Eliminare surpriză la Survivor România! Roxana Ciuhulescu a plecat acasă din motive medicale

#Survivor România 24 ianuarie 2022

Dup─â ce au pierdut ├«n jocul de imunitate colectiv─â cu un singur punct ├«mpotriva R─âzboinicilor, Faimo╚Öii au fost nevoi╚Ťi s─â desemneze un nume din echip─â, pentru p─âr─âsirea concursului. Pe l├óng─â acest lucru, a existat ╚Öi o eliminare surpriz─â: Roxana Ciuhulescu.

image
Roxana Ciuhulescu a plecat acas─â din cauza accident─ârii sale la picior Foto: Captur─â Video

Faimo╚Öii au intrat la jocul de imunitate individual─â, dup─â ce au pierdut ├«n fa╚Ťa R─âzboinicilor cu 9-10. Acolo, au avut o prob─â de concentrare maxim─â, for╚Ť─â ╚Öi echilibru, iar cea care a ob╚Ťinut imunitatea dintre fete a fost Roxana Ciuhulescu. La b─âie╚Ťi, b─ât─âlia s-a dat ├«ntre CRBL ╚Öi Zm─âr─ândescu, aceasta fiind una foarte str├óns─â.

Roxana Ciuhulescu, eliminată de la Survivor România

├Än cele din urm─â, cel care a izbutit a fost Zm─âr─ândescu, dup─â ce CRBL a sus╚Ťinut c─â i s-a blocat spatele ╚Öi c─â nu mai reu╚Öe╚Öte s─â duc─â proba la cap─ât. Astfel, sportivul a primit imunitatea. Cei care primesc colacul imunit─â╚Ťii nu pot fi nominaliza╚Ťi de ceilal╚Ťi colegi pentru a pleca acas─â.

Cu toate acestea, Roxana Ciuhulescu a fost eliminat─â din competi╚Ťie, dup─â ce medicul a hot├ór├ót c─â ├«n urma accident─ârii pe care a avut-o la picior, nu mai poate continua ├«n concurs. Astfel, aceasta a plecat acas─â din motive medicale, nemaiput├ónd s─â intre pe traseu. 

Concurenta din echipa Faimo╚Öilor a fost luat─â cu targa ├«n toiul nop╚Ťii ╚Öi transportat─â cu ambulan╚Ťa la spital, problemele sale de s─ân─âtate complic├óndu-se la Survivor Rom├ónia. Se pare c─â aceasta nu s-a sim╚Ťit deloc bine pe tot parcursul jocului de recompens─â, din ziua anterioar─â.

stanga
dreapta
roxana ciuhulescu png
roxana ciuhulescu eliminata survivor romania png
survivor2 png
faimosii consiliu png
survivor png
faimosii1 png
roxana ciuhulescu2 png

Din cauza st─ârii sale de s─ân─âtate, Roxana Ciuhulescu nu a putut intra pe traseu ├«n jocul pentru imunitate nici ├«n edi╚Ťia din 24 ianuarie. Recomand─âri medicale au fost date ╚Öi pentru ex-fotbalistul Robert Ni╚Ť─â, care a r─âmas, la r├óndul s─âu, pe bar─â, tot ├«n urma unei accident─âri.

ÔÇ×Roxana, ai suferit o accidentare care te-a ├«mpiedicat s─â mai intri pe trasee ╚Öi s─â participi practic la efortul colectiv al echipei pe traseele Survivor. Ai fost consultat─â de c─âtre medic, iar ├«n ceea ce te prive╚Öte, medicul a hot─âr├ót c─â tu, din punct de vedere medical, nu mai po╚Ťi face fa╚Ť─â traseelor solicitante care implic─â efort fizic, obstacole, alergat.

Survivor ├«nseamn─â s─â po╚Ťi face fa╚Ť─â eforturilor colosale pe care le depun adversarii vo╚Ötri. Iar, pentru tine, Survivor Rom├ónia se termin─â ├«n aceast─â sear─â ╚Öi e╚Öti eliminat─â pe considerente medicale. Roxana, pentru tine, Survivor Rom├ónia 2022 se opre╚Öte ├«n aceast─â sear─â, acum ╚Öi aiciÔÇŁ, a transmis prezentatorul Daniel Pavel, ├«n consiliul de nominalizare. Roxana Chiuhulescu a sus╚Ťinut c─â ├«i pare r─âu c─â pleac─â acas─â, ├«ns─â nu are ce face ├«n aceast─â situa╚Ťie. 

Cea care a primit imunitatea Roxanei Ciuhulescu a fost Laura Giurcanu, care a reu╚Öit la proba de imunitate individual─â s─â se descurce cel mai bine, ├«n raport cu ceilal╚Ťi. Consiliul de nominalizare pentru Faimo╚Öi ╚Öi-a urmat ulterior cursul, cu propuneri pentru concurentul care s─â plece acas─â.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!  

oana zavoranu jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
image png
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
cub radu stefan banica png
carla s dreams bobonete 2 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
iumor jpg
survivor2 png
cheloo iumor jpg
6survivor romania individuale png
image
alina puscas png