Motivul pentru care Roxana Ciuhulescu l-a dat în judecată din nou pe fostul soț

Ultima actualizare:

    Roxana l-a dat din nou în judecată pe Mihai Ivănescu, pentru partaj Foto: Instagram
Roxana l-a dat din nou în judecată pe Mihai Ivănescu, pentru partaj Foto: Instagram

Deși are o căsnicie fericită alături de nou ei partener, Silviu Bulugioiu, cu care este și însărcinată, Roxana nu renunță la lupta cu fostul partener de viață, Mihai Ivănescu, pentru partajul bunurilor celor doi.

Mai are puțin și va aduce pe lume băiețelul ei și al lui Silviu, saricina fostei prezentatoare tv fiind una avansată, însă asta nu o împiedică să se lupte în instanță cu fostul soț. Roxana Ciuhulescu l-a dat pentru a doua oară în judecată pe fostul ei partener de viață, alături de care are și o fetiță, pentru a rezolva problema împărțirii bunurilor comune pe timpul mariajului. După divorțul celor doi, fetița cuplului, Ana Cleopatra, a rămas în îngrijirea mamei, însă cea mică nu este singurul lucru pe care foștii soți îl au în comun și pe care vor să îl împartă. Roxana își cere, astfel, din nou dreptul asupra împărțirii bunurilor materiale din timpul căsătoriei, după ce prima dată i-a fost respins dosarul, pe motivul că actele ce îl alcătuiau erau incomplete.


    Roxana Ciuhulescu și Mihai Ivănescu s-au despărțit după zece ani de căsnicieFoto: Arhivă Click
Roxana Ciuhulescu și Mihai Ivănescu s-au despărțit după zece ani de căsnicieFoto: Arhivă Click

În ciuda acestor probleme procedurale, Roxana Ciuhulescu se bucură de una dintre cele mai frumoase perioade din viață, având în vedere că se pregătește să devină mămică pentru a doua oară. Vedeta a anunțat deja că este în pregătiri, pentru amenajarea camerei micuțului, și a dezvăluit, de asemenea, și ce nume va purta cel mic. Băiețelul se va numi Cezar Ioan și este așteptat cu nerăbdare de către Roxana și soțul ei, Silviu. Nașterea va avea loc prin cezariană, la sfatul medicilor. 

Roxana Ciuhulescu și Silviu Bulugioiu au o relație frumoasă, despre care se vehiculează că ar fi apărut mult mai devreme decât au anunțat cei doi în mod oficial. Silviu este în prezent preşedintele Clubului Off-Road Bucureşti, iar majoritatea celor care participau la aceste evenimente au observat apropierea dintre cei doi.În plus, Silviu a fost și partener de afaceri cu Mihai Ivănescu, dar colaborarea lor financiară a fost dizolvată în momentul în care Roxana a oficializat relația lor, conform Evz. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net