Diferențe colosale între salariile angajaților de la Survivor România și cele de la Asia Express

Ultima actualizare:

Survivor România și Asia Express sunt două dintre cele mai urmărite emisiuni tv din România, iar pentru realizarea lor este nevoie de un volum mare de muncă. Sute de ore de filmare, în afara țării, în condiții complexe, cu scene de zi și de noapte, în interior și în exterior.

survivor romania 20223 jpg

Ambele show-uri presupun deplasarea întregii echipe de filmare pe o perioadă lungă de timp. Efortul tehnicienilor este considerabil, dorul de casă își spune cuvântul, iar participarea la acest efort colectiv este o adevărată provocare.

Firesc, vine și întrebarea dacă toate aceste lucruri merită sacrificiul, din punct de vedere financiar, deoarece munca nu este ușoară, iar plata ar trebui să fie pe măsură.

Salariul la Survivor România, între 5.500 și 8.000 lei

Potrivit unor surse Cancan, salariul unui cameran de la Survivor, show filmat în Republica Dominicană, ar fi între 5.500 și 8.000 lei.

Show-ul, difuzat pe Pro Tv, este bazat pe un format internațional, o competiție sportivă de intensitate maximă, ce combină bucuria performanței sportive cu frumusețea reușitei de a fi cel mai bun.

Cât despre Asia Express, în această emisiune membrii echipei de filmare muncesc cot la cot cu concurenții în drumul spre câștig. Toate echipele înscrise în competiție lucrează cu un reporter și un cameraman propriu, care le sunt alături 24 de ore din 24, pentru a surprinde cele mai inedite detalii.

Salariul unui cameraman de la Asia Express, 5.000 euro

Salariul unui cameraman de la Asia Express este de 5.000 de euro pe lună, conform Playtech.ro. Pare o sumă uriașă, însă trebuie să avem în vedere că, în acest caz, tehnicianul este obligat să îndure practic aceleași condiții dificile precum concurenții pe care-i însoțește. 

Concurenții Survivor România

Anul acesta, la Survivor România  au ales să accepte provocarea CRBL, Andreea Tonciu, TJ Miles, Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac. Dintre aceștia, în urma eliminărilor au părăsit competiția Xonia, Andreea Tonciu, Robert Niță și Roxana Ciuculescu.

Recent, regulile jocului s-au schimbat pentru concurenți și atât Faimoșii, cât și Războinicii au avut parte de o surpriză de proporții. Doi dintre ei vor fi despărțiți de colegi și vor merge pe o insulă nouă, Insula Exilului.

„În această seară, doi concurenți vor fi trimiși în exil. Exil înseamnă: un Faimos trimite un Faimos, un Războinic trimite un Războinic! Cei doi vor sta împreună pe Insula Exilului”, a anunțat Daniel Pavel.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net