Premier─â absolut─â la Survivor Rom├ónia. Doi concuren╚Ťi, trimi╚Öi ├«n Exil printr-un consiliu de urgen╚Ť─â!

#Survivor România

Edi╚Ťie cu surprize duminic─â sear─â, 20 februarie, la Survivor Rom├ónia! Dup─â jocul pentru recompens─â, c├ó╚Ötigat cu 10-5 de c─âtre Faimo╚Öi, echipele au fost convocate la un consiliu de urgen╚Ť─â, o noutate a show-ului!

image

Situa╚Ťia s-a ├«ngreunat ╚Öi mai mult pentru concuren╚Ťi! ├Än cadrul consiliului de urgen╚Ť─â, concuren╚Ťii au avut parte de o premier─â ├«n istoria competi╚Ťiei: au aflat c─â urmeaz─â s─â plece ├«n exil c├óte un membru al fiec─ârei echipe.

Consiliu de urgen╚Ť─â la Survivor! Doi concuren╚Ťi au fost trimi╚Öi ├«n exil

Nominalizările în acest sens au fost făcute de cei care au avut cel mai bun timp pe traseu. Din echipa Faimoșilor s-a remarcat pe traseu chiar cea mai nouă membră, Natalia Duminică, așa că a fost nevoită să aleagă un coleg pe care l-a propus către exil. Natalia l-a propus pe CRBL, care i-a replicat că a făcut o greșeală.

ÔÇ×Ai f─âcut o mare gre╚Öeal─â. Nu trebuia s─â te atingi de b─âie╚Ťi. Din punctul meu de vedere, le-ai f─âcut un mare favor R─âzboinicilorÔÇŁ, a spus CRBL, care se pare c─â ├«n ultima perioad─â nu este tocmai favoritul colegilor s─âi, acesta av├ónd recent un schimb de replici ╚Öi cu Emil Rengle.

image
Premieră la Survivor România! Foto: Captură Video

Din echipa R─âzboinicilor, cea care a avut cel mai bun timp pe traseu a fost ╚śtefania ╚śtefan, a╚Öa c─â a venit r├óndul ei s─â-╚Öi nominalizeze un coleg pentru exil. ╚śtefania l-a propus pe Relu P─ânescu. Relu a declarat c─â nu s-a sup─ârat ├«n urma nominaliz─ârii, ├«ns─â a explicat c─â ├«i va fi greu.

ÔÇ×Nu voi fi sup─ârat pe ╚śtefania pentru nominalizarea f─âcut─â. Nu va fi u╚Öor, dar asta este. Nu voi fi sup─ârat nici acum, nici ├«n continuare. Ea mi se pare cea mai competitiv─â ├«n momentul de fa╚Ť─â, dintre toate colegele de la R─âzboiniciÔÇŁ, a spus Relu P─ânescu, dup─â ce ╚Öi-a auzit numele.

Premieră la Survivor România! Ce presupune exilul

Emisiunea Survivor a venit cu o premier─â ├«n edi╚Ťia de duminic─â, 20 februarie, dup─â ce concuren╚Ťii au fost anun╚Ťa╚Ťi c─â ├«i a╚Öteapt─â exilul. Acolo, cei doi care au fost nominaliza╚Ťi de c─âtre colegii lor vor depinde de m├óncarea trimis─â de echip─â!

Unul dintre Faimo╚Öi ╚Öi unul dintre R─âzboinici trebuie s─â p─âr─âseasc─â insula ╚Öi s─â plece ├«n exil, f─âr─â m├óncare sau alte condi╚Ťii. Cei doi vor fi, astfel, dependen╚Ťi de echipele din care fac parte, dac─â acestea decid sau nu s─â ├«mpart─â m├óncarea cu ei.

┬á Pute┼úi urm─âri ┼čtirile┬áClick!┬ápe┬áGoogle News,┬áFacebook┬á╚Öi┬áInstagram!┬á ┬á ┬á┬á

cub schimb─âri televiziuni png
Lia Bugnar
cub andreea antonescu png
hororoscop jpg
cub cheating wife png
image png
image png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
colaj gina pistol  irina fodor png
cub schimb─âri televiziuni png
1 Monica Barladeanu123 jpg
3 florin calinescu a avut coronavirus 2 jpg jpeg
FotoJet jpg
maria constantin iubit 3 png