Roxana Ciuhulescu are probleme cu legea, după plecarea la Survivor România? Ce riscă vedeta

#Survivor România
Ultima actualizare:

Roxana Ciuhulescu ar avea probleme cu legea! Concurenta de la Survivor România ar figura cu o serie de acte neconcordante. În calitate de consilier al ministrului Tineretului și Sportului, Roxana Ciuhulescu și-a depus declarația de avere și cea de interese, însă se pare că lipsesc animite date importante din aceste documente.

Roxana Ciuhulescu se află acum în Republica Dominicană
Roxana Ciuhulescu se află acum în Republica Dominicană

Roxana Ciuhulescu se află deja în Republica Dominicană, însă s-ar putea să aibă pe viitor probleme cu legea, când se întoarce în România. "Faimoasa" a depus o declarație de avere și una din interese pentru anul 2021, din postura de consilier al ministrului Eduard Novak. Veniturile aferente anului 2020 nu sunt foarte mari, din ce a declarat Roxana Ciuhulescu în declarația de avere.

Ce lipsește din declarația de avere a Roxanei Ciuhulescu

Ea a încasat aproximativ 25.000 de lei în funcția de consilier al ministrului Tineretului și Sportului. De asemenea, din pensia alimentară a copilului pe care îl are din prima căsnicie a luat suma de 48.000 de lei.

Însă, din declarația de avere a Roxanei Ciuhulescu lipsesc alocațiile primite de la stat pentru cei doi copii ai săi, Cezar Ioan și Ana Cleopatra. Din declarația de interese reiese că Roxana Ciuhulescu deține o jumătate dintr-o firmă. Conform profitului câștigat de aici, vedeta a trăit pe picior mare în ultimii ani. Firma se ridică la o cifră de afaceri de 96.932 lei și un profit de 32.845 lei. 

Conform legii, acești bani ar fi trebuit să apară și în declarația de avere, însă Roxana Ciuhulescu ar fi omis acest aspect. Din cauza acestui fapt, omiterea se poate considera fals în declarații, potrivit fanatik.ro. Falsul în declarații este pedepsit cu pușcărie de la trei luni la doi ani sau cu o amendă usturătoare.

De asemenea, din declarația de avere a vedetei reiese că aceasta mai este legată de fostul său soț, Mihai Ivănescu, cu un apartament de 100 mp, situat în București.

Cu actualul Silviu Bulugioiu, Roxana Ciuhlescu are un apartament de 36 de mp și o boxă de aproape 3 mp, tot în Capitală.

image
image
image
image
image
image
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
image
actualitate.net
image
actualitate.net