CRBL, "abonatul" reality-show-urilor. Mai ştii care a fost prima lui emisiune?

#Survivor România
Ultima actualizare:

CRBL, pe numele său real Eduard Mihail Andreianu, a dat cariera solo, pe care a început-o după destrămarea trupei Simplu, pe reality show-uri.  Artistul este "clinetul" acestor timpuri de emisiuni, de la concursuri de muzică și dans la emisiuni de supraviețuire unde a dat tot ce a avut mai bun.

CRBL este acum în competiţia Survivor, de la Pro TV foto: Pro TV
CRBL este acum în competiţia Survivor, de la Pro TV foto: Pro TV

CRBL (43 de ani) se află acum în Republica Dominicană, unde participă, în calitate de concurent, la realiry-showul "Survivor România", de la Pro TV, și aspirâ la premiul cel mare.

Solistul a devenit celebru în anii 2000, cu trupa Simplu, iar numele lui de scenă înseamnă Compus Rime Bine Legate. A lucrat ca dansator şi coregraf, iar ca membru al trupei Simplu, a avut concerte în întreaga ţară.

Megastar, prima emisiune la care a participat CRBL

Puţini mai ştiu că CRBL a apărut pentru prima oară într-un show ca parte a juriului emisiunii "Megastar", de la Prima TV. El a apărut în primul sezon, care s-a difuzat în 2006, alături de Virgin Ianţu, Aura Urziceanu şi Adi Despot. 

În 2008 şi în 2009, CRBL a apărut la sezoanele 4 şi 5 ale emisiunii "Dansez pentru tine", de la Pro TV, iar în al patrulea sezon, a ieşit chiar pe locul 2 în competiţie. La show-ul Pro TV a cunoscut-o pe soția sa, Elena, coregrafă, iar în 2010, cei doi au avut o fiică, Alecsia Exaterina.

În 2015, a fost din nou solicitat, de cei de la Antena 1 acum, pentru "Sherif de România" iar apoi are câteva apariți la emisiunea lui Nea Marin. În 2018, a plecat cu prietenul său Oase în reality-showul "Asia Express", pe care l-a şi câştigat. Însă victoria a însemnat finalul prieteniei dintre cei doi, CRBL şi Oase certându-se pe bani şi pentru că cel din urmă a solicitat să fie coprezentator al emisiunii fără CRBL, 

După întoarcerea de la "Asia Express", CRBL a mai fost în juriul unei alte emisiuni, "Îmi place dansul", de la Kanal D, în 2019. 

S-a mutat în Spania cu familia, în 2020

În 2020, CRBL şi soţia sa au decis să se mute în Spania. Întors în România, pentru o scurtă perioadă de timp, solistul a povestit că îi e dor de ţară. 

„În Marbella sunt chirii de la 500-700 de euro, un apartament de două camere, cu terase mari. Dormitorul este o debara. Dacă vrei casă cum trebuie, vorbim și de sute de mii de euro chirie pe lună. Am avut teamă la fiecare pas, doar că noi suntem mult mai curajoși și ne asumăm. Mi-e foarte greu să îi înțeleg pe spanioli. Mă refer la felul lor. Spaniolul este foarte leneș și foarte înapoiat.Citeşte întreaga ştire: Cât plătește CRBL chirie în Spania. Cum s-a schimbat viața lui de când s-a mutat din România: „Spaniolul este foarte leneș și foarte înapoiat”, a spus CRBL, la finalul lui 2021. 

CRBL a participat la competiţii de kendama

CRBL a deschis, în 2004, propria sală de dans, cu specific breakdance și streetdance, formând trupa Big Bounce cu care a participat la cele mai tari concursuri din țară și lume. Tot CRBL a făcut vâlcă cu fenomenul kendama, un joc de atenție cu care a participat la multe competiții.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net