Conflict de proporții la Survivior! Emil Rengle, cuvinte dure la adresa Andreei Tonciu și Otiliei: «Zici că sunt vrăjitoare»

Ultima actualizare:

Survivor România continuă! La fel și conflictele din cadrul echipei Faimoșilor. Membrii din echipa Faimoșilor par să fie din ce în ce mai scindați de la o zi la alta. Andreea Tonciu și Otilia Bilionera sunt excluse de colegii lor, care nu au vorbe bune la adresa lor. 

image

Faimoșii au pierdut deja doi membri ai echipei, pe Xonia și Roxana Ciuhulescu, care a părăsit competiția din considerente medicale. Interacțiunea din cadrul echipei este departe de a fi una pașnică și se pare că deja s-au format alinațe și mici animozități.

Andreea Tonciu, cea care intervine în conflicte chiar și atunci când acestea nu o vizează direct și Otilia sunt excluse de restul echipei și petrec mult timp împreună, distrându-se pe cinste. 

CRBL, Emil Rengle și Laura Giurcanu au ajuns la capătul puterilor și susțin că atitudinea celor două este una infantilă și deranjantă. Mai mult decât atât, ei o evită în mod evident pe Andreea Tonciu, despre care susțin că este un fel de vampir energetic. 

Andreea Tonciu și Otilia îl acuză pe Emil Rengle de falsitate

Pe de altă parte, Andreea Tonciu și Otilia sunt de părere că Emil Rengle pozează în băiat bun doar în fața camerelor, iar în realitate este cel care aduce conflictul în cadrul echipei. Andreea Tonciu este convinsă că legătura dintre Emil Rengle, CRBL și Laura Giurcanu este una superficială și a declarat că aceștia s-au aliat împotriva ei doar pentru că nu o găsesc simpatică.

Emil Rengle, cuvinte dure la adresa Otiliei și Andreei Tonciu 

Într-o discuție ferită de camere, Emil Rengle și-a spus sincer părerea pe care o are despre coechipierele sale, Andreea Tonciu și cântăreața Otilia Bilionera. "În momentul de față, Andreea și Otilia sunt așa, ca niște "Vrăjigemene". Și când râd de noi zici că sunt vrăjitoare. Îmi vine să-mi fac cruce când le aud", a declarat Emil Rengle. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net