Ce familie frumoasă are Elena Chiriac de la «Survivor»!

#Survivor România
Ultima actualizare:

Profesionistă în arte marţiale şi o mare iubitoare de competiţii sportive, Elena Chiriac (19 ani) este mezina Faimoşilor din noul sezon „Survivor România” ce va începe pe 16 ianuarie la PRO TV. Click! a aflat câteva amănunte interesante despre puştoaica pe care aţi mai văzut-o şi la emisiunea „Ferma”, difuzată de acelaşi post tv în 2020.

Elena Chiriac este multiplă campioană la taekwondo
Elena Chiriac este multiplă campioană la taekwondo

Dacă la „Ferma. Orăşeni vs Săteni” Elena Chiriac s-a făcut remarcată imediat pentru că a ştiut să le ţină piept greilor din show, iată că acum nu a dat înapoi nici o secundă de la a se lupta nu doar cu cei 12 războinici, ci şi cu condiţiile extrem de grele de supravieţuire din jungla dominicană. Acum participă la „Survivor România” şi va fi tot mezina grupului. Cum se descrie ea?

„Ambiţioasă, loială, sinceră şi puternică. Sunt o fată cât se poate de normală, nu-mi place să vorbesc fără să demonstrez prin fapte. Cred că publicul a văzut în «Fermă» tot ce trebuia văzut despre mine, demonstrat prin fapte. Tind să cred că sunt o persoană corectă şi vreau să rămân mereu aşa. «Ferma» a fost cea mai frumoasă experienţă din viaţa mea. Nu se compară cu nimic din ce am trăit până acum”, povestea ea.

Tânăra este foarte apropiată de tatăl ei cu care merge la evenimente
Tânăra este foarte apropiată de tatăl ei cu care merge la evenimente

Tânăra a mai fost solicitată să apară şi la Ninja Warrior, dar atunci era axată pe studii. Ea a şi plecat la Londra, împreună cu mama ei, Liliana Chiriac, care s-a sacrificat pentru fiica ei.

Însă de câte ori a avut ocazia, Elena a venit în ţară pentru a petrece timp cu tatăl ei, Romeo Chiriac, şi cu fratele ei, Teodor, cel care se va ocupa de conturile ei sociale cât va fi ea pleacată. Şi tot tatăl şi fratele i-au fost aproape şi la finala de la „Fermă”.

A fost bătută de cinci colege de liceu

Elena a povestit că mai multe episoade din viaţă au întărit-o şi au făcut-o cea care este acum. Printr-un episod neplăcut a trecut în 2015, când a fost bătută de cinci fete mai mari de vârstă ca ea.

Tânăra este foarte apropiată de tatăl ei cu care face și expediții montane
Tânăra este foarte apropiată de tatăl ei cu care face și expediții montane

A scăpat doar cu ajutorul unor bodyguarzi de la un spital privat. Însoţită de tatăl său, Elena a depus plângere la poliţie, dar a făcut şi sesizare la conducerea liceului respectiv, acolo unde, atât ea, cât şi agresoarele ei învăţau în acel moment.

Ei i-a fost scăzută notă la purtare, în timp ce agresoarelor sale nu. Imediat s-a mutat la alt liceu.

Totul a trecut şi acum tânăra se bucură că participă la noul reality show şi a spus că a sărit în sus de bucurie când a primit oferta.

Cu mama și cu fratele, la Londra
Cu mama și cu fratele, la Londra

Vrea în continuare să îşi testeze limitele şi se bucură de sprijinul familiei, chiar dacă mamei ei îi va fi greu să o ştie departe şi ducând lipsă de mâcare, confort şi afecţiune.

Elena a mărturisit că îi este teamă că în acestă competiţie va ieşi tot ce e mai urât din oameni şi anume lăcomia, răutatea, ura, certurile. Însă cum ea este o sportivă spune că va trece peste toate!

Probleme de sănătate înainte de plecare

Multipla campioană naţională la taekwondo WTF, Elena Chiriac, a întâmpinat noul an stând în pat, cu febră şi cu dureri. 

Cu mama și cu fratele, la Londra
Cu mama și cu fratele, la Londra

Ea a postat mai multe filmuleţe la InstaStory, în care vorbeşte despre momentele dificile prin care a trecut chiar după Revelion: „Tocmai înainte de Survivor, pe 1 ianuarie, am făcut amigdalită din nou. Anul trecut am făcut de 5-6 ori. De asta m-am operat. Am făcut o operaţie de micşorare cu laser a amigdalelor. Nu credeam că se poate repeta, să fac atât de curând amigdalită. A fost greu, am avut 3 zile cu febră, cu frisoane şi dureri de cap. În mod normal nu aş fi împărtăşit asta cu oamenii pe Instagram, aş fi ţinut-o pentru mine, dar pentru că mi s-a întâmplat chiar cu câteva zile înainte de plecare, am zis ok, asta e încă o lecţie pentru mine, pentru că viaţa îţi oferă ce poţi să duci şi după fiecare experienţă de genul acesta devii tot mai puternic. Eu sunt mai tare şi de data asta. Nu mi-am revenit sută la sută, iau antibiotice, dar sunt mult mai bine decât eram ieri”, a mai adăugat Elena, care s-a numărat printre finaliştii din sezonul trecut al emisiunii „Ferma. Orăşeni vs Săteni”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net