Ce se întâmplă în episodul de duminică, de la Survivor. Primele imagini de la jocul de recompensă

Ultima actualizare:

Crește adrenalina la Survivor România. După o săptămână în care au ieșit deja doi oameni, Xonia de la Faimoși și Liviu Mihalca de la Războinici, concurenții și-au dat seama că fiecare e pe cont propriu și pe traseu, și în tabără. Duminică seara, Survivor revine la PRO TV, cu jocul de recompensă. 

Daniel pavel, prezentatorul Survivor. Foto: PRO TV
Daniel pavel, prezentatorul Survivor. Foto: PRO TV

Faimoșii sunt demoralizați după ce, săptămâna trecută, Războinicii au reușit să câștige toate cele trei confruntări. Fiecare echipă a rămas însă fără un om. Liviu Mihalca de la Războinici s-a cerut singur afară, spunând că nu s-a adaptat, iar Xonia a părăsit competiția din Dominicană, la consiliul de eliminare de marțea trecută. 

După o săptămână atât de dificilă, în tabăra Faimoșilor vor apărea și noi conflicte. Andreea Tonciu își va păstra sinceritatea bine cunoscută și le va atrage atenția colegilor despre o situație pe care nu o va considera deloc normală. Ea a mai avut un conflict dur cu CRBL, la mijloc fiind prinsă Roxana Ciuhulescu.

Faimoși vs Războinici JPG

Dorul de casă și de familie se acutizează pentru concurenți, iar unele dintre fete se vor lăsa furate de iubirea puternică pe care le-o poartă celor care se află departe. Lacrimi de tristețe care se vor transforma în semnale de motivație, dar și încurajări calde din partea colegilor de echipă se vor vedea în episodul difuzat duminică, 23 ianuarie, la PRO TV.

Concurenții Survivor România se luptă la jocul de recompensă

Motivația revine însă la cote înalte, pentru că miza jocului de duminică este uriașă. În primul joc al serii, cele două echipe se vor confrunta pentru o nouă recompensă care îi va ajuta să supraviețuiască în jungla Dominicană. Premiul va fi unul pe măsură, așa că atât Faimoșii, cât și Războinicii, vor da tot ce au mai bun pe traseu. Din imaginile publicate pe pagina de Instagram a show-ului, se vede însă că jocul se lasă și cu accidentări, mai mulți concurenți având nevoie de medic. Printre aceștia, și Andreea Tonciu.

Seara se va încheia cu un joc în care râsul va fi la putere. Mânați și de miza care va fi reprezentată de un fel de mâncare, concurenții se vor întrece să ghicească anumite cuvinte. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

image
image
image
image
image
image
claudia patrascanu (1) jpg
netflix pixabay jpg
televiziune webp
Insula de 1 milion Kanal D JPG
netflix jpeg
netflix jpeg
claudia patrascanu copii png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net