Survivor România 2022: Războinicii, în lacrimi! A părăsit concursul

#Survivor România 18 ianuarie 2022

Cursa Survivor România e una dificilă, care afectează mult concurenţii. Zilele petrecute în căldură, fără multă mâncare, nopţiile dormite în junglă şi traseele grele îşi spun cuvântul. Unul dintre Războinici a ales, după doar două meciuri, să se retragă şi se va întoarce acasă. 

image
Războinicii au pierdut un concurent foto: Instagram

Deşi a început bine cursa Survivor România şi a adus două puncte în meciurile disputate până acum, Liviu Mihalca, dansator profesionist, a ajuns la concluzia că el nu va rezista până la final şi că e mai bine să plece acum acasă, El a anunţat în cadrul ediţie de marţi, 18 ianuarie, că îi este teamă să mai intre pe trasee şi că s-ar putea rănii. 

"Consider că noi, echipa Războinicilor, am fost ca un pumn strâns. Dacă un deget se rupe, nu e bine. Consider că acel deget am fost eu. Cred că cel mai bun pansament e plecarea sau înlocuirea mea. Consoder că nu amfost cel mai bun concurent. MI-a frică să intru pe traseu. Nu reuşesc să mă acomodez. Nu vreau să îi trag în jos pe colegii mei. Primele zile au fost foarte ok, dar consider că nu pot duce la final. Din acest motiv, am ales să fac anunţul. Eu sunt şi dansator profesionist şi nu vreau să nu mai pot dansa după emisiune", a spus Liviu Mihalca.

image
Liviu Mihalca este dansator profesionist foto: Pro TV

Daniel Pavel i-a reaminitit că a început competiţia bine, cu puncte petru echipa sa, dar, pentru că Liviu nu a putut fi convins să rămână, prezentatorul emisiunii a concluzionat: "Survivor nu este pentru toată lumea".

stanga
dreapta
survivor romania 2 jpg
liviu mihalca jpg
survivor romania 25 jpg
survivor romania 24 jpg
survivor romania 27 jpg
survivor romania 26 jpg
survivor romania 28 jpg

Andreea Tonciu a avut nevoie de îngrijiri medicale

Dovadă că e greu în Republica Dominicană e şi faptul că Andreea Tonciu a avut deja nevoie de îngrijiri medicale. În timpul celui de-al doilea meci, vedetei i s-a făcut rău, s-a simţit ameţită şi i s-a înfundat urechea. Ea a fost dusă la ambulanţă, unde a primit îngrijiri medicale, iar apoi nu a mai avut voie pe traseu. 

În plus, ea a povestit că nu poate să doarmă în junglă, pentru că nu se simte în siguranţă în junglă, iar oboseala începe să se facă simţită. 

Nici Otilia Bilionera şi Roxana Ciuhulescu nu au putut intrat în al doilea, respectiv al treilea meci pe traseu, din cauza unor probleme de sănătate mai vechi, Medicii emisiunii au decis să traseele respective ar fi fost prea dificile pentru cele două Faimoase. 

11 Războinici şi 12 Faimoşi rămaşi în cursă

11 Războinici și 12 Faimoși concurează la Survivor România 2022 , iar miza este premiul de 100.000 de euro. 

Cei 12 Faimoși sunt: Otilia Bilionera, Xonia, Radu Itu, CRBL, Elena Chiriac, Cătălin Zmărăndescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, TJ Miles, Andreea Tonciu, Emil Rengle și Roxana Ciuhulescu. 

Cei 11 Războinici sunt: Elena Matei, bucătar; Relu Pănescu, antreprenor; Ionuț Popa, antrenor personal; Alex Delea, barman; Ana Dobrovie, dansatoare; Blaze, vlogger; Angela Forero, medic veterinar; Alexandru Nedelcu , fotbalist; Ștefania Ștefan, online streamer; Alexandra Duli, manager și Ramona Crăciunescu, curier.

irina tanase 13 jpg
andre JPG
anamaria prodan portret 0 jpeg
Pensionari din România jpg
00032 jpg
salariu copy jpeg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
irinel columbeanu
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
crbl  2 (2) jpg
disney plus png
about you gala jpg
netflix laptop jpg
romanii au talent finala jpg
2 neti sandu in tinerete 2 jpg jpeg