Andreea Tonciu riscă să părăsească Survivor România din cauza problemelor de sănătate

#Survivor România
Ultima actualizare:

Andreea Tonciu mai are puțin și începe cursa pentru marele premiu Survivor, dar pleacare în Republica Dominicană a fost umbrită de probleme de sănătate. Mama vedetei a povestit că Andreea s-a temut că a făcut chiar coronavirus, după ce a fost răcită în decembrie.

Andreea Tonciu a avut probleme de sănătate înainte de plecarea la Survivor foto: Instagram
Andreea Tonciu a avut probleme de sănătate înainte de plecarea la Survivor foto: Instagram

Andreea Tonciu a plecat acum câteva zile înspre Republica Dominică, întrucât emisiunea ”Survivor” de la Pro TV va începe pe 16 ianuarie. Nu a fost ușor pentru vedetă însă, care a avut probleme medicale în luna decembrie și a fost nevoită să meargă la mai multe controale.

Survivor România 2022; Andreea Tonciu s-a temut că are Covid

Mama Andreei a povestit că fiica sa a fost răcită și a avut și dureri mari la o ureche. De teama coronvirusului, Andreea s-a testat zilnic, de mai multe ori și a plecat de acasă doar pentru a merge la medic.

“În decembrie a fost răcită rău, a durut-o și o ureche tare, s-a temut să nu fi luat acest virus. Făcea câte 2-3 teste pe zi și a și spus că nu mai iese să nu se expună de frică să nu ia virusul. Și n-a mai ieșit, a stat numai în casă, s-a protejat. A fost zilele trecute la controale, unde avea programări, dar tot așa, foarte atentă și cu masca pe față”, a povesitit mama Andreei Tonciu, conform ciao.ro.

Ea a mai declarat că Andreea a urmat și câteva tratamente de înfrumusețare pentru a arăta bine la emisiune, mai ales că în Dominicană concurenții nu au voie să poarte machiaj.

Survivor România 2022: Andreea Tonciu, avertizată că ar putea face otită în timpul zborului

Andreea Tonciu a povestit, cu câteva zile înainte de a pleca în Republica Dominicană, că a fost la un medic ORL, după ce s-a simțit rău. Doctorii au avertizat-o pe ”Faimoasă” că riscă să facă otită din cauza zborului. În plus, Andreea a povestit că are nevoie de un consult dermatologic pentru că i-a apărut ceva pe pleoapă și sub ochi.

„Pot spune că sunt fericită pentru că aproape mi-am revenit. Mă rog la Dumnezeu să nu fac vreo otită, pentru că așa mi s-a spus de la ORL ieri, că e posibil să fac din cauza presiunii zborului s-ar putea să fac o otită mai severă, dar sper că o să fie totul bine și o să ajung cu bine în Dominicană. Și sper să vă demonstrez tot, vreau să cunoașteți o altă Andreea Tonciu. Vreau să mă cunoașteți exact așa cum n-am mai fost vreodată. Pentru mine este o mare provocare”, a spus Andreea pe InstaStory.

Vedeta din echipa Faimoșilor a mai dezvăluit, tot pe pagina sa de Instagram, că a fost la o clinică unde a făcut perfuzii cu vitamine și minerale pentru a își spori imunitatea înainte de plecarea în Republica Dominicană.

Survivor România 2022: 12 Faimoși și 12 Războinici se luptă pentru marele premiu

Emisiunea ”Survivor”, care începe pe 16 ianuarie, la Pro TV este prezentată de Daniel Plavu. Din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2022 fac parte Otilia Bilionera, Xonia, Emil Rengle, Radu Itu, CRBL, Elena Chiriac, Cătălin Zmărăndescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, TJ Miles, Andreea Tonciu, Roxana Ciuhulescu.

Și în echipa Războinicilor vor fi 12 concurenți: printre ei se numără Elena Matei, care a participat la ”Chefi la cuțite” și Blaze, care a apărut în sezonul al treilea al show-ului ”Mireasa”.

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net