Xonia, adevărul despre ce a pățit la Survivor: "Am fost foarte umflată"

#Survivor România
Ultima actualizare:

Xonia a plecat la „Survivor România” cu probleme mari de sănătate. Boala autoimună de care suferă, și în urma căreia solista s-a ales cu toată fața umflată, i-a dat mari bătăi de cap și în Dominicană. Solista a dezvăluit că a suferit o alergie puternică la soare și s-a umflat din nou la față!

Xonia, eliminată de la "Survivor" după  doar o săptămână Sursa :Pro TV
Xonia, eliminată de la "Survivor" după doar o săptămână Sursa :Pro TV

Xonia a plecat la „Survivor România” cu serioase probleme de sănătate. Este vorba despre o boală autoimună, care o chinuie de mai multă vreme, și care i-a dat bătăi de cap și în junglă. Deși a stat doar o săptămână și a ieșit foarte repede din concurs, Xonia s-a adaptat cu greu la mediul umed și clima tropicală, iar soarele i-a produs alergie puternică. S-a umflat, din nou, la față.

Așa acum am plecat așa am și venit, eu vroiam să mai stau, puteam mai mult. Am făcut o rectie alergică la soare, am fost foarte umflată și arsă. Corpul meu s-a adaptat greu la vreme.

Au fost zile în care nu mâncam, decât o lingură- două de orez, era foarte clad în timpul zilei. Dormitul nu există, te și plouă. Cătălin Zmărăndescu sforâie rău. E foarte frig noaptea, te trezești ud fleașcă!”, a declarat Xonia, la Pro TV.

În urmă cu 3-4 ani, Xonia a șocat cu aparițiile sale publice. Solista a apărut cu fața toată umflată și s-a crezut atunci că este din cauza intervențiilor estetice. A fost, însă, vorba despre o boală autoimună, pentru care solista urmează deja un tratament ( o afecțiune în care sistemul imunitar atacă în mod greșit organismul).

„Am fost un pericol pentru Elena!”

Xonia a fost prima participantă eliminată de la „Survivor”, în urma nominalizării directe făcute de către Elena Chiriac. Xonia nu a rezistat decât o săptămână în competiția Survivor România.

Am avut mari emoții la consiliu, când mi-a zis domnul Dan numele a trebuit să procesez câteva secunde informația. Am fost șocată! A fost cea mai frumoasă experiență până acum, mi-am dorit mult să fiu acolo. A fost extrem de greu, e mai greu ca la televizor.

Elena m-a nominalizat pentru că am fost un pericol pentru ea. Am avut o presimțire, am avut o intuiție că Elena mă va propune”, a mai spus cântăreața.

Xonia (32 de ani), pe numele adevărat Loredana Sachelaru, a locuit multă vreme cu părinții în Australia, pentru că s-a născut la Melbourne. În România, Xonia a început o carieră muzicală în anul 2010.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net