Cătălin Zmărăndescu, petrecere de botez în mijlocul pădurii: “Vladimir va avea trei perechi de nași”

image
Uriașul Cătălin Zmărăndescu, topit după cei micifoto: Instagram

La vârsta de 48 de ani, Cătălin Zmărăndescu se poate declara un bărbat fericit, împlinit şi, mai ales, liniştit! După 9 ani petrecuţi în Anglia, Cătălin Zmărăndescu s-a întors în 2018 acasă şi locuieşte acum la cinci minute de Târgoviște, în oraşul Luizei, femeia care i-a cucerit inima, și care i-a dăruit doi copii.

Cei doi au o fetiță, pe nume Matilda (3 ani), iar familia s-a mărit în septembrie 2020, după ce Luiza adus pe lume un băiețel. Micuțul Vladimir Cătălin Junior are 9 luni, iar părinții îi pregătesc acum petrecerea de botez, pe care au amânat-o din cauza pandemiei de coronavirus.

„Facem undeva la munte, în mijlocul pădurii”

“În sfârșit am reușit să fixez și data botezului, undeva la sfârșitul lui august. Facem undeva la munte, în mijlocul pădurii, înconjurați de munți și lacuri. O să fie un garden party un pic ieșit din comun, față de ce se întâmplă de obicei. Fiecare invitat va veni cât se poate de lejer îmbrăcat, fără papioane și tocuri de 15. Pentru copilași o să avem ponei și alte jocuri distractive. Vom avea aproximativ 50-60 de invitați, numai cei apropiați nouă. Vladimir va avea trei perechi de nași”, a declarat Cătălin Zmărăndescu, la emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV.

image
Cătălin Zmărăndescu are doi copii cu actuala soție Luiza: pe Matilda și pe Vladimirfoto: arhivă personală

La cuțite cu fiul din prima casătorie!

Cătălin Zmărăndescu are la activ două mariaje. La patru ani de când a divorţat de fosta soţie, Cristina, care l-a acuzat de violenţă, Cătălin Zmărăndescu şi-a refăcut viaţa. El s-a însurat în Anglia, în 2014, cu Luiza. Cei doi s-a întors în România în 2018 și acum locuiesc în orașul natal al Luizei, la cinci minute de Târgoviște, acolo unde luptătorul și-a deschis o academie de sport. În septembrie anul trecut, Zmărăndescu a devenit tătic pentru a patra oară. Soția lui, Luiza, l-a adus pe lume pe Cătălin Jr, iar luptătorul MMA mai are și o fetiță, Matilda. De când cu noua familie, se pare că Zmărădescu ar fi uitat însă de copiii făcuți cu prima soție, Cristina, cu care a avut o căsnicie timp de 14 ani.

image
Mihai și Alexandra sunt copiii lui Cătălin Zmărăndescu din primul mariaj foto: Instagram

Este vorba de Alexandra (18 ani) și de Mihai (20 de ani). Recent, Mihai a ieșit public și l-a acuzat pe luptător că nici nu se mai interesează de el și nici de sora lui, Alexandra, de când a intrat în mariajul cu noua soție, Luiza, care i-a dăruit alți doi copii. “Nu mai vorbesc cu tatăl meu de trei ani. Nici sora mea nu mai vorbește cu el de cinci ani. Nu mai vreau să aud în viața mea de el! Atâta timp cât tu ai 50 de ani și te promovezi la tv cu doi copii și tu, de fapt, ai patru copii, chit că sunt din altă căsătorie, ce să mai eu vorbesc cu el! “, a declarat fiul lui Zmărăndescu, la emisiunea “Exclusiv Vip”, de la Prima TV.

Citește și:

Mihai, fiul lui Cătălin Zmărăndescu, la cuțite cu tatăl său: “Nu vreau să mai aud de el! Are 4 copii și spune că are doar 2”

Exclusiv! Cătălin Zmărăndescu a devenit tătic. Soția sa a adus pe lume un băiețel de nota zece

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
carmen tanase jpeg
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
trans bhutan cnn
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 carmen tanase jpg jpeg
beyonce
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi
2 taylor swift jpg jpeg