Xonia, adevărul despre ce a pățit la Survivor: "Am fost foarte umflată"

#Survivor România 24 ianuarie 2022

Xonia a plecat la „Survivor România” cu probleme mari de sănătate. Boala autoimună de care suferă, și în urma căreia solista s-a ales cu toată fața umflată, i-a dat mari bătăi de cap și în Dominicană. Solista a dezvăluit că a suferit o alergie puternică la soare și s-a umflat din nou la față!

Xonia jpg
Xonia, eliminată de la "Survivor" după doar o săptămână Sursa :Pro TV

Xonia a plecat la „Survivor România” cu serioase probleme de sănătate. Este vorba despre o boală autoimună, care o chinuie de mai multă vreme, și care i-a dat bătăi de cap și în junglă. Deși a stat doar o săptămână și a ieșit foarte repede din concurs, Xonia s-a adaptat cu greu la mediul umed și clima tropicală, iar soarele i-a produs alergie puternică. S-a umflat, din nou, la față.

Așa acum am plecat așa am și venit, eu vroiam să mai stau, puteam mai mult. Am făcut o rectie alergică la soare, am fost foarte umflată și arsă. Corpul meu s-a adaptat greu la vreme.

Au fost zile în care nu mâncam, decât o lingură- două de orez, era foarte clad în timpul zilei. Dormitul nu există, te și plouă. Cătălin Zmărăndescu sforâie rău. E foarte frig noaptea, te trezești ud fleașcă!”, a declarat Xonia, la Pro TV.

stanga
dreapta
xonia survivor jpg
Xonia jpg
xonia probleme sanatate jpg
xonia iubit taiwan jpg
xonia 2 png
otilia xonia png

În urmă cu 3-4 ani, Xonia a șocat cu aparițiile sale publice. Solista a apărut cu fața toată umflată și s-a crezut atunci că este din cauza intervențiilor estetice. A fost, însă, vorba despre o boală autoimună, pentru care solista urmează deja un tratament ( o afecțiune în care sistemul imunitar atacă în mod greșit organismul).

„Am fost un pericol pentru Elena!”

Xonia a fost prima participantă eliminată de la „Survivor”, în urma nominalizării directe făcute de către Elena Chiriac. Xonia nu a rezistat decât o săptămână în competiția Survivor România.

Am avut mari emoții la consiliu, când mi-a zis domnul Dan numele a trebuit să procesez câteva secunde informația. Am fost șocată! A fost cea mai frumoasă experiență până acum, mi-am dorit mult să fiu acolo. A fost extrem de greu, e mai greu ca la televizor.

Elena m-a nominalizat pentru că am fost un pericol pentru ea. Am avut o presimțire, am avut o intuiție că Elena mă va propune”, a mai spus cântăreața.

Xonia (32 de ani), pe numele adevărat Loredana Sachelaru, a locuit multă vreme cu părinții în Australia, pentru că s-a născut la Melbourne. În România, Xonia a început o carieră muzicală în anul 2010.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News.

cub oana roman png
survivor3 png
BeFunky collage (7) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
Johnny Depp şi Amber Heard au divorţat în 2017, după 15 luni de căsnicie jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Amber Heard jpg
Gabi Bădălău jpeg
FotoJet jpg
BeFunky collage (7) jpg
leni klum 2 jpg
cub oana roman png