Momente critice în Exil, la Survivor! Gestul făcut de Războinici: „Nu vă e rușine?!”

#Survivor România
Ultima actualizare:

Ediția Survivor România de luni, 21 februarie, a venit și cu primele informații din Exil, noutatea show-ului, acolo fiind trimiși în urma episodului anterior CRBL și Relu Pănescu, din fiecare echipă. Iată cauza care a pornit un întreg scandal!

CRBL și Relu, în scandal cu Războinicii Foto: Captură Video
CRBL și Relu, în scandal cu Războinicii Foto: Captură Video

Încă din ediția trecută, concurenților li s-a explicat că în Exil concurenții vor pleca doar cu hainele de pe ei și, mai mult decât atât, nu vor primi nici mâncare, decât dacă tribul lor se va gândi să le trimită acestora din provizii. Relu a rămas, astfel, fără mâncare, după ce Războinicii nu i-au trimis absolut nimic!

CRBL și Relu Pănescu au fost trimiși singuri pe insula Exilului, departe de colegi, fără hrană, provizii sau haine care să îi ajute pe timpul nopții.

CRBL a împărțit din mâncarea lui cu Relu, după ce Războinicii l-au lăsat complet nemâncat

Mă simt ca un prizonier. Aștept să văd dacă ne trimit mâncare. Toți Faimoșii sunt pe lista mea neagră de acum. (..) Sunt șerpi”, spunea CRBL, în timpul Exilului. Ei bine, însă, când a venit momentul mesei, cântărețul a avut surpriza să vadă că tribul lui i-a trimis mâncare, o ustensilă de-a sa, dar și pelerina lui de ploaie.

Din partea Războinicilor nu a venit nimic, însă Relu a sperat în continuare că poate mâncarea doar întârzie, neașteptându-se nicio clipă la acest gest din partea colegilor săi. Când a vorbit despre acest lucru, Relu s-a emoționat.

CRBL a împărțit însă din puținul său de mâncare cu Relu, din echipa adversă. „Le mulțumesc și lui CRBL și colegilor săi că am putut și eu să mănânc ceva”, a spus Relu Pănescu emoționat, la testimoniale.

Cei doi „exilați” au participat ulterior la consiliul de nominalizare, unde ambele echipe au stat în fața focului, deși doar Războinicii, care au pierdut jocul de imunitate, au fost nevoiți să propună trei nume spre eliminare.

CRBL și Relu Pănescu, acuze la adresa Războinicilor

Înainte să se ajungă la acolo însă, a început scandalul! CRBL i-a acuzat atât pe Faimoși, că l-au trimis în Exil, cât și pe Războinici, că nu i-au trimis deloc mâncare lui Relu Pănescu.

Pentru Faimoși, tuturor le doresc să ajungă aici unde m-au trimis pe mine (în exil n.r) Care e motivul? De ce eu?”, le-a spus el colegilor săi. „Și vouă nu vă e rușine să nu îi trimiteți porția de mâncare?! E mâncarea pe care el a câștigat-o. Am așteptat, ne-am tot uitat pe cărarea aia și nimic!”, le-a reproșat cântărețul Războinicilor.

Relu Pănescu: „Nu vă puteți imagina ce e în sufletul meu”

E iadul pe Pământ”, a spus și Relu despre perioada petrecută în Exil. „Nu mi-au dat nici măcar o bucată de cocos prăjit..CRBL a împărțit cu mine și m-a lăsat să mă servesc, nu mi-a dat el! (..) Nu știu dacă vă puteți imagina ce e în sufletul meu acum. M-au încercat niște sentimente când am văzut că Faimoșii i-au trimis lui CRBL mâncare și pelerina lui și eu nu am primit nimic”, a spus și Relu Pănescu.

Cum explică Războinicii întreaga situație

Războinicii au pus însă totul pe seama unei erori. „Nu am știut cui să îi dăm farfuria cu mâncare și am lasat-o așa până la urmă. Nu am știut că nu are nici măcar cocos. Nu am știut cum să îi trimitem de mâncare”, au explicat Războinicii, în cor.

A fost o greșeală, am înțeles greșit, nu am intenționat să nu îi dăm. A fost o eroare și eu îi voi da porția mea”, a spus, în lacrimi, Ștefania Ștefan. Și restul Faimoșilor i-au criticat pe Războinici pentru gestul lor, fiind uimiți că nu i-au trimis lui Relu nimic de mâncare.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net