Premieră absolută la Survivor România. Doi concurenți, trimiși în Exil printr-un consiliu de urgență!

#Survivor România
Ultima actualizare:

Ediție cu surprize duminică seară, 20 februarie, la Survivor România! După jocul pentru recompensă, câștigat cu 10-5 de către Faimoși, echipele au fost convocate la un consiliu de urgență, o noutate a show-ului!

image

Situația s-a îngreunat și mai mult pentru concurenți! În cadrul consiliului de urgență, concurenții au avut parte de o premieră în istoria competiției: au aflat că urmează să plece în exil câte un membru al fiecărei echipe.

Consiliu de urgență la Survivor! Doi concurenți au fost trimiși în exil

Nominalizările în acest sens au fost făcute de cei care au avut cel mai bun timp pe traseu. Din echipa Faimoșilor s-a remarcat pe traseu chiar cea mai nouă membră, Natalia Duminică, așa că a fost nevoită să aleagă un coleg pe care l-a propus către exil. Natalia l-a propus pe CRBL, care i-a replicat că a făcut o greșeală.

Ai făcut o mare greșeală. Nu trebuia să te atingi de băieți. Din punctul meu de vedere, le-ai făcut un mare favor Războinicilor”, a spus CRBL, care se pare că în ultima perioadă nu este tocmai favoritul colegilor săi, acesta având recent un schimb de replici și cu Emil Rengle.

Premieră la Survivor România! Foto: Captură Video
Premieră la Survivor România! Foto: Captură Video

Din echipa Războinicilor, cea care a avut cel mai bun timp pe traseu a fost Ștefania Ștefan, așa că a venit rândul ei să-și nominalizeze un coleg pentru exil. Ștefania l-a propus pe Relu Pănescu. Relu a declarat că nu s-a supărat în urma nominalizării, însă a explicat că îi va fi greu.

Nu voi fi supărat pe Ștefania pentru nominalizarea făcută. Nu va fi ușor, dar asta este. Nu voi fi supărat nici acum, nici în continuare. Ea mi se pare cea mai competitivă în momentul de față, dintre toate colegele de la Războinici”, a spus Relu Pănescu, după ce și-a auzit numele.

Premieră la Survivor România! Ce presupune exilul

Emisiunea Survivor a venit cu o premieră în ediția de duminică, 20 februarie, după ce concurenții au fost anunțați că îi așteaptă exilul. Acolo, cei doi care au fost nominalizați de către colegii lor vor depinde de mâncarea trimisă de echipă!

Unul dintre Faimoși și unul dintre Războinici trebuie să părăsească insula și să plece în exil, fără mâncare sau alte condiții. Cei doi vor fi, astfel, dependenți de echipele din care fac parte, dacă acestea decid sau nu să împartă mâncarea cu ei.

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net