Emil Rengle, eliminat de la Survivor! Colegii l-au făcut praf: «Ești printre cei mai răi oameni»

#Survivor România
Ultima actualizare:

Marți seară, 1 Martie, a adus pe micile ecrane o nouă ediție de Survivor România, care a venit la pachet și cu o eliminare din tribul Faimoșilor.

Emil Rengle, eliminat de la Survivor România Foto: Captură Video Pro TV
Emil Rengle, eliminat de la Survivor România Foto: Captură Video Pro TV

Faimoșii au pierdut din nou jocul de imunitate în fața Războinicilor, astfel că în ediția de luni au intrat în consiliul de nominalizare, fiind nevoiți să propună trei nume spre eliminare. Ediția a fost plină de contre și replici acide, în special între TJ Miles și Cătălin Zmărăndescu, care după ce a fost trimis în Exil, a fost propus și spre eliminare.

Emil Rengle, eliminat de la Survivor

În urma nominalizării colective, cele mai multe voturi din partea colegilor săi le-a primit Cătălin Zmărăndescu. Elena Chiriac l-a nominalizat direct pe Emil Rengle pentru a pleca acasă, iar Marian Drăgulescu l-a propus spre eliminare pe CRBL. Toți trei au intrat la votul publicului, însă unul dintre ei nu a primit suficientă susținere din partea celor de acasă pentru a continua competiția.

Înainte de consiliul de eliminare, s-a iscat o ceartă în tabăra Faimoșilor, dar și o împăcare între TJ și Zmărăndescu, care și-au dat mâna. Cătălin Zmărăndescu a susținut că îl bănuia pe TJ că ar fi cel care manipulează, însă toți l-au acuzat pe Emil Rengle în cele din urmă că este cel cu „intrigile” din concurs.

Emil Rengle, acuzat de colegii lui de falsitate și manipulare

O falsitate ca la Emil nu am am văzut în viața mea. Prietenia este oficial încheiată (..) Emil a mințit și a manipulat fiecare persoană din tabăra asta. Am foarte multe exemple. (..) Emil ești printre cei mai răi oameni pe care i-am cunoscut.”, a spus Laura Giurcanu, care până acum era prietenă cu Rengle.

Este doar o altă influenceriță care ar vinde oricând minciuni”, a spus Emil Rengle la testimoniale. Mai ieri, cei doi se îmbrățișau și-și declarau prietenia sinceră.

De asemenea, și TJ Miles i-a spus că vrea sa termine prietenia cu el. „Mă simt ca ai profitat de mine, în favoarea ta. Ai călcat pe cadavre ca să ajungi oriunde în competiția asta. (..) Emil nu are două fețe, are trei fețe. Face asta pentru că nu e așa bun pe traseu și nici psihic.”, a spus și TJ.

Înainte de acest consiliu am fost deja eliminat din echipa Faimoșilor. (..) Faptul că ați ridicat niște probleme m-a pus pe gânduri. M-am întrebat cu ce am greșit. Poate dacă eram ajutat de prieteni...Dar iluzia că am avut prieteni în competiție (..) m-a durut. (..) Sunt dezamăgit.”, a spus Emil. „Plec împăcat”, a spus el la aflarea veștii. Rengle le-a urat baftă în continuare Faimoșilor și și-a luat rămas-bun de la toți colegii, mai puțin de la Zmărăndescu, sportivul nedorind să dea mâna cu el.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cafea cu pulbere de ciuperci medicinale  Sursa foto shutterstock 1453768808 jpg
image
image
image
image
image
image
andreea marin madalina manole jpg
Szilard și Variu sunt marii câștigătorii de la  „Insula de 1 milion”. Foto Kanal D
tamoaki hamatsu colaj captura video jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
andreea balan cu victor cornea la roland garros jpg
irinel columbeanu jpg
netflix pixabay png
banner Leonard Doroftei
image
actualitate.net
image
actualitate.net