Otilia Bilionera s-a întors în țară: „Am început să am sângerări gastrice și dureri puternice”

#Survivor România

Otilia Bilionera a revenit în țară, după ce a fost nevoită să părăsească Survivor România, la recomandarea medicului. Aceasta nu a mai putut intra pe traseu din motive medicale, așa că a fost eliminată din concurs. Iată cu ce probleme s-a ales în urma participării în competiție!

Otilia a revenit în țară, după eliminarea de la Survivor Foto: Instagram
Otilia a revenit în țară, după eliminarea de la Survivor Foto: Instagram

După ce a fost eliminată din cadrul competiției Survivor România din motive medicale, Otilia a revenit în România, la viața bună de dinainte de a accepta provocarea din Republica Dominicană. Otilia Bilionera le-a povestit urmăritorilor săi cu ce probleme de sănătate s-a ales în urma participării în competiția care îi aduce adesea pe concurenți la limită.

Otilia a ajuns în România. A fost așteptată la aeroport de Andreea Tonciu!

Încă de când a ajuns la aeroport, a fost întâmpinată de fosta ei colegă din echipa Faimoșilor, Andreea Tonciu, care a așteptat-o cu un mare buchet de lalele. Cele două au legat o prietenie frumoasă în competiție, iar acum, la întoarcerea Otiliei în țară, au ieșit împreună în oraș. Cântăreața a fost așteptată cu un adevărat arsenal de flori, prietenii ei venind să o conducă acasă.

Otilia a povestit, într-un mesaj, cu ce probleme medicale s-a ales după perioadă petrecută în Republica Dominicană. Neavând așa multă mâncare la dispoziție, a luat antibiotice puternice pe stomacul gol, iar acest lucru și-a spus cuvântul.

Bună dragilor, mi-a fost foarte dor de voi! După cum știți, din cauza unor probleme medicale, am fost eliminată seară trecută din competiția Survivor România. Am fost tratată în "mai multe reprize" cu antibiotice puternice, luate pe stomacul gol, însă infecția urinară și inflamația la ovare pe care le-am făcut fix înainte de competiție nu au cedat deloc.”, a explicat Otilia.

Otilia, probleme grave de sănătate în urma participării la Survivor

Cu toate acestea, se pare că tratamentul nu și-a făcut efectul din cauza condițiilor grele din cadrul competiției, așadar medicul a decis să o trimită acasă. Otilia a povestit că a ajuns să aibă sângerări gastrice și dureri puternice de stomac, fiind suspectă de gastrită sau ulcer. Aceasta avea probleme de sănătate încă de dinainte să intre în show, însă ele s-au agravat pe parcurs.

Tratamentul nu își făcea efectul din cauza condițiilor nefavorabile: ploaie, frig etc. Mai mult, am început să am sângerări gastrice și dureri puternice de stomac. Medicul a intervenit de urgență și mi-a dat un tratament care să îmi amelioreze durerile și să oprească sângerarea.

Fiind suspectă de gastrită sau ulcer, medicul a luat decizia corectă de a mă scoate din competiție! Astăzi mă întorc acasă. P.S: Nu beau cafea, nu mai am voie, ci un amărât de ceai negru”, a scris Otilia pe contul ei de Instagram.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net