Otilia Bilionera, totul despre problemele de sănătate după Survivor. Nu au fost doar sângerările gastrice

#Survivor România

Otilia Brumă (29 de ani) sau Billionera, aşa cum este cunoscută în lumea muzicală, s-a întors de la „Survivor”, din Republica Dominicană, cu multe probleme de sănătate. Click! a stat de vorbă cu ea şi ne-a povestit despre viaţa din junglă, despre cât de şocată a fost să afle ce se întâmplă în lume şi ce urmează pentru ea, ca artistă.

cub otilia bilionera animat gif
 • Click!: Ai ieşit din Survivor mai repede decât te aşteptai?

Otilia: Da, credeam că o să rezist mai mult. Chiar nu mă gândeam că o să mă aleg cu o infecţie urinară fix înainte de a ajunge în Dominicană.

 • Ai plecat în pandemie şi te-ai întors pe timp de război. Te aşteptai la aşa ceva? Ai rude în Ucraina?

Nu am rude în Ucraina, însă sunt îngrijorată pentru familia mea, care locuieşte în Suceava. Nu mă aşteptam ca în 2022 să se mai ajungă la războaie. Este îngrozitor ce se întâmplă. Toate gândurile mele bune se îndreaptă spre oamenii din Ucraina, nevoiţi să lase totul în urmă şi să fugă, pentru a fi în siguranţă. Toate astea în 2022.

image
Faimoasa a făcut față probelor sportive, dar din păcate s-a îmbolnăvit
 • Cum te simţi? Ce alte probleme de sănătate ai mai atras în Republica Dominicană?

Mă simt mai bine acum, pentru că am ajuns acasă. În afară de infecţia urinară cu care, practic, am plecat în competiţie, acolo m-am ales cu ulcer de la antibioticele luate pe stomacul gol şi cu ceva probleme cu ovarele din cauza frigului pe care îl înduram în timpul nopţii.

 • Cu cine vei păstra legătura dintre Faimoşi şi Războinici?

Din grupul Războinicilor nu mi-am făcut prieteni, însă de la Faimoşi m-am înţeles bine, zic eu, cu majoritatea, aşa că voi păstra legătura cu ei.

 • Ce ai făcut imediat după ce ai ieşit din competiţie?

În primul rând, m-am spălat (râde). Am mâncat de regim, respectiv orez şi pui fiert, şi am început tratamentul.

image
Faimoasa a făcut față probelor sportive, dar din păcate s-a îmbolnăvit
 • De ce mâncare ţi-a fost cel mai poftă? Şi ce ţi-a mai lipsit?

Cel mai poftă mi-a fost de avocado. Încă îmi e, pentru că, din păcate, nici acum nu am voie să mănânc. Este unul dintre alimentele care îmi sunt interzise de medic. Dintre obiecte e destul de simplu. Mi-au lipsit două: oglinda şi săpunul.

«M-am ales cu ulcer de la antibioticele luate»

 • Ai mai participa la un reality show?

Sinceră să fiu, nu aş mai participa. A fost mult mai greu decât mă aşteptam. Chiar o adevărată provocare. Îmi plac provocările. Totuşi nu aş mai participa la un reality show care să implice probe fizice sau înfometare, cel puţin nu acum. Pentru moment, aştept să mă refac complet.

 • Ai fost şi în Fermă, dar aici ai depus altfel de efort şi ai fost supusă la altfel de provocări. Ce a fost cel mai greu?

Pot să spun sincer că a fost mult mai greu decât la Fermă. Mi s-au părut foarte grele traseele, pentru că nu sunt sportivă. A trebuit să stăm nemâncaţi, în frig şi ploaie. Totul a fost foarte greu, dar, dincolo de orice, a fost o experienţă în adevăratul sens al cuvântului, cu ajutorul căreia am reuşit să-mi depăşesc limitele şi să învăţ lucruri noi despre mine.

 • Ai lansat o piesă nouă după Dragobete - Nights în Maraquesh. Ce surprize muzicale îi mai aşteaptă pe fani?

Da, am lansat o piesă pe care abia aşteptam să o împărtăşesc cu publicul meu. E piesa mea preferată de până acum, „Nights în Marrakesh”. Este o piesă pe care am pus ochii încă de când am semnat cu casa mea de producţie, Roton, şi am obţinut-o cu greu, pentru că era scrisă pentru altcineva. Totuşi, atunci când îţi doreşti ceva din tot sufletul, nu are cum să nu se întâmple. În continuare am să lansez multe piese, atât în română, cât şi pentru fanii mei din afara ţării.

Toţi mi-au lipsit enorm pe tot parcursul competiţiei, chiar dacă ştiu că au fost alături de mine la fiecare pas. Am programate concerte în Turcia, India, Egipt şi abia aştept să mă întâlnesc cu fanii mei de pretutindeni.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
regele charles foto Victoria Jones BUCKINGHAM PALACE AFP jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
buzau cules prune livada png
Volodimir Zelenski FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg