Eliminare surpriză la Survivor România! Roxana Ciuhulescu a plecat acasă din motive medicale

#Survivor România
Ultima actualizare:

După ce au pierdut în jocul de imunitate colectivă cu un singur punct împotriva Războinicilor, Faimoșii au fost nevoiți să desemneze un nume din echipă, pentru părăsirea concursului. Pe lângă acest lucru, a existat și o eliminare surpriză: Roxana Ciuhulescu.

Roxana Ciuhulescu a plecat acasă din cauza accidentării sale la picior Foto: Captură Video
Roxana Ciuhulescu a plecat acasă din cauza accidentării sale la picior Foto: Captură Video

Faimoșii au intrat la jocul de imunitate individuală, după ce au pierdut în fața Războinicilor cu 9-10. Acolo, au avut o probă de concentrare maximă, forță și echilibru, iar cea care a obținut imunitatea dintre fete a fost Roxana Ciuhulescu. La băieți, bătălia s-a dat între CRBL și Zmărăndescu, aceasta fiind una foarte strânsă.

Roxana Ciuhulescu, eliminată de la Survivor România

În cele din urmă, cel care a izbutit a fost Zmărăndescu, după ce CRBL a susținut că i s-a blocat spatele și că nu mai reușește să ducă proba la capăt. Astfel, sportivul a primit imunitatea. Cei care primesc colacul imunității nu pot fi nominalizați de ceilalți colegi pentru a pleca acasă.

Cu toate acestea, Roxana Ciuhulescu a fost eliminată din competiție, după ce medicul a hotârât că în urma accidentării pe care a avut-o la picior, nu mai poate continua în concurs. Astfel, aceasta a plecat acasă din motive medicale, nemaiputând să intre pe traseu. 

Concurenta din echipa Faimoșilor a fost luată cu targa în toiul nopții și transportată cu ambulanța la spital, problemele sale de sănătate complicându-se la Survivor România. Se pare că aceasta nu s-a simțit deloc bine pe tot parcursul jocului de recompensă, din ziua anterioară.

Din cauza stării sale de sănătate, Roxana Ciuhulescu nu a putut intra pe traseu în jocul pentru imunitate nici în ediția din 24 ianuarie. Recomandări medicale au fost date și pentru ex-fotbalistul Robert Niță, care a rămas, la rândul său, pe bară, tot în urma unei accidentări.

Roxana, ai suferit o accidentare care te-a împiedicat să mai intri pe trasee și să participi practic la efortul colectiv al echipei pe traseele Survivor. Ai fost consultată de către medic, iar în ceea ce te privește, medicul a hotărât că tu, din punct de vedere medical, nu mai poți face față traseelor solicitante care implică efort fizic, obstacole, alergat.

Survivor înseamnă să poți face față eforturilor colosale pe care le depun adversarii voștri. Iar, pentru tine, Survivor România se termină în această seară și ești eliminată pe considerente medicale. Roxana, pentru tine, Survivor România 2022 se oprește în această seară, acum și aici”, a transmis prezentatorul Daniel Pavel, în consiliul de nominalizare. Roxana Chiuhulescu a susținut că îi pare rău că pleacă acasă, însă nu are ce face în această situație. 

Cea care a primit imunitatea Roxanei Ciuhulescu a fost Laura Giurcanu, care a reușit la proba de imunitate individuală să se descurce cel mai bine, în raport cu ceilalți. Consiliul de nominalizare pentru Faimoși și-a urmat ulterior cursul, cu propuneri pentru concurentul care să plece acasă.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lia și anghel PNG
MV5BNDI4YmE1YmQtZWRkMi00YzNlLThmNGItNmVmODJiYzJkNzliXkEyXkFqcGdeQXVyMTU2MzE5OTg5  V1  logo logo jpg
netflix pixabay jpg
2 neatza cu razvan si dani 1 jpg jpeg
insula iubirii 1 1200x800 jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
Gabriela Cristea a declarat că Marcel Toader îi datorează o sumă mare de bani  jpeg
banner asia express png
image
actualitate.net
image
actualitate.net