Trei Faimoși, în cursa pentru eliminare! Crește tensiunea la Survivor România

#Survivor România 24 ianuarie 2022

├Än edi╚Ťia Survivor Rom├ónia de luni, 24 ianuarie, Faimo╚Öii au pierdut ├«n jocul de imunitate colectiv─â ├«mpotriva R─âzboinicilor, astfel au fost nevoi╚Ťi s─â desemneze fiecare c├óte un nume din echip─â, pentru p─âr─âsirea concursului. 

image
Trei Faimoși, în cursa pentru eliminare Foto: Captură Video

Dup─â ce Roxana Ciuhulescu a p─âr─âsit competi╚Ťia la ├«ndrumarea medicilor, din motive de s─ân─âtate, ├«n urma accident─ârii sale la picior din cadrul concursului, un alt nume a trebuit dat de c─âtre Faimo╚Öi pentru eliminare. Cei care au avut imunitatea ├«n aceast─â edi╚Ťie au fost Laura Giurcanu ╚Öi C─ât─âlin Zm─âr─ândescu, care s-au v─âzut nevoi╚Ťi s─â fac─â, la r├óndul lor, o nominalizare direct─â.

Cei trei Faimoși propuși spre eliminare

În urma votului colectiv, Faimoșii au nominalizat-o în număr mare pe Andreea Tonciu, care a tot avut probleme de sănătate, la rândul ei. De asemenea, se pare că aceasta are și o dificultate de adaptare în Republica Dominicană, neputând deloc să doarmă și fiindu-i extrem de dor de fiica ei.

Din aceste considerente, Andreea a fost nominalizat─â pentru a pleca acas─â. Vedeta TV a spus c─â ├«n╚Ťelege motivele pentru care a fost propus─â pentru eliminare ╚Öi c─â respect─â decizia colegilor s─âi.

Laura Giurcanu a votat-o ├«n mod direct pe Otilia Bilionera, ├«n timp ce C─ât─âlin Zm─âr─ândescu l-a propus pe Robert Ni╚Ť─â. Fostul fotbalist este accidentat, la r├óndul s─âu, ╚Öi a sus╚Ťinut c─â ╚Ötie c─â este ├«n acest moment ÔÇ×veriga slab─âÔÇŁ a echipei, astfel c─â ├«n╚Ťelege ╚Öi accept─â ╚Öi el decizia colegilor s─âi.

Otilia a explicat c─â ├«n ceea ce o prive╚Öte nu se a╚Ötepta la aceast─â nominalizare din partea Laurei Giurcanu, acuz├ónd-o pe aceasta c─â n-ar fi ÔÇ×feminist─âÔÇŁ. Doi dintre membrii echipei Faimo╚Öilor ├«ns─â, CRBL ╚Öi Emil Rengle, au sus╚Ťinut ├«ns─â c─â decizia Laurei a fost una corect─â.

Astfel, cele trei nume propuse - Andrea Tonciu, Robert Ni╚Ť─â ╚Öi Otilia Bilionera - au fost supuse la votul publicului, r─âm├ón├ónd la latitudinea telespectatorilor ce Faimos va pleca acas─â. Acest lucru ├«l vom afla ├«n edi╚Ťia de mar╚Ťi, 25 ianuarie, ├«n cadrul Consiliului de Eliminare al competi╚Ťiei Survivor Rom├ónia 2022!

Andreea Tonciu, probleme de s─ân─âtate la Survivor 2022

Andreea Tonciu a stat pe bar─â la jocurile edi╚Ťiei de duminic─â, 23 ianuarie, dup─â ce a fost cuprins─â de o stare extrem─â de r─âu. Andreea a le╚Öinat la propriu pe bra╚Ťele mediclor veni╚Ťi la fa╚Ťa locului pentru a-i acorda acesteia ├«ngrijiri medicale.  

De asemenea, Andreea a avut o c─âdere nervoas─â ├«n emisiune, fiind adesea v─âzut─â pl├óng├ónd. Aceasta a explicat c─â nu reu╚Öe╚Öte s─â doarm─â nop╚Ťile, fiindu-i fric─â de orice zgomot aude, iar dorul de fiica ei o macin─â constant. Vedeta TV se pl├ónge adesea ╚Öi de foame, acesta fiind ╚Öi unul dintre motivele invocate de TJ Miles atunci c├ónd a ales s─â o propun─â pentru eliminare. Elena Chiriac a sus╚Ťinut, de asemenea, c─â din aceste cauze Andreea nu este o ÔÇ×supravie╚ŤuitoareÔÇŁ, fiind prima care a cedat psihic.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!  

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
cub maria constantin animat gif
IMG 1520 JPG
kate middleton jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
insulaiubirii5 jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
eda marcus 23 jpg
image png
TJ Miles Survivor Romania nominalizare jpg
WhatsApp Image 2022 05 15 at 02 04 25 jpeg