipa formată din vedete. Tensiunea încep să se acumuleze, iar în urma propunerilor pentru eliminare au avut loc câteva discuții neplăcute. 

Roxana Ciuhulescu a fost atacată de către CRBL, artistul considerând că aceteia îi lipsește determinarea și dorința de a rămâne în competiție, așadar ea a fost cea pe care a propus-o pentru eliminare. Roxana nu i-a răspuns folosind același ton agresiv, iar Andreea Tonciu a intervenit în discuție, teribil de deranjată din cauza atitudinii avute de cântăreț.

Roxana e foarte emotivă, nu mai are putere și cred că e singura cu care mă înțeleg de la mamă la mamă. Nu ești bărbat! Noi suntem femei…ia-te de bărbați dacă ești șmemcher. Nu mai țipa la mine! De aia te-am votat! Nu permit nimănui să vorbească așa cu mine. Dacă vrea, să se creadă șef la el acasă. Eu am venit aici cu inima deschisă", a spus Andreea Tonciu. 

CRBL nu a fost impresionat de argumentele aduse de Andreea. Din contră, a subliniat că vedeta ar trebui să își păstreze opiniile doar pentru ea. În plus, a subliniat că nici ea nu se află în afara oricărui pericol ținând cont că este cea care acuză cele mai multe probleme medicale. CRBL i-a spus Andreei că ar fi trebuit să se aștepte la astfel de momente pentru că se află într-o competiție dură, în care menajamentele nu își găsesc deloc locul.

image
CRBL și-a exprimat, fără prea multe menajamente, punctul de vedere Sursă: PRO TV

De ce să nu țip? De ce te bagi tu în discuția mea cu Roxana! Cu mine nu merge. Când vorbești cu mine să ridici două degete! Nu am făcut-o cu răutate, eu o respect în continuare (n.r. pe Roxana Ciuhulescu), dar nu am avut altă opțiune. Xonia arată că vrea. Tu ești cea care are cele mai multe probleme medicale. Nu poți să vrei să vii la Survivor și să nu te aștepți la asta dacă ai probleme fizice. Nu-mi plac oamenii care dau sfaturi și nu pun mâna. Sper să părăsească Faimoșii!", a fost replica lui CRBL. 

stanga
dreapta
andreea tonciu survivor png
survivor ana dobrovie2 jpg
1 Andreea Tonciu survivor copy jpg
zannidache la survivor romania 2021 scaled 1 jpeg
roxana ciuhulescu survivor jpg
andreea tonciu survivor jpg
survivor jpg
faimosi survivor 2022 jpg
survivor romania
andreea tonciu survivor jpg
dan pavel, prezentatorul Survivor
xonia survivor jpg

În urma discuției aprinse pe care au avut-o colegii săi, Roxana Ciuhulescu a concluzionat că este foarte dezamăgită de replicile dure ale solistului și mai ales de faptul că nimeni din echipa sa nu i-a luat apărarea în fața valului de critici pe care l-a primit, exceptând-o pe Andreea Tonciu. 

irina tanase 13 jpg
andre JPG
anamaria prodan portret 0 jpeg
Pensionari din România jpg
00032 jpg
salariu copy jpeg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
kourtney kardashian si travis
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Screenshot 2022 05 27 211305 png
irina fodor asia express jpg
crbl  2 (2) jpg
disney plus png
about you gala jpg
netflix laptop jpg