Primele imagini din Republica Dominicană de la Survivor România 2022

#Survivor România
Ultima actualizare:

Survivor România începe dumincă, 16 ianuarie la PRO TV. Se anunță o competiție acerbă, iar "Faimoșii" și "Războincii" au ajuns deja în Republica Dominicană pentru a da startul filmărilor.

image

Survivior România revine la PRO TV peste două zile. 24 de concurenți și-au făcut bagajele și au pornit în aventura vieții lor, în Republica Dominicană. Participanții au ajuns deja acolo, iar filmările au început, potrivit clipului video distribuit pe pagina oficială de Instagram a competiției. 

Printre faimoșii care se luptă pentru marele premiu se numără și C.R.B.L, artistul care a făcut furori în vremea în care cânta alături de trupa Simplu și care locuiește de ceva vreme în Spania alături de soția și fiica sa. Cu puțin timp înainte de a se amarca spre cursca care l-a purtat spre Republica Dominicană, artistul a dezvăluit că cea mai mare provocare pentru el va fi singurătatea: "Mă sperie singurătatea", declara CRBL. 

O altă vedetă care a părăsit confortul propriei case pentru a se avânta în comeptiție a fost Andreea Tonciu. Cu o seară înainte de a pleca, Andreea a ieșit în oraș, la un restaurant de lux din Capitală, alături de soțul și fetița lor. Fosta asistentă TV a mărturisit că cel mai mare obstacol cu care va trebui să se lupte va fi dorul de familie și, mai ales, cel de fiica sa. 

Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, ne asigură că spectacolul va fi unul intens, iar emoțiile vor atinge cote maxime. Acesta susține că cei 24 de concurenți vor trebui să își depăsească nu doar limitele fizice, ci și barierele psihologice. Vor trebui să dea dovadă de curaj, rezistență și adaptabilitate. 

Credeți-mă... nu sunteți 100% pregătiți pentru ce va urma la începutul anului viitor. Aștept, cu nerăbdare, luna ianuarie pentru a porni din nou la drum spre această aventură unicată și pentru a-i vedea pe curajoși pe traseu", spunea Daniel Pavel, la sfârșitul anului trecut, atunci când făcea ultimele pregătiri pentru Dominicană. 

image
image
image
image
image
image
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
image
actualitate.net
image
actualitate.net