Un nou consiliu de nominalizare pentru Faimoși. Cei trei care au fost propuși spre eliminare

#Survivor România

În ediția Survivor România de luni, 28 februarie, s-a disputat un nou joc de imunitate între Faimoși și Războinici. Așa cum ne-am obișnuit, echipa care a pierdut a fost nevoită să propună trei nume spre eliminare.

Un nou consiliu de nominalizare în tabăra Faimoșilor Foto: Captură Pro TV
Un nou consiliu de nominalizare în tabăra Faimoșilor Foto: Captură Pro TV

Războinicii au dat tot ce au avut mai bun la jocul de imunitate de luni, reușind să îi învingă astfel pe Faimoși. Una dintre probe i-a pus în dificultate pe concurenți, aceștia fiind legați la ochi, fără să poată să-și vadă adversarul în timpul jocului. 

Astfel, consiliul de nominalizare al săptămânii i-a „prins” din nou pe Faimoși pe picior greșit. Aceștia au fost nevoiți să propună trei nume spre eliminare, ca de fiecare dată. La consiliu au participat și cei doi concurenți trimiși în Exil, Cătălin Zmărăndescu de la Faimoși și Doru Răduță de la Războinici.

Faimoșii au avut din nou consiliu de nominalizare

Aceștia au vorbit, la rândul lor, despre condițiile grele de pe insula Exilului. Din fericire, au primit hrană din partea echipelor lor, fără să se mai repete scandalul de data trecută, deși Cătălin i-a acuzat pe Faimoși că au trimis cam târziu proviziile.

După ce au pierdut imunitatea în fața Războinicilor, Faimoșii au participat la jocul de imunitate individuală. Cei care au reușit să iasă învingători în urma probelor au fost Elena Chiriac și Marian Drăgulescu, ei neputând fi propuși spre eliminare, fiind astfel purtătorii colanelor de imunitate. Ei au avut însă misiunea de a propune direct un nume spre eliminare. 

Cătălin Zmărăndescu, Emil Rengle și CRBL, propuși spre eliminare

În urma nominalizării colective, cele mai multe voturi din partea colegilor săi le-a primit Cătălin Zmărăndescu. Elena Chiriac l-a nominalizat direct pe Emil Rengle. Marian Drăgulescu s-a aflat în această postură pentru prima dată și l-a propus spre eliminare pe CRBL.

Astfel, cei trei au intrat la votul publicului, urmând să aflăm în ediția următoare cine pleacă acasă. 

Sunt un membru valoros al echipei. Dar lăsăm publicul să judece.”, a spus Cătălin. „Nu mă așteptam. Survivor este cea mai imprevizibilă experiență din viața mea. Nu mereu forța e cea mai importantă. Ci forța psihică (..) Înțeleg că a trebuit să găsească o motivație ca să mă nominalizeze. (..) Devine din ce în ce mai personal.”, a spus și Emil Rengle.

O vedeam venind, dar nu din partea lui Marian. Eram convins că o să fiu nominalizat. Când n-ai opțiuni, votezi CRBL. Dar n-am cum să îi cer lui Marian mai mult, pentru că abia a venit, încă nu a înțeles jocul. (..) Echipa mea sunt oamenii de acasă.”, a declarat și CRBL.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

image
image
image
image
image
image
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
image
actualitate.net
image
actualitate.net