Andreea Tonciu, probleme de sănătate la Survivor România. „Mi s-a înfundat urechea rău de tot"

#Survivor România
Ultima actualizare:

Andreea Tonciu nu scapă de emoţiile date de starea de sănătate. După ce medicii au averitizat-o că ar putea face otită severă din cauza zborului spre Republica Dominicană, vedetei i s-a făcut rău în timpul filmărilor pentru Survivor România 2022.

Andreei Tonciu i s-a făcut rău la filmări captură Pro TV
Andreei Tonciu i s-a făcut rău la filmări captură Pro TV

În ediţia de luni a Survivor România, Andeei Tonciu i s-a făcut rău în timpul jocului. "Simt că mi se taie respirația. Mi s-a infundat urechea rău de tot", a spus Andreea Tonciu înainte de a fi dusă la ambulanţă, pentru a primi îngrijiri medicale. Ea nu a mai putut intra pe traseu după şi a fost înlocuită de Laura Giurcanu. 

Andreea Tonciu, vizite la doctori înainte de plecare

Andreea Tonciu a avut mai multe probleme de sănătate înainte de a pleca spre Republica Dominicană, pentru filmările pentru Survivor. Ea a fost la mai mulţi medici, inclusiv la unii ORL pentru că a avut o răceală serioasă, iar doctorii i-au spus că poate face o otită severă în timpul zborului. 

"Pot spune că sunt fericită pentru că aproape mi-am revenit. Mă rog la Dumnezeu să nu fac vreo otită, pentru că așa mi s-a spus de la ORL, că e posibil să fac din cauza presiunii zborului s-ar putea să fac o otită mai severă, dar sper că o să fie totul bine și o să ajung cu bine în Dominicană. Și sper să vă demonstrez tot, vreau să cunoașteți o altă Andreea Tonciu. Vreau să mă cunoașteți exact așa cum n-am mai fost vreodată. Pentru mine este o mare provocare”, a spus Andreea, cu puţin timp înainte de a pleca spre Dominicană.

Şi mama Andreei Tonciu a confirmat că fiica ei a fost foarte bolnavă şi chiar s-a temut că are COVID. “În decembrie a fost răcită rău, a durut-o și o ureche tare, s-a temut să nu fi luat acest virus. Făcea câte 2-3 teste pe zi și a și spus că nu mai iese să nu se expună de frică să nu ia virusul. Și n-a mai ieșit, a stat numai în casă, s-a protejat. A fost zilele trecute la controale, unde avea programări, dar tot așa, foarte atentă și cu masca pe față”, a povesitit mama Andreei Tonciu

image
image
image
image
image
image
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image
actualitate.net
image
actualitate.net