CRBL îşi răsfaţă colegii de la ”Survivor”: le-a compus o piesă specială

#Survivor România
Ultima actualizare:

Deşi îl despart de România 8.907 de kilometri, CRBL sau Eduard Andreianu, pe numele său real, are grijă să nu-şi neglijeze cariera de cântăreţ. Aşa că le-a făcut tuturor o surpriză de proporţii, direct din Republica Dominicană: o piesă dedicată concurenţilor îndrăgitului show de la Pro TV! 

CRBL lansează  muzică chiar dacă  se află în Republica  Dominicană
CRBL lansează muzică chiar dacă se află în Republica Dominicană

Artistul a lansat marţi, 15 februarie, „Uite, mamă!”, o piesă dedicată tuturor concurenţilor „Survivor România 2022” şi un videoclip cu imagini din timpul competiţiei. Melodia a fost compusă de CRBL cu o săptămână înainte de a pleca în competiţie, iar videoclipul piesei este realizat din mai multe momente din timpul probelor, atât cu artistul, cât şi cu ceilalţi concurenţi.  

„Este o piesă happy, de caterincă, iar refrenul se potriveşte oricărui concurent din cadrul emisiunii. Personal, Survivor este o mare provocare pentru mine. Am vrut să-mi testez limitele, să văd cât şi dacă mai pot. Sper să vă distraţi pe piesă şi să ne susţineţi în competiţie. Hai, Faimoşii!”, ne-a povestit CRBL înainte de a pleca la Survivor.  

CRBL se clasează, fără doar şi poate, în topul artiştilor consacraţi din industria muzicală românească. A devenit cunoscut încă din anul 2000, ca membru al trupei Simplu, cu care a lansat opt albume în colaborare cu casa de discuri Roton Music.

A scăpat de eliminare 

De asemenea, din palmaresul profesional al lui CRBL nu au lipsit nici Discurile de Aur, dar nici nominalizările în cadrul unor evenimente muzicale importante. În 2010 şi-a început cariera solo, iar la un an distanţă a lansat „ Kboom”, piesă care face parte din albumul „Ce-Avem Noi Aici?!” şi care a devenit virală în mediul online, la scurt timp de la lansare. În plus, a jucat într-un film şi a participat la mai multe reality-show-uri dintre care amintim „Şerifi de România” sau „Asia Express”.  

Uite, mamă, am intrat la apă 

Da uite, mamă, nu au ce să-mi facă 

Sunt departe de casă 

Te rog nu-ți fă griji 

Doar cu cecu’ de 100 de mii mai plec de aici. 

Sunt pe plajă în Dominicană înconjurat de soare 

Și de 6 căprioare, care mai de care, 

înălțimea sa e una, călare pe MIG, 

Alta e un pic nebună, comentezi te ia pe cric 

E și fata de la fermă ce a prins finala 

E și cântăreața ce-l știe pe ursu’ koala 

E și-o vloggeriţă top, cică aleargă tare bine 

E una bilionera, dar eu cred că-i doar în rime”

CRBL a scăpat de eliminare la Survivor

CRBL este căsătorit cu coregrafa Elena Vascu din 2008. Cei doi au împreună o fiică, pe nume Alessia Ecaterina, în vârstă de 11 ani. „Scriu, fac muzică în continuare. Separat de treaba asta sunt de mult implicat în tot ceea ce ţine de tehnologia asta nouă. De foarte mult timp sunt în zona asta. O să aduc un proiect aici, în România, de care o să auziţi. Mă interesează pentru că ştiu că Blockchain e de viitor”, a declarat CRBL recent în emisiunea „Vorbeşte lumea”. 

CRBL continuă aventura în Dominicană. Deşi a fost unul dintre cei 3 nominalizaţi să părăsească show-ul, cel care a plecat acasă a fost Radu Itu. „Pălărierul” n-a mai participat la probe în ultima perioadă, fiind accidentat. 

«Războinica» Ramona  Crăciunescu a fost şi cascador 

Războinica Ramona Crăciunescu a devenit faimoasă după ce a apărut la „Survivor România” şi datorită poveştii ei de viaţă. Nonconformista femeie are 35 de ani, este de profesie curier şi are o mulţime de pasiuni extreme. Puţini ştiu că a fost cascadoare şi a colaborat cu adevăraţii profesionişti de la Buftea.

Ramona adoră să călătorească, este pasionată de motoare şi adrenalină şi are şi ea o motocicletă Suzuki de 1000 cc, pe care o conduce mândră prin toată ţara şi cu care se fotografiază ori de câte ori are ocazia. Este căsătorită de mai mulţi ani şi are un băieţel pe care îl venerează.

Graţie pasiunilor sale, Ramona este de părere că va putea să depăşească orice obstacol care i se va pune în cale în jungla din Republica Dominicană. Războinica a trecut printr-o dramă, în urmă cu patru ani, când i-a murit fetiţa şi iubitul într-un incendiu de rulotă. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net