Sărut fierbinte între două Faimoase, la Survivor România. Ce nu s-a văzut la TV

#Survivor România
Ultima actualizare:

Ediția difuzată luni, la Survivor România, a încins imaginația domnilor. Două Faimoase superbe s-au dezlănțuit după ce echipa lor a ajuns la egalitate, intrând, astfel, la jocul de ștafetă.

Otilia Bilionera
Otilia Bilionera

A fost din nou luptă pe viață și pe moarte luni seara, la Survivor România, reality-show filmat în Republica Dominicană și difuzat de PRO TV. Concurenții celor două echipe au fost umăr la umăr pe traseu, scorul a fost foarte strâns, iar pe final Faimoșii au reușit egalarea, 9-9, ducând astfel jocul la ștafetă. Cea care a reușit punctul salvator a fost Elena Chiriac, care a învins-o pe traseu pe Războinica Elena Matei. De bucurie că au rămas în joc, Faimoșii s-au dezlănțuit care cum au putut, însă o metodă inedită a avut-o Otilia Bilionera. Euforică, solista a sărutat-o pe buze pe Elena Chiriac, imaginea grăitoare fiind publicată de stirileprotv.ro. 

Foto: PROTV.ro
Foto: PROTV.ro

Jocul a fost însă pierdut de Faimoși, care au continuat seara extrem de prost. În ediția de luni am asistat și la eliminarea Roxanei Ciuhulescu, din motive medicale, dar și la nominalizarea spre eliminare a altor trei Faimoși. Andreea Tonciu, Robert Niță și Otilia Bilionera sunt în cursa pentru eliminare la Survivor România. Deznodământul îl vom afla în episodul difuzat marți, de la ora 20.30.

PRO TV, lider de audiență cu Survivor România

Emisiunea preluată de PRO TV de la Kanal D face cifre frumoase și în ograda postului din Pache Protopopescu. Cea de-a patra ediție a noului sezon Survivor, difuzată duminică, 23 ianuarie, a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 19:58 – 23:01. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.1 puncte de rating și 24.8% cotă de piață, față de locul 2 care avea 6.2 puncte de audiență și 15.3% share. De-a lungul difuzării, peste 1.9 milioane de românii au trăit cu sufletul la gură alături de concurenți.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!    

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net